LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
camelia_daniela spune:
Buna seara !
Fruoase pozele de la intalnire!!
Fetelor cred ca am patit-o si noi ... Daria a avut astazi cred ca vreo 7 scune molicele(nu apa-apa!). Treaba e ca nu stiu de la ce? O fi de la laptele praf pe care i-l dau de vreo 2 zile (ii dau max 100 ml seara!)!
E prima pseudo-diaree !
Mai nasol e ca mi se pare ca am observat cateva firicele da sange in scaunele ei ! Oricum am pastrat azi o "proba", voi pastra si maine una si luni merg sa-i fac o coprocultura!
Mara, sanatate multa Flaviei!
Bulucel, cum te simti ? Sper ca mai bine!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
lavi02 spune:
Camelia pt coprocultura trebuie sa cumperi un recipient care se cheama coprocultor de la farmacie, sau sa-l iei gratis de la policlinica unde faci analiza. Coprocultorul contine un fel de gel si se pastreaza la frigider, atat gol, cat si cu proba. Bine. la temp de acum eu n-as tine "proba" in frigider
, as tine-o pe balcon.
Asa ca nu ai ce face cu kk de azi pastrat pana maine daca vrei coprocultura.
Nasol kk cu firicele de sange.
anda77 spune:
trimit acum pozele la meems ca tu, mama di tutti, ai baite la 2 copii la ora asta. meems e fresh, la ea e dimineata:))
cami, baga si tu putin orez si/sau smecta (eu ii dau smecta cu succes la sfatul pediatrului, dar unele fete nu dau caci unii medici zic ca nu-i de bebelusi) si mai vezi p-orma. este posibil sa fie si de la lapticul praf-noutate pentru ea.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Lavi, Anda, multumesc de raspunsuri !
Sper sa ne dregem fara complicatzii!
Pupici si NOAPTE BUNA!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
felicia74 spune:
Camelia intreaba mai intai policlinica la care te duci ce fel de recipient primesc. Noua la Medsana ne-a zis ca cel cu gel, iar la Synevo fara gel
Noi azi am avut un incident mai putin placut, in timp ce ne duceam la parintii mei: ne-a busit cineva cu masina din spate la semafor la Unirea. Un tampit de taximetrist a oprit aiurea, Doru a fost pe faza si a oprit, cel din spate nu a fost
Ilinca s-a speriat doar pe moment nu a plans decat 10 sec, ca am linistit-o eu. Of, ce fata curajoasa am!
Pe de alta parte, am si super-masina (vestita Solenza
)- nu are nicio zgarietura, in schimb Renaultul celui din spate era turtit rau: curgea apa din radiator, precum si ulei.
Am vazut ca ati avut super-intalnire, bravo voua, eu nu am reusit sa ajung![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
felicia74 spune:
test album privat in contul meu:
http://new.photos.yahoo.com/feliciamirela2001/album/576460762322075643
Edit: eu lucrez in Mozilla, asta e album privat si la mine nu-mi apare nimic.
Lavi sigur nu erai logata? Logic nu prea inteleg cum poti sa vezi un album privat daca nu te loghezi. Dar e adevarat ca orice e posibil pe net.
Mai verifica o data.
lavi02 spune:
test si eu:
http://new.photos.yahoo.com/nov_dec_2005/album/576460762343113933#page1
feli, pe al tau nu-l vad. pe asta pus de mine il vad din firefox
lavi02 spune:
Da, Feli, aveai dreptate inchisesem fereastra dar nu ma de-logasem.
Nu-l mai vad. E OK.
Noah bun, sterg mesajul cu rugamintea respectiva, ca sa nu mai induc lumea in eroare. 
meems spune:
Am incarcat 6 poze de la Anda in contul comun, acum ma duc sa ma gat de plimbareala ca toata dimineata am stat pe net
Incarc restul pozelor (daca mai imi trimite Anda) cand ma intorc acasa.
Cami, cand Rianna a avut aceeasi chestie eu i-am fiert apa cu orez si i-am facut formula cu apa aia de pe orez in loc de apa plata cu care i-o fac de obicei. Pe Rianna a ajutat-o. E-adevarat ca eu nu am vazut niciun firicel de sange in pampers. Pupici si sa aveti o noapte linistita!
Feli, ce bine ca voi sunteti ok!!