LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda, poate in sanul meu.... parca veci n-ar fi halit de acolo asa distractivi i se par.... cand o luam cu noi in pat trebe musai sa ne invelim pana spre gat, cum vede un sfarc cum o apuca zgandaritul cu degetul aratator :)) Si apoi isi ridica bluza sau isi desface capsele dc e in pijama si se uita dc are si ea.... e la faza de studiu cu orice vede la noi :P

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Melku, multumesc pentru raspunsurile cu biberoanele Chicco, o sa perseverez.

Ripley, aceeasi problema cu jucariile o am si eu. Pe de alta parte, Cristi nu mai e atras DELOC de tot ce e colorat in toate culorile curcubeului, are acum o faza in care numai pe metale, lemne, pietre pune mana (bicicleta e fascinatia abosluta, ii invarteste pedalele, o ia de spizte, de cauciucuri... , apoi e in top teava cromata de la aspirator, apoi maturoiul de curte... Jucarii de genul asta ).
Asta dupa ce sambata am facut turul orasului in cautare de ceva nou si ce-mi imaginam eu ca i-ar placea. I-am luat puramida aceea din cercuri de dimensiuni variabile - i-a dat un sut si gata. Apoi leagan cam ca al Ilincutei - sau e prea devreme, sau prea tarziu pentru el, cum il pun, cum da din picioare in aer ca si cum ar merge si apoi vrea jos. Si i-am mai lipit mutzunachi pe pereti - astia ii plac la nebunie . Pe cel de deasupra masutei de infasat l-a dat jos (cu un strat de zugraveala cu tot ), dar de cei care au rezistat e tare incantat, le povesteste cum intra in camera .
Pentru Craciun ma gandesc la ceva cu roti si chiar fara platforma, o masinuta dintr-aceea de incalecat imi inaginez eu si neaparat camion maaare-mare .

Anda, apropos: am vazut un topogan care arata mult mai nasol decat al tau si era 3.5 milioane, ai facut o afacere chiar buna!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Noi leagan din acela ca Ilincuta am avut toata vara pe terasa, i-a placut fte mult, si sunt sigura ca le va mai place multa vreme copiilor de acum incolo, insa in spatiu poate mai deschis. In casa simt si ei poate putin claustrofobie, afara cred ca recunoasteti cu toatele ca sunt altfel copiii nostri.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Nu s-a deschis subiect de LMA pentru Vladutu' Xandrei? sau nu am vazut eu?

eu sint ocupata pina peste cap asa ca scuze daca o sa postez mai rarut, cu cititul o sa incerc sa fiu la zi ( cat de cat)
incercam sa mai terminam niste camere ca sa putem acomoda invitatii pentru ziua lui rachel, eu mai plec de-acasa sa nu stau cu fata in praf si zgomot, cateodata mai stau cu gura pe george ca sa am o preocupare serioasa si sa nu-l las sa faca de capul lui, asa ca trece timpul repede.
la noi deja sint magazinele decorate pentru Craciun, este o splendoare sa asculti numai cantecele vesele, sa vezi braduti impodobiti si Mosi Craciunei care te imbie sa faci poze.
Imi place tare mult ca aici incep devreme, pina se termina cu toate sarbatorile de iarna ai timp sa te plictiseti.
Noi o sa facem bradul+ imbodobit casa dupa ziua lui Rachel, probabil iar o sa fim ultimii de pe strada noastra, majoritatea deja au terminat cu impodobeala....dar nu avem cum deocamdata, avem alte prioritati.

pupicei la toate, superbe pozele de la intalnire!
superba relatare de la "locul faptei" a jurnalistei-sefe Anda

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

inuta, s-a deschis subiect desigur.
spor la renovare, aveti invitati care raman peste noapte? vezi sa nu te obosesti totusi, de-abia te simti mai bine acum, nu te suprasolicita cu plimbarile zilele astea.

ticker: mai sunt 3 zile pana la ziua nora-mii !!!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

raportam un copil cu niste urlete in el de nu-mivenea sa cred.
mai, dar racnete nu gluma...si cand colo o turuiala de parturi, cu dureri de burtica, aere, vanturi..si un strop de kk.
alimenteaza tati mogaldeata acum.

CAMELIA am zic ca te prind pe mess sa-ti zic de firisoarele de sange din kk erau inca de la primul?
sau au aparut pe parcurs?
ca poate au aparut pe parcurs tocmai de la scaunele moi, moi. adica la vladutu asa a fost.
si sper sa fie ok Daria.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

tiiiiiiiiii, ce mi-au placut pozele de la mini-intalneala, dublate de mesajul-comentariu al Andei. te pricepi, mai mai, sa faci rezumate haioase!

Anda ii place la nebunie cum il imbraci pe boet, dar, la stitul tau, nici nu ma mai mir: sunt convinsa ca nu iese vreodata din casa fara a fi asortat!

Lavi ce facushi, maica, ai intinerit????? - cel putineu asa am vazut in poze. Se vede treaba ca-ti preiste cu multi copii dar...chiar 5?

Noki, cand Anda a descris-o pe saralyna in relatarea ei, parca citeam despre "Che" Stefan-Nezdravan . Ce mai asemanare!

Joy chiar ca ai un baietel tare scump!

Roxi ce maaare e Alexia! Parac ar fi deja la gradi...

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetelor!
multumim pt urarile de lma, ati fost foaarte dragute!
punem si noi cateva poze de la mot, sa ne laudam: http://new.photos.yahoo.com/andasro/album/576460762344320478
am ales carticica, iconita si banutii. a fost super, doar ca era lume mult asi la un moment dat a devenit mai sacait si l-am dus acasiica.
va pup fete dragi!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Cuscra am vazut si pozele cu felicitarea carata de Ana prin casa. eu nu raspund de nici un voodoo, dar nu bag mana in foc pt fiu-meu[:D}

Apropo de sfarcuri, la Stefan astea sunt pe locul II, Pe locul I este BURICUL , fereasca sfantul sa ocheasca vreunul!

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Multumiri multe-multe fetelor care au raspuns la intrebarea mea cu adormitul

Stiu ca multe v-ati intrebat de ce am ajuns asa, mai ales ca si eu, marturisesc, as fi vrut sa evit asta (cum zica si Alinush). Tot ce pot sa spun este ca, la un moment dat, atunci cand as fi
i dat orice pentru a dormi macar 4 ore legate pe noapte, bebe a castigat! Da, in acele momente am cedat si am zis mai bine il plimb in brate si dorm si eu putin. Iar rezultatul e acum cel pe care vi l-am povestit. Nu stiu, poate ca daca eram mai rezistenta se schimbau datele problemei si nu se ajungea aici dar, recunosc, eu am cedat.

Mergi la inceput