LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 19
meems spune:
Ptiii, Noki, ce ginerica gigea ai!! Xandra, sa va traiasca Vladutu' 
Ripley, ce bine ca ne-ai scris "foarte pe scurt" despre Anutzache 
roxisialexia spune:
hello hello!
A fost foarte frumos la intalnire, domne are anda un copil asa de frumos ca iti vine sa il pupi mereu si apoi e si cuminte....mama lui e insitenta ce nu am vazut, e o adevarata piese de teatru luatul mesei.Anda e o frumoasa, supla...........

Sarah m-a cucerit prin energia ei, asa ca mami noki, unde sa punafata pe ea daca nu sta o clipa.Noki tu mi-ai parut ca nu esti in apele tale, am dreptate?Si vreau sa te felicit pentru calmul pe care il ai 
Joy are un scumpel de baiat, insa el s-a trezit cand eu am plecat s nu l-am vazut in evolutie ![]()
Lavi, ba eu am observat cu ce erau incaltate fetele....hi hi hi, al mine e defect profesional
.MI-a placut foarte mult cum se joaca nati cu silvia, e super sa ai frati/surori.
catuta, alexia a alunecat vineri seara pe o revista si a cazut in suportul de reviste.Slava dmnului ca nu a patit mai grav.
tania, si alexia mea a adormea numai in brate la verticala in primele sase luni, dupa care singura nu a mai vrut...a cerut sa doarma in pat si eu sa stau linga ea.In cazul tau ar fi doua variante ori iti cumperi un carucior din cel mai ieftin si il folosesti numai in casa(sunt unele mici car se si pliaza-deci nu ocupa spatiu), ori un leagan cum au ela si catuta(ea chiar il vinde ca nu sta bianca in el)poate o sa ii placa sa doarma leganat.Iti tin pumnii sa se rezolve curand 
Despre Alexia mea, asa e, in poze arata mai mare .
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
cristinamh spune:
noi ne ducem azi la
. nu stim daca ne vaccineaza, ca mandra are muci... dar trb sa facem priorixul. cel putin stiu c-o sa ne cantareasca si-o sa ne masoare, sa vedem si noi daca de la categoria "fulg" trecem la categoria "pana".
iris adoarme cum are chef. uneori numai la san, alteori singurica. ta-su o adoarme leganata... si toate intra la categoria "ne-am facut-o cu mana noastra".![]()
ce n-am apucat sa spun, mandra mea a ales banii, seringa si cheile de la masina. aproape ca fra-su... disketa, seringa, bani...
. astia isi fac cabinet medical in familie.
gata, va pup, s-a dat mandretea jos din pat!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Bluza va multumeste de aprecierile la adresa ei.
Noi suntem bine, am dat ieri cu mama - Adila a stat acasa cu Sarah - o tura de mega-cumparaturi in Auchan, pe la galeriile de langa, de m-am intolit la greu, asa ca-s cu moralul ridicat!
Roxi- ce buna psiholoaga esti. Asa este, nu am fost in apele mele deloc. Cand sa plec am deschis dulapul si am vazut un maldar de haine care sau nu ma incapeau, sau nu-mi placeau sau erau demodate, asa ca m-am deprimat instantaneu si mi s-a stricat ziua. Plus ca sunt la recordul de greutate pe care l-am atins la viatza mea-in afara de gravizenie - asa ca de azi sunt un mega-cura de slabire, ca asa NU se mai poate. Cat de despre calm...of, toate ca toate, pana la capitolul mancare, stii tu.![]()
Ripley- ce ma bucur ca ai intrat cu vesti. Sarah are aceeasi rocedura de nani seara ca si Anutzacheul. Dar e clar ca noi ne incadram la capitolul exceptii, din pacate pentru celelalte fete. Cat despre cate face Ana, nici nu ma mai mira.

Ina-spor la pregatiri. Si mie asad e mult imi place atmosfera de Craciun. E perioada mea preferata a anului.
Si intrebare-poll - am pus-o si la intalneala, dar nu prea am primit raspunsuri: CE FACETI DE REVELION?????? Caio una as vrea sa evadez pe undeva, pe langa Bistritza la o cabana. Fara Titi, pe care as las-o la mama, in Bistritza, ca ne vom face cu totii acolo Craciunul.
Xandra- sunt distrusa de curiozitate: nu vad pozele!!!!!!!!!!!
Da eroare!
Laviutza- sa vezi la ce ma gandeam de dimineatza, dupa ce am citit ca cugeti iar la intarcat. de ce nu faci cum am facut noi - e drept, ca noi involuntar - cu pierdutul laptelui treptat/ Adica sa faci niste chestii - varza, medicamente, compres, tra-la-la, ca sa scada treptat lactatia si Nat sa renunte la supt pe acelasi principiupe care au renuntat si Sarah si stefan al dordiei, ca nu mai era mare lucru de supt de acolo. ce zici?
Tania- hai ca m-ai fau curioasa cu adevarat! Trebe musai-musai sa organizam un "randevu" cu cei 2 nazdravani-sefi sa vedem care e mai terorist dintre ei.
Ripley, nu te stresa, nu ne atingem de ginerikaul tau, trebe doar in scopuri stiintifice facut experimentul.
Maria-Alexia- io zic ca nu e obisnuit cu leaganul. Mama mea a pus-o pe sarah in parc la leagane cam pe la 6.5-7 luni prima data. Si apoi timpul de stat pe el si tehnica de prins s-a perfectionat si timpul a crescut. Acuma o dau si jumate d eora si nu se plictiseste, ceea ce pentru Sarah - timp sa stea locului- e enorm! Si pentru mine la fel, din pacate, dar daca o dau jos plange ca mai vrea!
Feli- io am vazut niste jucarii misto in Auchan - au un departament imens de asa ceva, muuuult mai multe ca in Cora. Ma gandesc la o jucarie sau carucior de papusa de impins. Sa vedem.
Cam asta imi amintesc ca trebuia sa raspuns.
Azi am fost tare puturoasa...m-am trezit la 9 si nu am citit nimik pentru scoala. Si saptamana viitoare incep iar si sunt cu temele nefacute....oooooof.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
tania-z spune:
Noki 

imi place ideea de experiment!
Roxi
sa stii ca si eu m-am gandit la un leagan, intra pe urmatoarea lista de achizitii. oricum azi am nevoie de o arma, de calibru mare, sa ma duc sa impusc postasul!!! 

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
hello, hello
Repejor sa zic si eu ceva..ca avem tatic in concediu si acu' ma da afara de la comp 

Intai mare anunt mare....mergem singurele!!! 
. Ieri a defilat prin toata casa, s-a dus linistea mea, tre sa leg usi, sertare, tot.
Noki dementiala Saralyna, cum impinge ea la fluturele ala, ce sa mai zic de caciula cu mot 
. S-au mai deschis ceva magazine la Auchan, ca io cand am fost era doar Kenvelo, Leonardo si Mondex-ul??
Anda multumim ptr relatarea de la fatza locului, acu imi pare si mai rau ca n-am venit

Ripley la capitolul jucarii noi avem cam din toate categoriile, a avut perioada cu telefoanele, apoi perioada cu scos cuburile din cilindru din ala cu forme (de bagat nici vorba), acum vreau sa-i iau o papuse ceva, din aia cu biberon, care face tot felul de zgomote (vad ca acum e pasionata sa le dezbrace si sa le scoata ochii
), si bineinteles ramane cadoul ptr ziua ei, centrul ala de activitate cu mergaretz.
Ina spor la aranjat, renovat, etc, ai grija de tine si nu te agita prea mult!
Tania nu face "cremenal". 

Cristinamh m-am executat si ti-am trimis poza ptr tablou. Multumiri si pupici la viitorii doctorasi
, o sa aiba cine sa ingrijeasca de batranetile noastre.
plecare de revelion noi o sa mergem la Moeciu - Cheile Gradistei, nasul nostru ne-a rezervat saracutul camera la hotel in perioada 27 dec-7 ian
. Insa n-avem cum sa stam atata, probabil vom merge pe 29-30 dec pana pe 3-4 ian.
buricul e in top si la noi ca jucarie, acum a invatat sa-si arate buricul ei daca o intrebi unde e, la noi insa baga degetul si ciupeste de-ti dau lacrimile
Gata ca m-am lungit enorm de mult, tati striga prin casa, intru mai incolo, sa vad si pozele

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Madau- bravo, felicitai pentur mersul singurika!!!!Al Mirunei, normal, ca tu ai luat-o din loc mai demult....

Si noi avem anuntz corelat cu cel al lui Lavi, deci voi elabora si o teorie imediat: Sarah merge singura de ieri si prin casa - afara mergea de vreo 10 zile, dar in casa prefera mersul de-a busilea sau de manutza - deci suntem la capitolul "independentza totala = vai de mami!". Asta ca a vazut-o cred pe Karina misunand peste tot si s-a luat dupa ea. Prea mare coincidentza sa nu fie asa.
Buuuun, la intalnire, si Nati, vazandu-le pe Sarah si Alexia ca merg prin parc singurele, s-a luat dupa ele, ca ea mergea singura, dar numai in casa, nu si afara.
De unde rezulta TEOREMA: copiii se stimuleaza reciproc si invatza cel mai repede unii de la altii, asa ca e mai mult decat util sa-i tii in colectivitate - de-aia sanatoasa, normal, si in cadru relativ restrans format din copii cunoscuti si nepurtatori de virusi.
Mare revelatzie mare, nu?![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Salutareeeeeeeeeee!
Da, Noki, mare revelatie !
Madau, felicitari pentru Mirunica mergareatza !

Acu' sa te tii !
Referitor la revelion - nu stiu inca ce vom face, pentru ca nu cred ca se va finaliza procesul de intarcare a Dariucai pana atunci ! Vom vedea !
Referitor la cadouri - nici la asta nu m-am hotarat!
Madau, ce fel de centru de activitate cu mergaretz vrei sa iei?
Fetelor, ajutati-ma, unde era cel mai ieftin Play-Gymul? Am uitat
!
Dariuca e OK, cu kaka aproape normal! Oricum ii duc proba pentru coprocultura.
Aseara iar a tras o cazatura din pat 

! Ce sa mai zic ... a fost vina mea si am tras un bocet fetelor de 1 ora!
S-a trezit la ora 23:30 (dupa ce adormise pe la 22:00
) si am incercat sa o adorm in patutz, fara sa o mai iau in brate ... bineinteles ca n-a fost chip ! Intre timp ma luase o durere de cap de numa si trebuia sa iau un algozone-ceva! Am pus-o in patul nostru si parea ca s-a linistit, drept pentru care am fugit pana in bucatrie sa iau bulina ... n-am apucat sa ies din dormitor ca aud un "buf" si urletele pruncului !
Ce sa zic, patul este foarta jos, insa sperietura a fost mare ! Copilul s-a linistit repede, insa eu am bocit cat 10!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
madau spune:
Camelia uite www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/" target="_blank">aici mergaretzul
Noki tare revelatia, de unde deducem logic ca ar trebui sa ne intalnim mai des ![]()
Gata, fugim afara, ca azi incercam sa ne schimbam programul, trecem la 4 mese pe zi. Sa vedem ce-o iesi

Madau si
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by madau
Camelia uite www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/" target="_blank">aici mergaretzulMadau si
pozici la 10 luni
Madau, si de unde il iei si cat costa? Please !

Edit: eu l-am gasit www.varuna.ro/produse.php?v1=0&v2=1&cat=2&sub=0" target="_blank">aici
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)