LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana, sanatate infinita marie si ss-i treaca boala de tot!

Feli- cum adica nu mai scoatem copiii pe vremea asta? pai e cald afara, noi iesim zilnic, ore in sir. ieri mai putin, ca mi-am luat si io si baby-sittera sefa = mama zi de shopping. dat tot am iesit seara de la 20.20 pana la 21.15 in parc, fara carucior.

Mergaretzul e superbissim, dar e ff scumpo si io nu-i mai vad utilitatea dupa ce copilul a luat-o in picioare singur. Io vroiam sa i-l iau lui sarah la BE, dar la cat costa am zis pas. pai atata am dat pe carucior...

Camelia- ce scumpa e mezina gastii!
Si cat e de misto tricicleta. Cta ai dat pe ea?

Io-s in crize de nerrvi: E MEGA-FRUSTRANT SA LOCUIESTI IN CAPITALA SI SA NU GASESTI TRICICLETA!!!!!!!!!!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara
.....
Mergaretzul e superbissim, dar e ff scumpo si io nu-i mai vad utilitatea dupa ce copilul a luat-o in picioare singur. Io vroiam sa i-l iau lui sarah la BE, dar la cat costa am zis pas. pai atata am dat pe carucior...

Camelia- ce scumpa e mezina gastii!
Si cat e de misto tricicleta. Cta ai dat pe ea?

Io-s in crize de nerrvi: E MEGA-FRUSTRANT SA LOCUIESTI IN CAPITALA SI SA NU GASESTI TRICICLETA!!!!!!!!!!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Noki, multumim de aprecieri ! Esti o dragutza !
Tricicleta nu e a noastra, am luat-o cu imprumut de la prietenul mezinei, David; insa am gasit si in magazin in Buzau cu 1.650.000 ROL! O sa-i iau si mezinei ca nu se mai poate, e lesinata dupa ea! Si cand o vede in poza e in extaz , se repede la monitor instanataneu sa puna mana pe ea!!!

Mandy, m-a lamurit Feli cu privire la domeniul tau de activitate ! Feli, ! Curiozitatea asta, bat-o vina!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !!!
hai ca m-am mutat si eu, am terminat cu toata agitatia si tocmai mi-au tras astia firul la net; asa ca dau si eu buzna p-aici.
sper ca v-a fost dor de mine ...
suntem bine, asteptam sa intram in dialog cu voi fetelor, si sa vedem si noi ce se mai discuta pe aici, ca noi suntem pe afara deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Oooooo ... lume noua !! Dienutza, bine ai revenit !
Da-ne vesti despre Luca, ca ne e dor !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dienutza, citeste si tu scutecul asta macar ca sa intelegi ceva despre atmosfera.
poze cu luca?

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Fee, pe cutie scrie ca este pt copii peste 3 luni. Adica pt copii mici si sugari peste 3 luni se pune pe batista , iar asta in zona capului, cand doarme, iar pt copii mai marisori se poate face inhalatie cu continutul capsulei varsata intr-o oala cu apa fierbinte.
Noki

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana- stii ce sa fii atenta cand ii pui Karvol? Sa nu uiti s apui pe calorifer un prosop sau un vas cu apa, ca usuca rau de tot atmosfera si sa compensezi nitel.

Dienutza- bine ai revenit! baga niste poze vorba fetelor. Cum s-a acomodat Luca in noul lacas?

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna,

intru rapid ca treb sa ies cu afta afra pana nu se strica vremea de tot

azi dimineata mi-am baut cafeau cu joy a fost asa placut,iar uka si vladut s-au jucat si au fost tare cuminti si bucurosi,cu un mic incident cand vladut s-a speriat de cantareata-tipatoare de daria ,care nu se mai oprea din tipat de bucurie de ne durea pe noi urechile dar pe vladut uite cateva poze aici2puiuti se joaca

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multumesc pentru felicitari. Feli, mersi ca ai lamurit-o pe Camelia . Da, vanzare mobilier. Si e teroare toamna-iarna.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

pai m-apuc si eu sa citesc, ca sa ma conformez, dar prima chestie care mi-a sarit in ochi a fost intalneala, si am ramas taaare dezamagita ...
nici nu ma gandeam ca n-o sa ma anuntati si pe mine ... am ramas cam asa, mai bine nu mai citeam. hai ca nu mai mai uit in urma, cine stie ce mai descopar; sper ca e buna atmosfera ...

Mergi la inceput