LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 16
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi!
Tocmai a plecat Karina, fetitza de 2 ani si 3 luni a prietenilor nostri si am pus-o pe Sarah la nani, asa ca bag si io 2-3 cuvinte.
Grumos cu 2 fetitze zvapaiate in casa, dar greu nene! Mi-au intors casa pe dos amandoua. Si va anuntz ca are dreptate mama fetitzei: sa ne bucuram de perioada asta, ca pe zi ce trece devin si mai solicitanti si mai agitati si mai ocupatori de timp!![]()
La intalneala a fost super, exact asa cum a descris Anda - apuca-te de carte, by the way, ca clar ai talent!

Rog si io mult de tot fetele care au faut poze - Anda, Joy si Lavi sa-mi trimita pe mail pozele in care aparem noi, sa fie in formatul originar, nu cel micsorat de Yahoo.

anticipat!
StefanAlex- ehehe..cica stati prost cu 5 dinti. Pai noi cu doar 2 de acum 6 luni jumate iesitit ce sa mai zicem![]()
Mara- ce ma bucur de vesti de vindecare. "Cumintzica anului"..hmmm...nu vrei sa ti-o dau o zi-doua de proba???![]()
Lavi- goood news: Luana, mama Karinei, fetitza de care zicea, da 10 mil pe o bona interna care deci sta non-stop cu copilul. Deci se poate, daca cauti mult. Dar tipa NU e din Bucuresti, ci din gaesti, unde normal, sunt preturi mai decente si vede lucrurile altfel.
Bianca_Mo- ce ma enerveaza pe mine nedreptatile din lume: una din ele: eterna problema a kilogramelor. Fetele slabe slabesc si devin si mai si, cele grase, invers. pai io m-am ingrasat 3 kile si sunt ca o balena. DE maine incep cura de slabire. Si lumea ste cat de habauca e fii-mea si cum tot umblu dupa fundul ei. deci normal ar fi sa slabesc. Dar nu, nene, io ma ingras. Sa nu turbezi????

Alondra- si Sarah papa zilnic banana, la masa de fructe de la ora 10.30-11. Io zic ca e ok. Asta in diverse alte combinatii cu biscuiti, branza de vaci, alte fructe. Ce nimeresc.
Camelia- cum mai e cu dariuca kkcioasa? mai bine? sanatate multa de tot!
Feli- of, naspa cu busiturile...
Bine ca nu are nimik masina si ca nu ati patit voi nimik.
Alina- superbissima missa, si asa este, s-a maturizatmult de tot. Of, mi-e dor deja de Amalia mica...
Nu te plange de micutza ca nu merge. bcura-te, ca apoi savezi de cate o sa traga!
Meems-
quote:pai sa stii ca FIX asa a fost!
deja mi-o imaginam pe Noki injurand printre dinti la faza cu pestele si pe Lavi cascand ochii mari de groaza la ce-i aud urechile Silviei

Chiar, voi nu injuratzi? Io o fac destul de des, din pacate..

Gata, dau send sa nu pierd bunatate de placinta.
EDITEZ: Negara- recunosc in postare ta descrerea lui sarah. Normal, nu?
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bb_alinus spune:
Dupa un soare dragut de dimineata s-a pus o ploicica mocaneasca pe la noi numai buna de stat la o cafeluta pe net...
Asa ca trecem sa va salutam, de fapt doar eu ca miss doarme, tocmai ce a adormit-o bunicu in brate. Azi vroaiam sa mergem prin oras ca aici au inceput serbarile de Sfantu Nicolae ( tare apreciat si sarbatorit mai e pe la olandezi), insa m-am enervat ca soacra-mea atata s-a c..it cu dusul si imbracatul ca am asteptat-o 45 minute ( va jur nu exagerez cu nimic). A iesit din baie fix cand trebuia sa manance miss...de belea domle. Acu doarme miss, si tot asa. Lasa ca pleaca ei si imi fac programul de iesit cum vreau eu.
Feli, ce bine ca nu ati patit nimic! Traiasca Solentza....aici se face totmai multa reclamala Dacia, mai ales la Logan, se pare ca au vad bun masinile noastre. Uf, cand zic aici, ma refer tot la Franta evident ( noi ne uitam numai la canale frantuzesti, nici macar nu avem canale olandeze).
Mara, in poze ce se vede e un fel de pian, adica o orga cu care poti sa creezi tot felut de genuri muzicale, de la country la disco si rock , trecand prin toate tonalitatile de animale. Tare haioasa, dar nici miss nu sta mai mult de cateva minute cu ea. Dar de remarcat ca in general la varsta asta se plictisesc repede de jucarii, trebuie sa le rulam, sa nu le punem pe toate deodata in jur. Eu le scot in functie de ce chef am, azi cateva, maine altele si tot asa. Si vad ca merge.
Cristinamh, vreu si eu sa o vad pe Irisuca cu codite dar nu gasesc unde...o fi in contul comun?
Noki, eu mai injur putintel, mai ales cand sunt la volan, dar injur in romaneste si miss nu intelege :))
Cat despre murdarit sa stii ca miss bea cu bibe singurica si nu murdareste deloc...evident ca nu am incercat sa ii las lingurita sa manance singura...din aceleasi motive expuse de tine:)
Sa va zic ca nu mai pot: de 3 zile miss NU mai vrea sa stea sa ii schimb pampersul. Pleaca hai hui in fundul gol, si urla ca din gura de sarpe, deja nu mai pot, ma trec toate apele si la sfarsit sunt atat de extenuata ca imi vine sa imi iau campii! Voi ati patit asa ceva? Cand era mai micuta a mai avut operioada din asta, dar am reusit sa ma descurc, ii mai dadeam sampoane, rujuri si alte prostii ( nu jucarii DF ca nu gusta ea asa ceva) si reuseam. Acu', inhata obiectele personale si pleaca ...ca pe bulevard
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Bluza ilustrativa pentru noi:
Perfecta.....Majoritatea timpului!.....
Pentru mamici care vor minim 2 copii: la joacasi
la desenat!
EDITEZ: Alinush- ehehe...asta la noi e boala veche si grea. Dar o rezolv cu fortza, ca nu am incotro. Plange putin, il pun si gata, apoi e iar happy. Dar poti incerca cu chiloti, nu pampers clasic. La aia e mai usor, ca trebuie doar sa-i bagi picioarele prin gauri, fara s-o pui pe spate. dEzavantajul - cel putin la cele pe care le am io - e ca nu tin "eliminarile" asa de bine ca cei clasici.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
anda77 spune:
noki, super bluza!
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Noki, vroiam sa te intreb pantalonasii maro a lui Saralina sunt H&M nu-i asa? Ca si miss a avut dar roz cu o curea din material inflorata ( ca cea movulie a lui Sarah)...tare la moda au mai fost!
Avem 1 anisor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Alinush- dap, sunt H&M, marca mea preferata. Dar mi-a zis Luana, mama fetitei de 2 ani ca cica au baga si la noi in tara, la magazinul Z pantaloni maro aproape la fel. a-u luat dupa aia de la H&M.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
fee spune:
Buna ziua si de la noi !!
Alina, ce mare si frumoasa este Amalia !!Am vazut in poze ca a primit acelasi balansor ca Daniel , numai ca pe el nu prea il intereseaza ...pe Amalia o captiveaza?By the way unde ati gasit cuburile acelea mari ca eu caut ,caut si nu mai stiu unde le-am vazut ca Mr este foarte intresat de cuburi (i le-am luat pe acealea micute de la fisherprice si se joaca tot timpul cu ele )
Noki , super bluza si frumoase pozele de la intalnire ;
Anda ,vezi ca la Avent au tetine cu debit (adica cu cifre) si sunt bune pentru cereale.
Nici Daniel nu sta la schimbat,o ia in patru labe pe canapea sau unde incerc eu sa-l schimb ,sa vezi ce bucurie pe el cu fundul gol !Eu am incercat le pull-up de la huggies dar sunt facuti pentru copii care fac si la olita si din pacate nu au o capacitate mare .
Din saga Daniel : nu mai dormim decat cu mama atarnata de gat , adio patul lui (face niste crize de ii curg si mucisi gura si pana la urma vomita ),ne trezim de n ori pe noapte ,suntem raciti toti trei de o saptamana si mai nou de aseara tuseste ca magarul .Eu am chef de cearta (deh , lispa somnului ) ,am niste ceracane pe care nici fondul de ten nu le mai acopera ...asa ca nu prea cred ca il vreau pe al doilea bb !!!!!!
ma duc sa mai citesc ca mr doarme de 3 ore si noi il asteptam sa plecam la plimbare
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
fee spune:
Alina , ia spune-ne reteta tortului cu ciocolata ca ne-a lasat gura apa (arata tare bine)!
Sotul " si este facut de Alina "
eu"da"
sotul" pai ,vezi ea gateste ,nu-i ca tine care nici pastele nu le reuseti ,ia intreab-o reteta sa-l incerci si tu "
concluzie : pai cum sa gatesc daca nu am mai facut-o de 2 ani de zile ???!!!!asa ca i-o traduc si poate sa incerce el !!!
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
bb_alinus spune:
Fee, of, or fi dintii de vina pt crizele lui Daniel!
Te referi la balansoarul Tortue? Nici miss nu sta prea mult in el.
Mey fetelor, stati sa ne intelegem, despre care tort de cioco ziceti? Ca am avut 2, unul intr-adevar facut de mine ( cel ornat cu o floare in mijloc) si altul facut de un patisier frantuz pe care l-am descoperit aici. Pai al meu sincer nu a fost grozav la gust ( desi toti au zis ca e bun) insa cel al patisierului e demential!!!! ( si asta o spun eu care nu ma dau in vant dupa ciocolata deloc).
Deci tortul meu se numeste Sacher si nu il mai fac veac, ca e a 2 a oara cand il fac si nu sunt incantata de gust!
Gata va las ca s-a trezit miss,poate iesim si noi daca o fi gata soacra-mea.
Avem 1 anisor!
fee spune:
Si pentru ca Daniel inca doarme (de la ora 12 ) ia sa mai raspund :
M-am uitat la poze :
Ripley -ce frumusica este Ana ,ii sta foarte bine in orange ,
Stefanel , e tare dulce cu parul prins .
Doamane , ce mari au crescut cu totii, avem copii mari
Ati vazut ca fotomodelul Dc este Aron,sper sa nu gresesc dar mamica lui a scris pe la noi .Oricum e tare fotogenic .
Alina, era vb de tortul facut de tine dar daca spui ca nu este ok la gust nu are rost reteta .Si ,da vb de Mme Tortue
Eu is happy ca de saptamana asta pot sa muncesc de acasa , ca era cam rece la birou ,asa ca trebuie sa imi pun in functiune neuronii care mi-au mai ramas (din pacate nu prea multi ..)
Gata , ma duc sa citesc un pic din Le diable se imbraca in Prada ( e dementiala cartea asta , abia astept sa iasa filmul), o recomand cu caldura celor care vor sa decompreseze (daca aveti si timp )
Pupici si o zi buna
ÉPICTÈTE
<VIII p.1114>