LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by meems

Ina, e culmea ca nu am facut nimic special, am trimis doar un plic normal prin posta normala.

E clar Meems, ai pile la posta sau trimiti corespondentza des si aia te stiu de client vechi si-ti dau un regim special

Biculet, ma bucur ca-i mai bine Sma. I-au curs cumva si urechiusele sau ce alte simptome a avut?
Iti ramasesem datoare cu un raspuns; tipa la care o duceam era un fel de babysittera dar eu ii spuneam bona ca mi-era lene sa scriu… are un fel de mini-cresa/gradinita cu copilasi cu varste cuprinse intre 11 luni ( Rachel era cea mai micuta) si 12 ani.

Gandacico, si mie a inceput sa mi se cunoasca ( uneori) burtica ( devine mai rotunjoara cand beau apa multa ) dar altfel, nimic. Ma cam supara niste dureri ascutite prin burtica, or fi normale, eu asa ceva nu am avut cu Rachel? Ca si cand cineva mi-a tras pumni in burtica. Stiam ca sint normale intepaturile ( ca urmare a maririi uterului) dar astea ? Voi ce credeti?
In ce saptamana trecem in trim.II?
In unele carti de-ale mele scrie ca 13 in altele ca in saptamana 14.
Altfel, eu de abia astept sa aflu ce-o sa fie, nu mai pot de curiozitate!!!

Mai, eu nu mai stiu ce sa inteleg ; pina nu demult imi puneam copilul in patut, se juca putin cu jucarioarele sau isi punea capul jos si adormea linistita. Acum, in fiecare seara avem show, plange,urla si tipa fiindca vrea in brate, plansul nu-i convingator uneori ( m-am prins !) asa ca o las acolo pina adoarme in lacrimi. Dar mi-e mila de ea, nu stiu ce are! Se trezeste cel putin o data pe noapte si urla, ii dau apa si cu chiu, cu vai reusesc sa o culc din nou, dar iar cu vaiete si bocete.

Intalneala placuta, fetelor!

[/quote]

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata, am ajuns acasa, am pus pozele si acuma plec la cumparaturi.

Pozele sunt in contul comun, albumul Mini - Intalnire Tineretului.

Faza e ca nu stiu deloc sa umblu la setarile de la formatul nou al yahoo-ului. Deci nu mi-a cerut nicaieri sa selectez ce fel de album vreau - public sau privat - asa cum se inatmapla la formatul vechi. Nu cred ca sunt publice. De-aia nu am dat link. Cine stie parola - cele din interiorul gastii - intra si se uita acolo.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna si de la noi!
am reusit sa intru si eu sa mai scriu ceva, ca nu prea mai am timp...de cand m-am intors la serviciu e mai greu, sunt mai obosita, dar cele 4 ore fara pitic imi prind tare bine, mai vad si eu oameni...
pe mine ma deprima rau toamna cu intuneric de la ora 5, copilul vrea atentie si daca eu nu am chef, nu sta singur deloc, are nevoie de mine non stop, dar macar noaptea e ok, cel putin daca ma gandesc la ce mai citesc despre alte mamici cu pui ffff solicitanti... e drept ca fiind alaptat si dormind cu mine se apropie noaptea de mine sa ma miroasa ...si mai trage o dusca, dar eu zic ca pana la sfarsitul anului il intarc... mi-e greu, am slabit enorm, am 46 kg, inainte de sarcina aveam 50 si simt ca nu mai am putere...eu cred ca e destul... eu lucrez de dupa masa si cand vin doarme, deci se poate si fara san desi n-am incercat inainte, tati reuseste cu ceiut cald...
sanatate multa celor bolnaviori si pupici tuturor!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello fetele!!!

N-am ajuns la intalneala din cauza ca don'soara Miruna s-a trezit la ora 10.30 , si pana am papat, spalat, etc..s-a facut ora 12. Asa ca, mi-am adunat lacrimile de ciuda si m-am apucat de treburi domestice (spalat bibe, facut papa ptr zilele viitoare) apoi pe la 2 am iesit afara si am aterizat abia acum cand scriu.

Ma duc sa ma uit la poze, ca sa mai rasucesc nitel cutitul in rana

Joy cum a zis si Silvia, io-s de acord sa ne vedem cu toatele, numai ca e ceva distanta intre noi. Daca stabiliti ceva cu Silvia, musai sa ma anuntati si pe mine, sa vin si io sa mai stau la barfe cu ex-cuscra. Pupici si ai grija de tine

Maria_Alexia noi avem bibe de la Nuk, alea de la Avent care mie mi se pare cele mai bune, si i-am luat acum din alea de la Primii Pasi, cu diverse forme si am vazut ca Mirunei ii plac la nebunie, ca le poate tine ea cu manuta, se joaca cu capacele ca-s divers colorate, etc.

Anda de ce nu-i iei ptr laptele cu cereale, tetine cu flux variabil de la Avent??? Ca sa nu te mai chinui sa le largesti pe alea (apropo, nu stiu cum ai reusit tu s-o faci, insa eu cand am incercat mai demult, cum am pus acul fierbinte pe o gaurica din aia, s-a crapat pana la cealalta). asa ca i-am luat cu flux variabil si bea mandra de n-are treaba, si nici nu mai stau cu grija, daca e mai subtire doar intorc tetina si nu se ma ineaca.

Fug la vizionat poze si la urari!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc de raspunsuri cu biberoanele. Vad ca nimeni nu e fan chicco - eu una n-am reusit sa ma prind care-cum sunt modelele lor de biberoane (e drept ca prin magazien n-am gasit decat colectii incomplete = unde aveau biberonul, nu aveau tetina de 6+ luni etc.)
Eu vreau ceva care sa aiba tetina cu mai multe gaurele pentru lapte simplu. Cu cereale nu-l mai vrea vrea si basta, nu mai incerc.

Super pozele de la intalnire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maria_alexia tetina cu mai multe gaurele are doar Avent. Sau cel putin eu asa stiu

Am vazut pozele...super haiosi toti piticii. Imi pare rau ca nu ne-am prezentat si noi sa ne vedeti bunatate de vanataie pe obraz, facuta ieri dimineata cand am dat cu capul de tocul usii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madau sa-ti para rau ca n-ai venit! Si ale mele s-au trezit la 11.30 (la SIlvia ala era somnul de noapte), asa ca pana le-am dat de mancare, imbracat, etc, am plecat de acasa la 12.30. Am stat cu fetele pana la 15, cand ele au plecat, (in fine, Roxi si Alexia su plecat mai devreme) iar noi (eu cu zgamboiacele personale) am ramas pana la 16 in parc.

Am facut si eu upload la poze in albumul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Buna seara,

Am iesit ieri afara,cu toate ca era ceatza,am stat cam 40 minute si am intrat in casa,v-am spus ca nu mai folosesc caruciorul,decat foarte rar,asa ca mandra mea merge frumusel pe jos tinuta de manutza si din cand in cand mi-o da pe cealalta caci ii amorteste.E atat de dulce, cand mergem la cumparaturi,in piatza,ii place sa tina ea sacosa in mana.

Sunt atat de mandra,cine mai are fetitza ca a mea,doar e a lu'mama

Azi nu am iesit deloc,n-am avut chef,ma durea capul,a venit sora mea la mine si ne-am uitat la un film"Constantine"impreuna cu Alice.
Super filmul!

A papat Alice,o banana+un mar mareeee+suc de la o jumatate de portocala+2 biscuiti,i-a placut la nebunie.

Cred ca de vreo 2 luni ii dau lu'Alice banana zilnic,aproape zilnic,e bine sau ar mai trebui rarita?
Nu o constipa,pentru ca am grija sa-i dau un meniu echilibrat.

Cam atat,nu am nimic interesant de povestit,sper ca in curand sa pun si eu niste poze aici ca sa ma cunoasteti pe mine si pe micutza mea.

Pupici si o seara cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, am facut si eu un set de poze la intalneala si nu pot , dom'le sa le descarc in albumul facut de noki. cred ca nu ma pricep. am descarcat una si, pe langa ca a durat 4-5 minute, nici nu a varsat-o in albumul respectiv, nu stiu unde naibii e ratacita in contul comun.
se ofera cineva sa-i trimit pozele pe e-mail (merge mai repede) si sa le puna ea in albumul creat de noki, ca io nu stiu, dom'le!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Super pozele de la mini-intalneala! Tocmai vroiam sa zic ca Noki nu apare in nici o poza, dar apoi am vazut pozele facute de Lavi. Anda, poti sa-mi trimiti mie pozele, incerc eu sa le incarc. Stii adresa :)

Mergi la inceput