hipospadias
Raspunsuri - Pagina 29
dana.salo spune:
Alex are HS glanular, exact cum descrie Gratiela
Eu sunt extraordinar de reticenta la conditiile de spital si la Dr,
Imi pare rau de Dr. Basca, poate e cel mai bun de pe aici, dar...mi s-a parut nesimtire curata sa uite ca are operatie la Stefu...chiar spunea Gratiela ca nu erau operatii de HS pe banda rulanta.
Deci inca odata se confirma ca nu intereseaza pe nimeni nimik. Ca sa-u comportat ok pe urma. NU VI SE PARE NORMAL CA ASA E NORMAL
Adica, tot cu spaga si cu sarumana.,..
Emilia, spuneai de costuri in Ungaria. Se poate sa fie mari, undeva spre 1000 de euro cu spitalizare. INca nu stiu exact dar cam aici se invart sumele.Eu cred ca daca nu ies cu nervii in pioneza de acolo, plus copilul care se poate simtii si bine si ingrijit...nu ma intereseaza banii.
Si mai e un aspect...si in zi de azi, Dr se avanta sa opereze si sa anestezieze fara sa consulte copii ca la carte si sa le faca analizele.
Grati, esti fericita ca Stefu a fost controlat bine.
Stiu cazuri concrete...cand aproape de sufocare a fost cpilul pentru ca idiotii nu si-au dat seama ca avea rosu in gat

Da ..daca e sa ne luam dupa exceptii..niciodata nu o sa mai intram in spitale...dar pentru copilul meu imi vand si pielea de pe mine.
Deocandata asa ma gandesc...se poate sa ma schimb
dar ma bucur ca existati ca sutem sanatoase si avem copii la fel
Sa ne dea Domnul numai putere sa ii sustinem
Tinem legatura
strumfi2004 spune:
Dana, asa e, chiar am avut noroc ca dr anestezist - si nu numai el - sa-si faca treaba ca la carte, caci mai erau si altii, vai de noi!
Caz concret: vine o mamica cu copilul pt fimoza - era saraca de 3 saptamani prin spitale, mai intai la Pitesti cu o raceala, a facut enterocolita in spital, suspect de litiaza, l-au trimis a Bucuresti, acolo s-a descoperit ca nu are litiaza, insa are fimoza
, mergeti la G Alexandrescu sa-l opereze! Il tin saracu' nemancat de la 2 noaptea, a urlat copilul ala in continuu!!! Si vine dr -altul decat Basca - dupa pranz si-i spune ca a bagat anestezista capul si l-a auzit tusind pe copil, nu-l mai opereaza azi, sa astepte pana luni - era vineri! Maica-sa nu mai avea bani, nu avea pe nimeni in Bucuresti, saraca; a ramas incremenita, amutita, nici nu prea era descurcareata. Noroc cu noi celelalte din salon, i-am spus ca e ragusit saracul de cat a plans de foame, nici vorba de tuse! dar mai ales, nu fusese nici vorba de anestezista!! probabil trecuse doar pe hol si l-a auzit plangand, astepta si banii, in fine! l-am convins pe dr, o trimite pe anestezista, ii baga saraca maica-sa banii in buzunar, dansa are brusc o schimbare de atitudine, isi inmoaie glasul si zice vin in 10 minute sa-l consult. A venit aistenta si a luat copilul dupa vreo 20 minute, fara nici un consult! Am incercat s-o linistim noi pe mamica, ca il verifica acolo in sala, ceea ce sper sa fi facut, mai ales ca-l banuiau racit!!
Si eu eram ingrozita de spital, cu o saptamana inainte aveam un nod in stomac care crestea cu cat ne apropiam de 5 martie; ne gandisem si noi sa mergem in strainatate, ca si Emi, si probabil ca multi parinti, insa iata cate drumuri am facut in urma, de la op mergem de 2 ori pe sapt, si probabil cate vor mai fi de acum inainte! E f important pt mine sa pot lua legatura cu dr-ul rapid si usor. Apoi am avut aceasta sansa de a afla de Basca, (mii de multumiri Emiliei!
) care chiar e artist la ce face! Si eu mai am si fetita care nu e nici ea prea mare, are 2 ani si 8 luni, si care doar dupa 3 zile de lipsa a noastra s-a schimbat si a suferit, nici nu ma gandesc ce s-ar fi intamplat sa fi lipsit mai mult!
Si inca ceva referitor la spitale si doctori, ce am invatat pe pielea mea, de la nasteri: trebuie sa ai initiativa, sa te impui, sa nu te pierzi in fata nimanui, mai ales a asistentelor! caci stim cu totii ca ele sunt mai degraba cu aere si fumuri! v-am spus ca singura am scos sonda baiatului, i-am pus cei doi pampersi, am recoltat si urina din sonda pt urocultura, nu apelam la nimic la ele, aveam farmacia cu mine de acasa, e drept ca am avut si marele noroc, pt care ii multumesc lui Dumnezeu, ca baiatul s-a simtit bine, nu a avut febra, etc.
Numai bine tuturor!
Gratiela, mamica strumfilor Maria
si Stefan
sama spune:

Roxana,
pe noi nu ne-a chemat dr B, ne-am dus noi din proprie initiativa.Am mai scris, dar probabil ti-a scapat,prima data am fost in noiembrie, cand am aflat de HP de aici din Galati de la o dr, atunci el doar ne-a confirmat diagnosticul si ne-a zis sa revenim dupa ce ii facem vaccinul de la 6luni, Iannis atunci avea doar 4luni, si nu se putea face nimic la varsta aia.
In ianuarie am fost la Diagnosis de data asta, nu ne-am mai dus la spital ca-i ca la nebuni acolo, stii doar, si atunci ne-a dat PREGNYL, 3fiole; a ramas stabilit ca dupa ce ii facem PREGNYLUL sa venim ptr op. Ca vrem sa mai mergem odata la el la Diagnosis inainte de op a fost hotararea noastra, sa mai vb cu el, apoi in saptamana imediat urmatoare sa venim ptr op daca totul e ok. Nu are rost sa ma car cu tot bagajul pregatit ptr op si sa ne amane iar
, mai ales ca vreau sa o iau si pe mama mea cu noi.
Despre spitale...ce sa zic, asa e, nicaieri nu e bine, la noi; poate in alta tara...da...dar si acolo daca nu stii limba, sa poti comunica...iar nu-i bine, asa ca...bun-rau asa cum este...dam inainte, ca nu avem incotro.
Macar bine ca avem dr competenti, cat i-om mai avea, pana nu pleaca toti prin alte tari, cum deja au cam inceput sa o faca.
Emilia,
inca odata tin sa-ti multumesc ca ne-ai indrumat catre drB, si sper sa fie si la noi totul ok pana la sfarsit.
Sama
si
Iannis.

filofteia spune:
La noi faptul ca stiam ca dr. Basca are o echipa de anestezisti super a fost unul dintre criterii.
Dana, va astptam cu bine, daca ar fi numai 1000 euro, nu este ff mult. Asteptam vesti. Dupa cum am spus poate sunt si alte mamici de prin partile alea, pentru care Ungaria ar putea reprezenta o varianta.
strumfi2004 spune:
Buna!
Noi am fost iar joi: l-a pansat iar, dar la pranz l-am gasit cazut in pampers. mai asteptam vindecarea la exterior, are o mica fistula in preput. vindecarea acolo e mai dificila pt ca zice prof ca e tesutul mai gras. important e ca e bine uretra, a si verificat si nu corespunde cu fistula aceea, urineaza cum trebuie, nu are dureri. insa tot nu am scapat de drumuri, o sa mergem iar luni.
Roxana, ti-am trimis PM, l-ai primit?
si Stefan
aly30 spune:
Vai ce de drumuri! Noi am aterizat in Bacau...si acolo am ramas
.Ne-am mai dus la o luna de la operatie...
roxana c. spune:
Gratiela, am primit PM. Multumesc mult! De curiozitate, spune-mi si mie: cum a verificat ca sa vada ca nu corespunde uretra cu fistula? S-a uitat doar sau ....cum?
Si inca ceva: cand va duceti sa-l vada, va duceti sus, pe sectie?
Mai aveam sa te intreb ceva dar nu mai stiu ce, acum ma grabesc s-o iau pe fii-mea de la scoala si revin.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
strumfi2004 spune:
Alina, pai eu cred ca a uitat ca nu suntem din Bucuresti.. si noua ne e greu, mai ales ca o luam si pe Mariuca cu noi de fiecare data, dar mai ales lui tati, cu serviciul, speram ca nu va mai fi asa des si ca mai e inca seful intelegator!
Roxana, lunea mergem in policlinica - noroc ca intram prin spate, ca stiti ce e la usa cabinetului! - iar joia mergem dimineata la prima ora, inainte de vizita pe sectie.
Uretra a verificat-o cu o penseta
, a bagat-o pe uretra, nici nu am mai putut sa ma uit, ca l-a durut pe Stefu si s-a zbatut, a trebuit sa-l tin si mai bine.
De fapt eu nu-mi dau seama ce e cu fistula aceea, nu sunt lamurita! este chiar sub cusatura, de unde i-a taiat din preput. in fine, sper sa se inchida cat mai curand, parca deja mi se pare mai bine, nu mai supureaza. ieri i-a scos si firul respectiv.
si Stefan
filofteia spune:
Gratiela, v-a chemat asa des pentru ca voi nu ati stat in spital.
Oricum depinde de la copil la copil. Pe noi ne-a schemat prima data la o saptamna dupa externare (deci vreo 20 de zile de la operatie). Atunci i-a scos si firele si ne-a chemat dupa 3 luni. Pe baietelul de 7 ani, care a stat cu noi in salon si venise si el la control l-a chemat abia dupa 6 luni. Deci depind emulte de ce gaseste acolo.
Si lui Adi i-a facut prima data contol cu o penseta, desi nu a facut fistula, oricum nu o baga prea adanc pentru a nu deranja operatia. Iar la Adi nu pot spune ca l-a durut pentru ca el incepea sa planga de cand intram pe usa spitalului si inceta imediat dupa consult.
Voua v-a facut echografie in spital inainte de operatie?
roxana c. spune:
N-am prea mai avut timp sa intru , de la 1 sau 15 aprilie incep serviciul....asa ca nici atat cred ca nu voi mai avea timp.
Gratiela, cand i-a schimbat pansamentul, si cand i-a scos sonda, l-a durut?
Cum ai putut sa-l tii pana la pranz, cand l-a luat , nemancat? Al meu urla de trezeste tot blocul, totul pana la mancare. Mi-e si groaza sa ma gandesc.
Tie ti-a dat sa-i faci Pregnyl?
Si spune-ne ce mai face Stefanut, s-a vindecat rana?
Corina, Emi, Lumi, Dana, Alina, Sama...voi ce mai faceti, au fost cuminti copiii? Vine Iepurasul?
De Dariana mai stiti ceva?
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE