hipospadias

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Ce ti-a spus medicul Dariana? La cine ai fost?
Dupa un an jumatate nu este tarziu. Oricum daca forma este usoara, iar reusita din prima foarte probabila, toti medicii romani prefera sa faca operatia mai tarziu.
Noi cand am fost la dr. Lascar, ne-a spus sa venim dupa 2 ani pentru ca anestezistii dumnealui sunt foarte reticenti cand este vorba de un copil mai mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Filofteia, mi-a zis ca e hipospadias de gr 1, deci cea mai usoara forma, face pipi pe gaurica mai micutza pe care o are in plus, deci tre sa-i reconstituie tractul urinar (din cate am inteles), mai rau o sa fie cu indreptarea penisului, dar se opereaza si asta.
Am fost la dr. Zamfirescu de la Grigore Alexandrescu carei-a rezolvat pe loc si fimoza. Ce stii despre el? Dar de o dr. Dinu tot de acolo?am inteles ca ea ar fi cea mai buna la operatiile astea.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Dr. Zamfirescu este la Clinica de Urologie? Nu am auzit de dumneaei.
Dupa cum am scris noi tot la Grigore Alexandrescu ne-am operat, dar la dr. Basca, care, desi este urolog, este seful uneia din Clinicile de Chirurgie.
Si tot cum am mai spus mergi la mai multi medici... mie mi se pare important sa ai mai multe opinii.
Oricum faptul ca este forma cea mai usoara este bine.

Mergi la inceput

Da, si este barbat, Alexandru Zamfirescu. noi ne-am dus la prof. ulmeanu care l-a chemat pe zamfirescu ca era de garda, dar ne-a zis ca doctoritza Dinu ar fi cea mai buna la operatzii din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dariana, am pus si eu pe cineva sa se intereseze, o doctorita care-i cunostinta de-a mea, fara sa-i spun ca m-am interesat si eu, si tot de dr Basca mi-a spus.
La doctorul la care ai fost, ti-a spus si ca se rezolva printr-o singura operatie?

Emilia, stii cumva, cu cat timp inainte trebuie sa fac programare la cabinetul dr. Basca, ptr inceputul lui ianuarie?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Roxana, cand am fost noi, acum doi ani, nu era foarte aglomerat. Noi am facut cu o saptamana inainte.

Mergi la inceput

Roxana, da, asa mi-a zis, ca printr-o singura operatzie se rezolva.
Ma mai interesez si eu pana atunci; chestia e ca eu am fost la directorul spitalului si elne-a rec. doctorii respectivi.Acum.....cine stie!

Mergi la inceput

Mai fetelor, pun o intrebare mai....delicata. Cam cati bani trebuie sa am cand ma voi duce la operatie? Mai este destul timp, dar...asa, aproximativ, stiti voi: doctori, asistente, etc. Emilia, tu cam cat ai dat la fiecare? Daca nu-mi puteti raspunde aici, scrieti-mi pm. Eventual tu, Corina, te-ai interesat, stii ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna Roxi, buna fetele,

Mii de scuze ca nu am mai scris, am avut un sfarsit de an aglomerat tare, si acum e la fel dar incerc sa tin pasul...

In primul rand LA MULTI ANI! si sa dea Dumnezeu sa ne rezolvam cu bine problemele anul asta!
Roxana, te-ai programat la operatie? La cine? Ai aflat ce te interesa?
Dar tu, Dariana?

Am primit un mesaj de la un baiat, Cristi, care a trecut prin mai multe operatii si a fost f dragut sa ne povesteasca ce a patit el....daca vreti va trimit mesajele....dati-mi adresele ....

Asteptam noutati.
Noi intentionam sa mergem la operatie ori la inceputul lui martie, ori dupa Paste (8 aprilie)....

Va pup!

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Buna, fetelor, si LA MULTI ANI!, fie ca 2007 sa va aduca numai sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Corina, trimite-mi, te rog, si mie mesajul de la Cristi, pe roxana.cucuian@k.ro sau roxana_cucuian@yahoo.com

Si acum sa va spun: am sunat mai devreme la Diagnosis si m-am programat cu Calin marti . Imi tremurau toate alea cand am terminat de vorbit, si mi-e o frica de nu va spun.
Emilia, ti-am trimis ieri un pm, te rog raspunde-mi si mie la niste intrebari, ca-s stresata rau de tot,am citit tot pe forum despre tot felul de malformatii ale tractului urinar si am devenit paranoica:
1: Calin a avut o perioada (ultimele 2 sapt)mai agitata, or fii colicii, sau vreo infectie urinara? Totusi febra nu a facut, iar in greutate a luat cate 1,5 kg pe luna, deci la 2 luni are 6 kg, de la 3,100 cu cat s-a nascut.
2:Scriai pe undeva ca atunci cand erai in spital cu Adi erau cazuri de copii operati de 5 ori. Tot la dr Basca si tot cu hs?
3:La ce sa ma astept de la consultatia de marti? Ii va face ceva, sau doar consult? Parca spuneai pe undeva ca dr Basca nu face dilatari de uretra, nu? Calin face bine pipi, nu-s probleme, sau asa spun eu.

Corina tu ce-ai rezolvat cu Andrei? Cand te duci ptr operatie? Am vazut niste poze cu Andrei, e dulcel foc.
Dariana bebelusul tau ce mai face?
Dana[/red],tu parca trebuia sa te duci la control in februarie?
Lumi[/red] voi ce mai faceti?

Mergi la inceput