LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi no problem, bine ca am lamurit-o
Alondra Ilinca mananca zilnic 1,5-2 banane. Ce Dumnezeu, doar au 1 an.

camelia habar, n-am daca n-am alaptat decat putin, nu stiu Ce a zis Anda e f.bine. Sunt total pentru Smecta, in definitiv e doar argila. Toti doctorii cu care am vorbit pana acum (4 la numar) mi-au zis ca e ok.
Dar numarul scaunelor s-a marit? Tine sub observatie problema oricum, mai ales firisoarele de sange - daca sunt.

meems ce ciudat mi se pare: eu sunt obosita abia astept sa ma duc in dormitor, tu fugi la plimbare!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai, mai am o groaza de poze, le vedeti cand se intoarce meems ca trimit la ea.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi!

Va multumim de urari, tare ne-au mai bucurat! Multumiri speciale lui Lavi pt deschiderea subiectului pt Amalia, sincer ma asteptam sa o faci tu :)
Avem si noi 1 anisor si suntem tare mandre, am chefuit 2 zile si cred ca o sa continuam si maine. A fost frumos, intim, miss foarte incantata de atentia ce i s-a acordat, de cadouri, de prajituri, de baloanele decorative, de numeroasele pancarte de La multi ani agatate, de fata de masa si farfurioarele si servetelele Dora exploratoarea ( cum, nu stiti desenele animate???) si nu in ultimul rand de cele 4 torturi fiecare cu cate o lumanare ( eh, chestia asta a cam speriat-o, ca deh, fata stie ca nu e voie sa ne jucam cu focul!) Cam asta a fost in mare aniversarea, cu precizarea ca cele 4 torturi nu au fost servite la aceeasi masa, unul ( de fapt o tarta de de caise) pe 17 la pranz, unul seara si 2 azi la ora 16 cand au venit musafirii.
Am fost si nitel dezamagiti ca nasul si nasa ( care aici sunt din familii diferite) nu au sunat nici pana la ora asta sa ureze la multi ani, de asemenea un cuplul de romani care trebuia sa vina cu bebelusul lor nu au aparut si nici nu au catadicsit sa anunte ca nu vin, in fine, chestii ciudate la care nu am chef sa caut explicatii acum....
Am pus poze in album, puteti vedea la semnatura.

Ma duc sa citesc nitel din urma, poate am timp sa si raspund, nu de alta dar in seara asta sunt acasa, desi ar fi trebuit sa fiu cu sotiorul si socrii in vizita la niste prieteni dar...misladena mea a fost prea obosita ca sa reziste, si ghiciti cine se sacrifica sa ramana acasa....Ati ghicit, io! Dar nu-i bai ca nu prea aveam chef sa merg!
Pup

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

ati intrebat de delia-ripley, raspund eu: sa stiti ca citeste, dar n-are timp sa raspunda ca e cu treaba muuulta la serv. in perioada asta. si mai munceste si-n week-end, dk poate, din cate stiu eu. revine ea.

mey, poze s-au pus si se vor mai pune inca de la mini-intalnire, dar desfasurator nu v-a facut nimeni, asa ca va fac eu. ca de obicei:)) ca sa prindeti atmosfera respectiva:)

so, foarte pe scurt:

1. alexia merge extraordinar in picioare, ca un om mare, adik distante lungi si sigura pe ea. bine e si cea mai maricica.
2. nataliciul era cel mai subtire imbracat, adik pe cap avea doar gluga de la puloveras, ii flutura briza de toamna pe la urechi, spre deosebire de ai nostrii care erau incaciulati pana in dinti toti. am avut si eu tentativa de a-l cali pe nichita (determinata de 2 chestii: rezistenta copiilor occidentali pe care eu numai subtirel i-am vazut inbracati la viata mea si a2-a, frigurosenia extrema a mea), dar m-am lasat pagubasa in toamna asta de frica. pacat. iarna trecuta, era nou-nascut saracu', dk vedeati cum il scoteam afara, se uita lumea ca la nebune la mine....Acum m-a lovit frica si s-a dus naibii programul de calire...
3. alexia este foarte rezervata
4. vladut este un scump si un cuminte, saracu'pacat ca, din cauza trezirilor de noapte, si-a luat apelativul de terorist. are o fatza extraordinara: de om dragut si modest, asheea, genial imi pare. imi place mult de el!
5. natalia este cea mai binecrescuta dintre bebicii de la intalnire:)) adik nu face nimic deranjant niciodata:)
6. ee, si am ajuns si la saralina: fetelor, e argint viu! nu sta o clipa! n-am vazut asa ceva, dk nu se catara pe ceva, trage de cineva, alearga dupa ceva, se tavaleste pe jos in niste miscari de break-dance, mosmondeste ceva interzis, tipa, canta, vorbeste, da din maini...Jesus, cum rezista ma-sa...Sa nu va inchipuiti totusi ca maica-sa este vreo linistita...Nuu! Este la fel de agitata ca si sarah! alearga mereu dupa fii-sa, o aduna de pe jos, incearca sa-i deslipeasca din maini obiectele interzise, n-am vazut-o clacand pe o banca extenuata de fii-sa si traznaile saralinei.
7. nichita si sarah si-au luat pranzul in parc.
8. fetele au fost mirate de determinarea cu care ii infigeam mancarea in gura poetului, de fapt cred ca-l compatimeau ca mi-au zis la un moment dat ca a mancat suficient:))
9. catre finalul mesei de peste si legume, saralina a eliberat o serie de cateva stranuturi, impreuna cu o cantitate apreciabila de peste pe hainele ei, hainele maica-sii, carucior, banca, asfalt etc. Noki a eliberat niste cuvinte mai jargonice:)), distrusa de faptul ca totul va puti a peste. A fost taxata instantaneu de mama di tutti care s-a ingrijorat brusc de ce ajunge la urechile silviei, hi, hi, hi...ce m-am amuzat de nervii lui noki si reactia mamei di tutti, phii,hi,ho,ho
10. silvia este un copil cuminte, nu mi-a parut ca ar pune vreo problema
11. vladut este foarte frumusel, cred ca am mai zis, dar repet ca-mi place mult de tot de el si de atitudinea lui. fetelor, va indragostiti de el, este asa de in banca lui, nu cere nimic, te priveste duios, mori!
12. nati avea super ghetute, sarah avea pantaloni haiosi
13. roxana este foarte calda, l-a luat de manuta pe nichita cand era nervos, nu-s ce a inceput sa-i sopteasca si sa-l mangaie, ca era fiu-meu mesmerizat, i se intiparise un zambet tamp pe fatza:))
14. la final s-a facut misto de extreme, respectiv de faptul ca noki vrea un singur copil (adevarul este ca saralina scoate untul din tine) si de mama di tutti care nun e hotarata la al treilea, dar noi suntem sigure ca ajunge pana la nr. 5!!!!
cam atat imi amintesc:)

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Parcurg doar scutecul asta, ultim:

Lavi, iar galme???? Succes cu intarcatul, pacat ca nu mai poti continua ( inteleg ca trebuie sa te intorci la servici) sa alaptezi, Natiutei ii placea atat de mult iar tu ai lapte slava Domnului....

Taniuto, inca il mai adormi in brate pe Stefanelul voinicelul? Nu cred ca vreun sfat ar ajuta, eu cred ca e o chestie de obisnuinta si ca o sa il dezobisnuiesti cand o intelege Che limba romana ( oupssssss, pana atunci ma rog sa rezisti), eu de chestia asta m-am ferit dintotdeauna ( daca altele, gen adormit cu mine in pat, sau nelasat sa planga am evitat, apoi de tinut in brate nu ...avand exemplul prietena mea de aici care si acuma cand fiica-sa la 2 ani jumate si 15 kile ( da, nu e o gresala) tot o cara in brate de o indoaie). As zice sa il lasi sa planga progresiv ( de la 1 min, la cateva minute), asa mi se zice si mie sa fac doar ca daca misterul tau e ca si missa mea de plange pana nu mai are aer pai atunci mai bine nu iti zic nimic. Tu il adormi in brate stand jos sau plimbandu-te? Eu am o perina speciala de alaptat in formade U si acolo o mai pun, de are miss impresia ca e in brate.... In rest, cand e obosita nu are nevoie decat de degetele mele pe care le ciupeste pana adoarme....

Gabitaco, oare tu intrebai scutecul trecut de fontanela? Nici la noi nu s-a inchis, ba as spune ca e chiar deschisa mult, pediatra mi-a confirmat ( ca nu e inchisa) si mi-a zis ca nu e nici o problema, mai are timp. Si nici sa ii dau ceva in plus nu mi-a zis.

Aoleo Ela citesc cum adoarme missa ta plimbata pe umar, pai asa o adoarme acuma socru-meu, ca e la noi pt cateva zile, sper sa nu se invete cu narav ca....pe cuvant de o sa ii mearga cu mine. Hai ca am lasat din toate cele, dar vai de spatele meu daca i-o trece prin cap asa ceva!

Of, Joy, Camelia ce-or avea puiutii vostri de nu reusesc sa doarma noaptea??? Io ma repet, incercati sa dormiti langa ei ( doar voi fara soti), si cand sunt pe cale sa se trezeasca noaptea incercati sa ii linistiti cu un pic de apa sau tetina, nu asteptati sa se trezeasca de-a binelea. Poate nu e cea mai ortodoxa solutie, dar decat sa va chinuie noapte de noapte poate ca ar fi bine sa faceti un compromis.... Zic si eu ca tare va inteleg si as vrea sa va ajut.

Ioana, nici miss nu se da in vant dupa lapte cu orez, sau gris cu lapte....si sincer nici eu nu ma intrec sa ii fac.

Danida, nu cred ca am urmarit discutia de la inceput, dar parca 10 mil pt o bona mi se pare mult rau....Mai mult decat in Franta, zau ( ca aici in Olanda unde stau nu stiu exact).

Uf, mult ati mai scris, trimit si revin.

Avem 1 anisor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

ce s-a schimbat amalia! parca e alta fetitza. f. frumoasa aniversarea in familie. vai ce-mi ploua in gura dupa vizionarea tortului de ciocolata....

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Anda, belea!!! !

Te rog, primul exemplar din cartea care va aparea, il vreau cu autograf special!!!!!!!

Mergi la inceput

Bon, sa continuam:

Mai fetelor rad aici de una singura cand vad ca toate faceti scandal ca sa va dea indemnizatia...si tine domle figura!!

Ioana, sincer noi nu ne iritam in jurul guritei, de fapt inca nu am avut probleme de astea si doamne cat ma mai asteptam ca doar taica-su are o piele atat de fragila de zici ca e din hartie ( si soacra-mea si bunica sotului sunt la fel).Sper sa nu fie totusi dermatita, ci doar vreo iritatie ceva de la balutzele Mariei.

Noki, chiar ca mi-au dat lacrimile la emotionantul citat al lui Lavi....nici nu imi aduceam aminte sa il fi citit...

Maria Alexia, noi folosim doar AVENT si altceva nici ca ne place....insa sincer eu ii dau doar lapte, eventual cu 2-3 masuri de cereale dar care nu ingroasa laptele intr-atat incat sa nu treaca. In rest, supe, piureuri sau mai stiu eu ce le mancam cu lingurita.
Si chiar oare am laudat-o pe miss ca e independenta rau, isi bea lapticul dimineata si seara singura singurica, e tare haioasa cum isi administreaza ea bibele. Dar asta de ceva vreme, desi de la cateva luni il tinea singura dar nu il manevra asa ca acum, pana la ultima picatura.

Anda, tu stai la casa? Sau unde pui toboganul ala?
Tare haios ai descris intalneala si bebelacii, ia sa ma duc sa vizionez pozele.

Avem 1 anisor!

Mergi la inceput

alinus, am curte comuna, deci nu se pune. toboganul nu-l pot pune decat langa patutul lui nic:)) sunt poze la semnatura, dk vrei sa vezi, sa stii ca nu e mare toboganul.

apropos de tobogan: o groaza de bani 3 plastice, fetelor! plus ca am fost usor dezamagita ca nic nu e distrus de fericire la vederea toboganului, cred ca peste juma de an il va amoriza cum trebuie. in prima seara era chiar putin circumspect, dar azi si-a dat pe tobogan toate maimutele, masinile si restul jucariilor. cel putin vaca, preferata lui, cu care doarme, a fost suita si coborata de pe tobogan de 20 de ori! io cred ca el crede ca e un accesoriu de jucarii:)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

eee, bubamara, am doar pasaje in cap, dar nici nu m-am apucat de carte, dupa cum ama mai spus. sa te auda Dumnezeu, promit autograf, merci:))!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput