hipospadias
Raspunsuri - Pagina 8

Corina75 spune:
Roxana, ti-am trimis mesajele pe yahoo...
Deci marti in 16 te duci la consultatie? Multa bafta...uite, nu stiu daca ti-a raspuns Emilia, ce pot sa-ti spun eu, e ca neaparat sa-ti faci o lista cu ce intrebari vrei sa pui doctorului.
Acolo vei fi emotionata si s-ar putea sa uiti ceva important.
Mi-a trimis si mie Emi o lista odata, ea e veterana , dar nu stiu pe unde o mai am...cred ca in calculatorul de la servici...luni poate nu uit sa caut si iti trimit.....
oricum, nu cred ca il opereaza asa mic, Calin are doar 2 luni....
multumim pentru aprecieri, de la Andrei
Mai vb, te pup
Corina si Andrei (24.11.2004)

roxana c. spune:
Stiu ca nu-i face operatie acum, dar mi-e frica sa nu-i faca ceva, dilatare de uretra sau ceva care sa-l doara. Daca ar fi dupa mine, as vrea sa se uite la el doar si sa ma lamureasca : cand operatia, cate operatii, cat de grav este....ma rog, chestii din astea.
Acum mai mi-a venit in cap inca ceva: ce inseamna micropenis? Adica cat de mic este considerat micropenis? Calin are putza cam de 1,5 cm. Habar n-am ,este bine sau e mica? In caz de micropenis ce-i poate face, ca n-am idee?
Scuzati-ma, dar sunt stresata rau, si colac peste pupaza, Calin are si o hernie ombilicala.
Ca sa nu mai spun ca am si un fix: ziua de marti. Toate necazurile pe care le-am avut au fost intr-o zi de marti: accident de masina, am nascut primul copil (baiat)care mi-a murit la cateva ore, si tot marti am aflat de hs lui Calin. Iar d-nul dr are consultatii la Diagnosis doar martea, poate d-aia mi-e si groaza in halul asta.
Corina, tu cand te duci ptr operatie?
Roxana,de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

alexa_a spune:
Citesc de vre-o cateva zile ce ati scris despre hipospadias . Am si eu un baietel de 3 ani si 10 luni , care are a fost diagnosticat cu hipospadias balanic .Din Roman doctorii mi-au spus ca nu e nimic grav , ca nu am de ce sa-mi fac griji , ca e vorba de o operatie usoara care se poate face abia dupa ce copilul implineste un an .Cand Alex a implinit un an am fost cu el la Iasi la Clinica Sf Maria , si de acolo mi s-a spus ca e mic pentru operatie , ca ar fi indicat sa revenim cand copilul are 3-5 ani . Am hotarat acum dupa ce am citit ce ati scris aici ca ar fi mult mai bine sa merg la Bucuresti .Numarul de telefon al dr. Valentin Voinescu il am tot de aici si as dori sa stiu dak este cineva aici care imi poate da un numar de telefon al dr. BascaVa multumesc din suflet!

aly30 spune:
Buna, fetelor!
Noi am trecut deja printr-o operatie, pe la 1 an si 5 luni la prof. Bāsca - pe care il gasiti martea de la orele 18.00 la clinica Diagnosis, cu programare pt care sunati la 0742062834, sau la spitalul Grigore Alexandrescu lunea de la orele 14.00 la Policlinica spitalului.De preferat este sa mergeti la clinica particulara, si asta pt ca acolo veti avea timp sa discutati in amanunt problema fara sa fiti deranjati,in timp ce la spital permanent sunt in cabinetul de consultatii: doctorul Bāscå, 3 rezidenti(umbrele lui) si 2-3 pacienti micuti cu mamicile lor...
Am trecut si eu prin disperarea de inceput, care vad ca e normala dar si inevitabila, am masurat si eu disperata penisul baiatului meu, ingrozindu-ma ca e de dimensiunile unui micropenis...dar toate astea sunt deja istorie...Ma agitam si eu sa gasesc pe net ceva informatii, dar ce ma interesa mai mult era sa gasesc mamici care sa-mi povesteasca ca au trecut cu copilasii prin operatie si ca-s vii si nevatamati dupa!Am avut norocul sa o gasesc pe Emicare mi-a dat putere sa sper ca va fi bine.Spun "norocul" pt ca acum 1 an mi-au raspuns numai 2 mamici-Emi si Spiculet de grau- mesajului meu disperat de pe forumuri...de credeai ca nimeni nu auzise pana la mine de hipospadias...acum cred ca e din cauza ca nu toti aveam acces a net pe atunci...
Despre marimea penisului baiatului pot spune ca sunt multumita acum (are 2 ani si 3 luni).Inainte de operatie ne-a dat sa-i facem injectabil pregnyl care ajuta la dezvolatrea organelor genitale, desi medicul se exprimase ceva de genul ca ajuta la crestera pielii preputului, necesara pt operatie.Dupa interventia chirurgicala a mai facut o serie de injectii si la controlul de dupa 3 luni deja nu a mai fost nevoie sa-i facem...De la injectii sau nu, cert e ca acum penisul e ok, are cam 2 cm si ar parea si mai maricel daca ar avea pielea preputului cusuta, insa ne-a chemat in vara pt asta...Emi, am patit si eu ca tine m-am uitat asta vara la mare la toate penisurile copilasilor si...am vazut forme, marimi si curburi foaaaarte variate
.Acum pot spune ca sunt multumita de rezultatul operatiei si sunt extrem de fericita ca e numai atat si in rest baiatul e sanatos
Pupici pt Emi, Corinuta si Spiculet, pe care le "cunosc" mai bine!

roxana c. spune:
Aly, te rog mult, spune-mi si mie, la ce varsta ai fost prima data la dr Basca si ce i-a facut? Daca poti sa ne povestesti cum a fost la operatie, te rog s-o faci, aici sau pe mail. (adresa o gasesti putin mai sus, intr-un alt mesaj de-al meu).Si cam cat de mica era putulica lui la nastere?
Alexa, ti-a dat Aly nr de tel.
Roxana,de

alexa_a spune:
Multumesc din suflet Aly! Imi este frte frica , pt ca Alex al meu nu mai e asa mic , si imi pare frte rau ca nu am fost cu el la Bucuresti de prima data .Mai este cineva pe aici care si-a operat puiutzul dupa varsta de 3 ani ? Daca da , va rog spuneti-mi si mie cum a fost .Imi este ciuda pe mine ca nu m-am interesat mai mult atunci , dar nici acces la internet nu aveam .Si apoi in acel moment am fost usurata ca mi-a zis medicul ca nu-l pot opera , ca e prea mic si in felul asta l-am luat acasa.Eram terifiata , dupa ce l-am asteptat pe doctor sa iasa dintr-o operatie care a durat vre-o 4 ore. A fost prea mult pentru mine sa vad asa multi puiutzi suferinzi .
Si va rog imi putetzi trimite si mie pe adresa adutzaa_00@yahoo.com , cam cat v-a costat , cat ati dat la asistente , la medic....tot tacamul.
Va multumesc anticipat !

aly30 spune:
Prima data am fost cu baiatul la 3 luni la dr Aprodu din Iasi care ne-a chemat pe la 3 ani jumatate, dar cine sa astepte atat????Apoi am dat de Dr Bāsca la care am ajuns pe la 11 luni si care ne-a chemat imediat la operatie, insa din cauza unor problemute familiale am ajuns in martie 2006 cand avea 1 an si 5 luni.Ne-am internat intr-o luni dupa amiaza.In acceasi seara i-au facut analizele:urina, sange si raze la plamani.A doua zi dupa vizita medicilor l-au si luat la operatie.Din momentul cand au luat baiatul de langa mine si pana l-au adus s-au scurs 2 ore-cele mai lungi din viata mea.A venit cu branula gata instalata si cu sonda pe care se scurgea pisu'.Nu atat sonda a fost dificil de suportat, cat branula aceea-cosmarul meu in spital-caci la 2 zile trebuia schimbata in alta vena-fiind mic venele lui nu rezistau mai mult.Dupa 7 zile de la operatie i-a fost scoasa sonda si dupa inca o zi ne-au dat drumul acasa.
Acum totul este ok, face pisu' din picioare, mai putin pielea preputului nu este adunata si cusuta peste penis pt ca vom merge la vara pt asta.
La nastere penisul era cam micut insa dupa 1 an jumatate a crescut si acum e destul de bine, e in grafice oricum

roxana c. spune:
Multumesc ptr raspuns, Aly, daca poti, spune-mi si mie cat ai dat la doctori, asistente....etc, eventual trimite-mi pe mail, te rog mult. Si inca ceva: unde avea gaurica pe care urina?
Alexa, Emi l-a operat pe Adi la 3 ani si 4 luni . Nu stiu ce este cu ea, n-a mai intrat de ceva vreme.
Roxana,de

alexa_a spune:
Multumesc mult Roxana .Noi ne-am facut programare pe 30, si deja am inima pana in gat, dar trebuie sa trecem si peste asta .
Si Roxana dak afli ceva de bani te rog sa-mi trimiti si mie un mail.
Mult succes maine !

dana.salo spune:
Buna mamicilor si La multi ani! si sa va dea Domnul numai sanatate la puiuti si familiilor voastre.
Noi suntem bine. Am crescut mult, avem 11 luni , 11 kile si aproape 80 de cm.In 24 decembrie ne-a aduc Mos Craciun o bucurie imensa si unica: mersul singurel prin casa..catinel.
Cu problema noastra stam tot asa, adica putica e ok, creste si asteptam sa facem 1 an si sa mergem din nou la medic. Aici in CLuj deocamdata. Dupa ce stabilim aci cum sta treaba ne hotaram daca mergem sau nu la Bucuresti.
Am vazut ca ati scris o capitzasi eu nu am intrat. De fapt nu am vazut...ca tare greu ajung pe site la subiectul asta
Astept vesti de la voi.
Corina trimite-mi si mie pe mail ce a scris baiatula cela ca tare sunt curioasa( dana.salomie@gmail.com)
Voi ati vazut pe site ce scria tipul ala de 38 de ani?Tare traumatizanta e treaba asta la ficiori.
Cat priveste ce determina HS?! Incep sa cred ca toata treaba asta modiala cu poluarea influenteaza genetica si nici nu stim noi ce experiente se fac si noi suntem cobaii.
Asa ca ma rog la Doamne, Doamne sa putem sa ne crestem copilul si sa fim sanatosi.
Cat despre al 2-lea...ne-am hotarat sa deschidem discutia astadoar dupa ce Alex implineste cel putin 4 ani.
Pina atunci ne vedem de obiective( stiti si voi, casa, bani, crestere 1 bucata baietel minunat...etc) si mai vedem ce ne rezerva viitorul.
Astept-cum am mai spus- vesti de la voi.