LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

http://www.varuna.ro/produse.php?v1=1&v2=3&cat=2&sub=0
Cami uite aici mergaretul

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cam scumputz! Da' imi cam place !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

cami uite ceva mai ieftin
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2457

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy aseara cand sa ma culc, mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns: da, pentru leagan e nevoie de 2 piroane (tata le-a fixat cu bormasina) bagate cam adanc in perete. Deci nu prea merge in tocul usii. Eu zic, ca merita totusi, daca ii place sa se dea in leagan, mai ales acum cand nu mai ducem copiii in parc din cazua frigului.

Iarasi nu am citit mai nimic, dar am si eu net cu cocoloase. Traiasca si sa infloreasca fibra optica!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza si de la noi, ca oricum e mai buna ca ultimele doua.
Am cam tras-o week-endul asta, adica eu nu stiam pana acum ce inseamna copil racit, iaca am aflat. Traiasca batista bebelusului, care nici ea nu facea mare lucru, dar nici ca nu stiu ce m-as fi facut fara ea. Nu-mi venea sa cred ca dupa ce o aspiram in mai putin de un minut ii ajugeau mucii in barbie si nu putea respira. Ce sa mai zic de tuse
Asta noapte a dormit mai ok, i-am pus Karvol pe bastista si am stat toata noaptea sa o mut dupa nasul ei, in fuctie de cum isi intorcea capul. Plus aseara am bagat o sauna de vreo 10 minute in baie.
Io sper ca suntem pe drumul cel bun de-acum, secretiile s-au mai coagulat, of, cred ca mai dureaza cateva zile, dar macar sa treaca.

Madau, felicitari pt mergareata!
Pupici multi si Sarahlinei cea neinfricata.
Lavi, fost si eu ieri la Billa si m-am uitat la laptele pt copii, am vazut Nestle Junior lapte praf. Lapte de vaca imbunatatit era doar de la Milupa, 54.000 lei 500 ml, mi se pare cam multisor, asa-i si ala pe care il iei tu? Io zic sa nu mai oscilezi atat cu intarcatul, ca nu o mai faci.
Ina, ai grija de pui, nu te stresa cu reparatiile, lasa-l pe George sa-si bata capul, adik daca tot sta el acolo, mergi si-ti alina sufletul prin magazine:)
Alinush, superba printesa, sa-ti traiasca, i-am aratat-o si lui George al meu.
Xandra, tare mult mi-a placut Vladut si tu ai o figura asa de senina si un zambet super; aveti o familie tare frumoasa.

Vazut pozele de la intalnire, ma duc sa vad ce-ati mai pus in plus de sambata.

S-a trezit puiul racit, pupi, sper sa mai am timp sa intru!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cat va invidiez ca puteti intra atat de mult pe forum. La noi nu prea mai e timp, adevarul e ca incepand cu septembrie e varf de sezon in vanzari si nu prea iti ramane timp pt. altceva.

Noi suntem bine, Ktiszti umbla singurel destul de bine, se mai clatina si atuni se lasa in fund sau in patru labe. De sambata am inceput trecerea lenta spre laptele de vaca. A fost ok, nu a refuzat, dar nici nu ma m ira pt. ca el e un mancacios si jumatate.

In rest, ce sa va zic, mai are in ultima vreme crize de personalitate, mai ales cand nu obtine ceea ce vrea.Sper sa ii treaca.

Va pup, ca nu stiu cand mai pot intra.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

anda, stiu ca a aparut pe marile ecrane dar eu il astept in dvd ,ca la cinema nu am mai pupat de mult .

Madau ,felicitari pentru miruna mergareata !! cat despre mergaretz Daniel il are exact pe aceasta si il foloseste cu bucurie ,are si niste melodii super ( de fapt are mod cu melodie si mod descoperire ),cat despre pret aici este vreo 39€

Ioana, sanatate multa fetei , tare greu ca raceala asta .Daniel azi noapte a dormit 4 ore legate si apoi ne-a facut praf pe mine si pe tasu' ( acu i-am luat un sirop pt tuse ,sa vedem ce efecte are ).Karvolul voi de unde il luati?Si ce este exact?Zau ,ca nu stiu please lamauriti-ma si pe mine !

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTČTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by mandyksch

Cat va invidiez ca puteti intra atat de mult pe forum. La noi nu prea mai e timp, adevarul e ca incepand cu septembrie e varf de sezon in vanzari si nu prea iti ramane timp pt. altceva.

...............
Va pup, ca nu stiu cand mai pot intra.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mandy, scuze ca te intreb, in ce domeniu lucrezi? Asta, daca poti sa-mi spui ...

Felicitari pentru micutzul Krisztian mergaretz si mancacios!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Fee, sanatate multa si voua, am uitat sa va urez inainte, ca citisem ca nu sunteti prea bine. Karvolul care l-am luat eu se gaseste sub forma de capsule care au in interior (stai sa ma duc sa vad ce scrie pe cutie)o combinatie de uleiuri aromate si mentol, care ii ajuta sa respire mai bine. Trebuie sa se gaseasca si la voi, da un search pe google.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

ioana , am intrebat in faramacii si exista dar pt copii peste 30 luni (am intrebat mai demult cand am citit aici ca respira mai bine ).Farmacista mi-a zis ca mentolul nu este bun pentru plamani ( cate bordeie atatea obiceiuri ).Chiar ,Silvia ce parere ai ?
O sa mai intreb , poti sa imi spui exact ce contine?

Mandy , felicitari pentru baiaul mergaretz !

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTČTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput