LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_alinus spune:
Nastea vad ca ai pus la un moment dat o intrebare cam ambiguua: " ce pot darui la botez? - cui? ce botez? Cand?
Daca dai mai multe amanunte poate iti putem da idei.
Vazut pozicile de la intalneala, tare au mai crescut puiutii vostri si ce frumosi sunt, iti vine sa ii mananci nu alta!
Saralica e impresionanta cu plimbareala ei, Nichita e tare oaches, Silviutza si Natilici imi fac pofta de inca un bebe pt missa mea, Vladutzul lui Joy nu ai zice ca e asa de terorist cu mami, Alexia e o scumpica cu combinezonul ei alb si cizmulite!
Am laudat-o pe miss in postul trecut, hai sa o si parasc: fata mamii lenesutza tot nu vrea sa se lanseze, doar daca se tine de ceva merge ...pe varfuri, iar daca ii dai manuta sau o tii de subtiori pur si simplu nu vrea, se lasa in fund ca fleatza.
Gata ca e tarziu, pup fetele!
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
catutza spune:
Buna!
Alina, arata super bine tortul de ciocolata facut de tine!
Anda , dar ai talent la scris mama! Dupa ce am citit ce ai scris tu de la intanlire ma simt ca si cum as fi fost cu voi acolo.Sa stii ca si eu i-am luat Biancai un leagan si nu sta deloc in el, se duce si da papusile in el sau paturica
Raluca, pai asa scurt? Mai spune-ne ceva de voi
, si poate scrii mai des.
Va las acum ca buburuza-cucuruza mea doarme de la 22,30 (ceva anormal pt ea), asa ca maine ma astept sa se trezeasca mai devreme. NB.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
catutza spune:
Am uitat...Felicia, bine ca nu a-ti patit nimic voi si bine ca nu sa speriat Ilinca.
Roxana, ce a patit Alexia? A cazut?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Nastea23 spune:
Buna fetelor, am tot citit si m-am incurcat in tot, deja trebuie sa notez pe hitiuta.
Va felicit cu intilneala, poze nu am vazut (dar nici nu am cum, caci am inteles ca aveti cont comun), dar am inteles ca a fost minunat si micutii sunt mai maricei, FELICITARI.
Referitor la botez, e peste o luna, la fetita prietenei mele. Lavi, vorbea de bani, cit se pune? Sau trebuie si cadou si bani?
Tetina cu 3 gauri are si Baby Confort.
Imi poate explica cineva despre medicamentele homeopate, sunt bune la bb si de care? de exemplu pentru raceala.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
meems spune:
Ok, Anda, toate cele 15 poze trimise sunt in album. Mai, ce fain ai descris tu intalnirea! Deja mi-o imaginam pe Noki injurand printre dinti la faza cu pestele si pe Lavi cascand ochii mari de groaza la ce-i aud urechile Silviei ![]()
Alina, ma duc sa ma holbez si eu la pozele missei.
joy04 spune:
GOODA DIMINEATA!!!
MEEMS pai sa stiica ANDA descris cum n se poate mai bine faza cu NOKI injurand si LAVI atragandu-i atentia...![]()
dar SARAH, este adevarat argintul viu...
plus ca atat iti trebuie neica sa-i iei jucaria.
e jale, vai si amar....
nu am fiost pe faza sa trag o pelicula de vreo 2 -3 minute cu NATI si SARALICI certandu-se ( a se intelege urla, tipa,) pe o jucarie...
a fost chiar frumos, imi pare rau c anu am mai stat ca am ajuns acasa si al meu copil nu a vrut sa se mai culce, am tras de el pana la 19.30 cand a adormit.
ANDA multam de aprecieri, dar NIC mi s-a parut muuult mai cuminte decat vladu' meu.
repet ce am zis si ieri, am super copil (ca toti copii mai plange, urla, cade, tipa, vrea in brate, cere toata atentia, dar astea mi se par nnormale si nu sunt nici pe departe deranjate de ele, nu pot fi!) doar ca noptile nedormite, saritu' din pat la fiece strigat, urlet de lupta de imi vine sa vomit cateodata, isi spun cuvantul asupra mea.
si ce-i mai rau ca 1-2-3 nopti la rand, sunt cum sunt.
dar apoi deja nici ziua nu sufar sa-l mai aud plangand.
instantaneu mi se ridica paru pe spate.
ieri eram fresh, dormisem 4.5 ore....aproape legate - doar o intrerupere de 15 minute de ceai, aia nici nu se pune.
azi sunt chiar mai bine decat ieri, a dormit mai bine, si ei pe langa el.
dar este a doua seara cand ii dau peritol.
ALEXIA avea saracuta o mare buba la fata. dar cuminte fata...merge ca pe roate, fara impiedicaturi si in banca ei.
NATI suge degetelu'....hahaha ca am parat-o. si da, destul de putin imbracata fata de vladu meu cel putin, dar asa a fost obisnuita si nicidecum nu dadea semne de frig.
pe SARALICIdaca ai dus-o aproape de masinute ...apai nu o mai iei decat cu bocete de acolo.
NASTEA pai daca face la local (cum am facut noi de ex0 se dau bani...na cat sa se acopere tacamul macar.
noi am primit si lucrusoare la botez.
FELI bine sa s-a terminat cu bine mica aventura.
mi-am adus aminte: cum se monteaza leaganul ala??? ca ma freaca cristi la cap de cand ai pus filmuletele alea cu ILINCUTA in leagan sa te intreb.
ma duc la spalat de bibe.
am pus si eu pozele in contul comun, ma duc sa le vad si pe ale ANDEI.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
fac si eu o testare
ca LAVI SI FELI .
http://target.new.photos.yahoo.com/nov_dec_2005/album/576460762309810806
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
edit: da, daca m-am delogat nu se mai vad.
camelia_daniela spune:
Feli multumesc pentru raspuns! Deja Dariuca e mai bine, zic eu ! Adica a mai avut un scaun de dimineatza si era destul de legat... nu cum facea ea inainte,insa mai bine decat ieri. Oricum o sa-i fac o coprocultura luni de dimineata.
Mara
!
Mai fetelor ce va invidiez ca va puteti intalni...
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
dordia2000 spune:
Aoleu...cuscraaaaa, va busirati??? Bine ca nu ati patit nik. SAnatete muulta si da-i un
Ilincai din partea lui Stefan!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
melku spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Multumesc de raspunsuri cu biberoanele.Vad ca nimeni nu e fan chicco - eu una n-am reusit sa ma prind care-cum sunt modelele lor de biberoane (e drept ca prin magazien n-am gasit decat colectii incomplete = unde aveau biberonul, nu aveau tetina de 6+ luni etc.)
Eu vreau ceva care sa aiba tetina cu mai multe gaurele pentru lapte simplu. Cu cereale nu-l mai vrea vrea si basta, nu mai incerc.
Super pozele de la intalnire!
maria_alexia, fi-mea e fan bibe chicco!!!
si tocmai ce i-am luat tetine din silicon cu trei gaurele. ea bea milumim3 care e mai gros, dar curge bine prin tetina. sunt multumita.
am gasit la helpnetul de la mine din cartier.
tre sa perseverezi in cautari.
uite, au si aici: chic b e b e.ro/product/details/2010 (pune tu wwwul!)
frumoase pozele de la intalnire!
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Vad ca nimeni nu e fan chicco - eu una n-am reusit sa ma prind care-cum sunt modelele lor de biberoane (e drept ca prin magazien n-am gasit decat colectii incomplete = unde aveau biberonul, nu aveau tetina de 6+ luni etc.)