LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

'Neatza fetelor
Nici nu stiu ce sa spun ca am de recuperat din urma. Noi am fost la botez sambata si am stat toata noaptea. A fost si taica-miu la noi si am fost foarte ocupata si obosita. Acu' vroiam sa ma relaxez un pic si sa mai citesc ce ati mai facut voi. daca ma lasa Nico.

Mergi la inceput

Fetelor care ati fost la Kidex(multumesc de rapsunsuri) mai am 2 intrebari si pe urma nu va mai zapacesc: se dadeau baloane acolo( ca fi'miu e innebunit sa primeasca baloane) si locuri de joaca pt. bebei erau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Tare de tot Cristinamh cu cabinetul medical in familie!
Re intreb: unde vad si eu pozele cu Iris cu codite?

Bravo Noki pt mersul prin casa!

Madau, si voua felicitari pt primii pasi.

Dienutza bine ai revenit si sa stapaniti sanatosi noul apartament!

Cat despre mers, pai daca ma mai speriati cu precocitatea copchiilor vostri intru nene in panica. Miss nu merge dar sta doar in picioare sprijinita de ce prinde, mai nou alearga cu mergaretul in niste chicote de ras de zici ca se uita la o comedie nu alta, insa de pasit singura no way, daca vrei sa ii dai mana sa o tii se pune ca placinta pe jos. Asa ca, nu ma mai speriati.

Edit: Maria Alexia intreba si nu Roxi, sorry de confuzieRoxi nu mai stiu daca tu intrebai de cum se mai joaca copiii nostri sau poate confund, uite am facut un "buchetel" de foto cu delectarile si jocurile missei, pt cine intereseaza ( ca la capitolul jocuri ne place tare mult):
Cu Mergaretul la plimbare
Cuburi
Cutiutza cu forme
Si mergaretul are forme
Inelele imi plac de numa
Puzzle
Si in baie imi place sa ma joc!
Iar acum ssst, e ora de masa

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna mamici...lansez si eu o intrebare: pina la ce virsta a a-ti sterilizat biberoanele? Ca imi vine sa ma las de treaba asta, mai ales ca farfuriile din care papa ea, numai sterilizate nu sunt, si atunci la ce bun sa mai sterilizez bibe? La multi ani bb care au implinit si implinesc curind 1 anisor!

ciresica de pe tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki ca raspuns la pollul tau, vezi ultima poza din postul anterior. Insa dimineata sau cand nu e foarte obosita miss bea lapticul in fund, apoi se lasa ea mai pe spate cand e aproape pe terminate, iar cand se plictiseste il invarte in gura ca pe o tigare...insa nu se opreste pana nu il termina sau mai lasa cam 30 ml - ca eu ii dau cu marja, adica ii pun 300ml si stiu ca bea cam 270 minimum ( ca laptele ne place tare mult). Totul se petrece cam in 5 minute...

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ei dragelor, odata cu integrarea asta europeana, zic si eu ca preturile la produsele de import (deci si la jucariile de marca) vor mai scadea ca nu vor mai fi taxe. Ca am murit cand am vazut pe site-ul "Eveil et Jeux" jucarii mult mai ieftine ca in Cora. Imi place de mor si combinatia galben-verde-rosu. Or trimite si in Romania? Sau se vor uita pe harta sa vada daca suntem in Europa?

quote:
unde vad si eu pozele cu Iris cu codite?

cu 3 codite si gura pana la urechi o vezi la albumul nov-dec-2005.
Apropo, sunt doar vreo 3 poze la album noiembrie!

Alunitza avem una dar alba, subbrat (ca mami).
Sterilizat bibe nu o mai fac de la 10 luni. E totul ok.
revelion la vila plapumioara ca de obicei
Bibele de seara chiti il bea in patutul ei, deja bagata in sac. Pana acum cateva nopti adoarmea cand il termina, dar nu prea mai tine figura. Bea in jur de 200 ml.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

alina, da balansorul era acelasi, numai ca eu l-am trimis inapoi pt 1.daniel nici macar nu s-a uitat la ei si
2.socra-mea i-a cumparat un calut pentru craciun deci aruncam banii degeaba

noki : daniel isi bea laptele culcat pe perna la noi in pat (aproape 300ml)

alunite nu are,de sterilizat bibe nu o mai fac de mult ( as si uitat de cand) le mai fierb cu o picatura de otet cam la o luna

Jucarii : daniel este inebunit dupa cuburi si cercuri , a si mai are si o masuta pe care sta cocotat cu multe activitati
daca ma lasa mr ma duc sa pun niste poze in contul comun.

edit :ioana mersi pentru info si dinuta bine ai revenit
Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lorena- io nu mai fierb de vreo 10 zile bibele si e tare bine.

Jucarii: tati e jucaria nr 1. dar cum el nu e prea des cu noi avem asa: cub si girafa in care bagam forme diferite, lego si asamblam bucatile din el, play-gymul Chicco si diverse alte prostii gen zamganele sau jucarii muzicale pe care le cercetam si pe alea. Aaa..si minge dupa care alergam si baloane multe, ca au ramas de la ziua ei si-i plac mult.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

gata am pus poze noi in albumul comun pt cine are chef sa ne vada , sunt la urma ,

ma duc sa-l schimb pe mr .....

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Noki cum te mai simti cu piciorul? E mai bine?
Despre facultate si servici...hmmm...nu stiu cum am sa le impac pew amandoua pt. ca la servici nu am timp nici sa ma duc la toaleta si nici sa mananc. Eu sper ca o sa pot invata seara si in weekend. Asta inseamna ca o sa intru mai rar pe DC. :(
Io am terminat Dreptul si acu' fac Psihologia care de fapt a fost prima si marea mea pasiune. Acu' am ocazia sa-mi implinesc un vis. lucrarea de licenta tot la Psihologie a fost.
Ela ce mai face Dariuca? Am vazut pozele. Frumoasa foc si ce ochi albastri are. ptiu ptiu. Vreau si io sa ne vedem. Ma bag acu' sa-ti scriu un PM.
Alondra pupici lu' Alice sa uite repede incidentul cu injectia. Si noi tre' sa-i facem D3 lu' Nico si nu cred ca putem sa mai amanam mult. Io nu i-am dat inca lapte de vaca. Da' bine el nici n-a facut un an inca.

Mergi la inceput