LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

N-am citit decat pe diagonala, dar am vazut pozele Cristineimh si Alinei, mama-mama, ce petreceri frumoase, ce torturi, ce mutre! Avem copilasi de acum nu mai sunt bebelusi.
Am vazut ca si Amalia a primit pian - ii place? Noi o asemenea jucarie vrem sa-i luam Ilincai de Craciun.

Madau o pe Mirunica sa-i treaca vanataia! Si Ilinca a prins-o azi dimineata taica-su in zbor, voia sa plonjeze de pe bratul canapelei

Catutza si Anda imi pare rau ca nu au avut succes leganul si respectiv toboganul, dar e imposibil sa nu le placa mai incolo, doar sa le prinda gustul. Ilinca e obisnuita cu huta, ca o duce bunicul in parc (nici nu-mi zicea la inceput).

BB_alinus si eu am remarcat tortul cu frunze de cioco, arata foarte bine!

fee multa sanatate!
Noki ce chilotei folositi voi? Libero, nu? Vreau sa iau si eu, ca daca sta chiti mai mult de 3 ore cu unul ii iese pipilica prin minunea de mykids

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

BB_alinus

quote:
aici au inceput serbarile de Sfantu Nicolae

Veseli oameni olandezii astia. Daca mai e si putina succesul petrecerii e garantat Sa mai zica cineva ca nu e bine in Hollandia.
Ps: am vazut ca ai raspuns deja Marei despre pian. Hmm, eu tot i-l iau, sper sa aiba mai mult succes.
Apropo, cumparati ceva copiilor de Sf Nicolae? Noi primeam dulciuri si fructe exotice multe (ca pe vremea aia nu se gaseau), dar lor, ce? Borcanase?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Felicia, Flavia se joaca cu "pianul"vreo 5 minute, dupa care nu mai vrea.Dar e o jucarie pe care nu o refuza daca i-o mai dau dupa un timp, asa cum se intimpla cu altele.In schimb, e de=a dreptul indragostita de o papusa care sta pe burta , da din cap si din picioare si canta.Ar asculta-o continuu.Tati deja o viseaza noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by felicia74
Apropo, cumparati ceva copiilor de Sf Nicolae? Noi primeam dulciuri si fructe exotice multe (ca pe vremea aia nu se gaseau), dar lor, ce? Borcanase?

Eu ma gandeam la o nuielusha

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Foarte pe scurt, ca imediat se trezeste ratzuska mea:

Bona si mama racite bocna de miercuri. Deci eu de miercuri pana azi nu am lucrat absolut nimic pt clienti, birou, etc..... Sunt intr-o intarziere majora, ma asteapta nopti albe si zile negre.... asta e

A fost super sa stau asa de mult cu Ana. Joi a fost top-rautza, nu i-am putut intra in voie nicicum, afara o ceata s-o tai cu cutitul, ne-am ucis reciproc nervii in casa. Dar macar somnurile si le-a facut (ma doare sufletul sa ma laud cu programul nostru asa de bun cand sunt mamici care au atatea probleme cu copiii )

Vineri in schimb am avut o zi superba doar noi doua - tati evident plecat din cluj cu treburi - ne-am jucat, iubit, plimbat, a fost de vis....

Despre adormit: niciodata, dar niciodata Ana nu a adormit in brate. Poate ca stiam de la alte mamici cum sa fac, poate ca a fost ea cuminte din fasha, dar la noi intotdeauna a fost asa: schimbat, supt, ragaici, pupat, patutz. Nici vba sa adoarma leganata, sau in brate. Asa s-a invatat: patul ei e locul ei sfant, si cand o pun in pat si zic "nani" zice si ea nani si ii dau paturica, se inveleste singura, baga degetul in gura si eu plec. Seara la fel: baita (la 2 seri), bibe cu lapte, pana bea laptele eu ii inventez povesti care sa contina chestii simple, familiare, etc.... apoi ne luam noapte buna de la desenele de pe dulap, apoi zice ea nani, o pun in tarc si imi face tai si am plecat.

A ramas cred top cumintenie (ca sa ma laud) iar zile ca cea de joi le pot inca numara pe degetele de la 1 mana.

Noi avem si ceva pb cu firma, banii, nu ne merge prea bine momentan, au cazut niste contracte mari si ne-au dat peste cap, insa important e ca suntem sanatosi (chiar dc nervosi in ultimul hal) si mergem inainte. Dar am observat cat de bine simte si se pliaza copila dupa noi, cat de mult conteaza felul in care incercam sa nu se rasfranga asupra ei problemele adultilor.... oricum e un copil fte afectuos si bun. Desigur, umbla singurica si se tine de bluza ca de bretele, e topita dupa tricicleta si motan, papa fte bine.

Aaaa... mi-a refuzat total Prima crescita de la Parmalat asa ca mine cumpar dorna si asta e. Cred ca Lactana e super nu-si mai are rostul intr-un regim cu vitamine, proteine etc. ca al Anei. Gatesc acum pt ea si papam si noi :)) evident pun condimente dupa ce ii opresc ei portiile. Dar putina sare, ceapa, usturoi, bors, smantana.... papa cu drag.

De maine testez mierea: ce naiba, e facuta de socru care e fte constiincios.

Ca realizari recente: nu mai suporta sosete in picioare, le da jos si nu vrea altele. Cand nu mai vrea sa pape pune mana in fata si isi da jos babetica, intinde la pupat piciorusele cand o schimb, cand venim de la plimbare isi trage caciula din cap, fulatul de la gat, umbla sa desfaca cizmulitele.... e mortala. Povesteste la greu pe lba ei, noroc cu walkie talkie ca stiu exact cui si ce spune :))

In alta ordine de idei, propun ca poll: cum va jucati cu ei si jucarii pt varsta de 1 an. Simt ca este nevoie de jocuri care s-o devolte, sa-i puna mintiuca la contributie, jucariile care le avem deja ma plictisesc pe mine de mor.... nu gasesc nici macar pe net jocuri pt copii asa mici. Toate jucariile parca dispar pt 1-2-3 ani. Poate aberez, dar asta am de intrebat.

Fetelor, asa cum m-a sprjinit Anda citesc cand apuc, dar nu apuc sa raspund, scuze dar chiar nu am cand. Am mai vb cu unele dintre voi pe mess, pe restul va pup si dc aveam vreun raspuns calumea la intrebarile sau problemele voastre as fi postat. Dc tac cand arde, tac ca nu am extinctor pe masura.

Si sa va zic si cum stam cu dragostea: a venit cadoul de la Stefan ginerica, si pe langa hainutze sexi avem o felicitare de suflet, iar ma facu cuscra sa vars lacrimi, pe care Ana n-o lasa din mana, umbla cu ea prin toata casa, o pupa, cum i-am zis si Taniutzei o fi vodoo sau destin.... ceva tot e intre copiii astia :P Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Foarte pe scurt, ca imediat se trezeste ratzuska mea:

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

A fost foarte, da foarte pe scurt

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ee, ripley, pai ce fata mare ai! ce de lucruri face singura...si zici ca umbla prin casa cu felicitarea de la stefan-tania? ia sa fi atenta, poate o baga si-n san!

fee, pai a aparut filmul Diavolul se imbraca de la prada, de vreo luna. este dragut.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, suntem mai bine, multumim de intrebare ! Astazi a avut Dariuche doar 3 scaune destul de legate !

Alina, superbissima Amalia! Sa stii ca si Daria e zvapaita rau la schimbat !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Un we cu tati plecat la team building mi-a facut iar ganduri de intarcat (ca nervii mei necesita absolut 3-4 zile libere de revelion)... si ce sa mai zic de bb3.. ca nu mai zic.

Nati isi suge degetelul cand intalneste lume necunoscuta (probabil e o reactie de intimidare); in casa doar la culcare si atunci nu tot timpul.

Anda, super relatarea. Ce simt de observatie ai... eu nu am remarcat cu ce era incaltat nimeni de exemplu.

Cu injuraturile - eu nu injur deloc, nici Virgil, nici bunicii, nici copiii de la gradi (inca) iar Silvia e foaaaarte recepriva la cuvinte noi.

Silvia e cuminte... cat o tine. Dupa aia...

alinus super apetisant tortul facut de tine si tare draguta missa

Anda vorba lui Virgil - "un plastic nenorocit". Multe chestii sunt un plastic nenorocit dar costa mult. Lasa ca o sa-l aprecieze mai tarziu.

Mergi la inceput