hipospadias
Raspunsuri - Pagina 30
roxana c. spune:
Am uitat: deschid capitol nou sau il las tot p-asta?
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
strumfi2004 spune:
Buna, noi nu avem vesti prea bune, asa ca nici nu prea mai am tragere de inima de nimic: lui Stefanut i-au aparut doua fistule, si ce e mai trist e ca printr-una urineaza 
. luni doctorii m-au mai linistit intr-un fel, spunandu-mi ca apar frecvent in urma operatiei si ca tot frecvent se inchid de la sine, eu sunt ingrozita pt ca dupa operatie copilul meu urina cum trebuie, asta a aparut dupa ce i-a verificat uretra joia trecuta, cand (de asta simt ca innebunesc!) prof B a zis ca uretra nu corespunde cu fistula aceea 
. Va rog sa ma intelegeti, ca nu mai stiu ce sa cred! Mai mult, fistula mai mica, care e ca un varf de ac, a aparut dupa ce i-a tras un fir! Luni, prof statea de vorba despre alt copil, cu Stefanut desfacut, cu mana pe burtica lui, el se zbatea si plangea de numai numai, mai avea sa-i prinda un leucoplast
. L-am intrebat eu: suntem gata? sa-i amintesc ca sub ochii lui plange un copil!!
Urmeaza sa mergem lunea viitoare, sper sa se inchida macar una dintre ele!!
Alina, parca tu ziceai ca Yannis a facut fistula, mai spune-mi si mie te rog, cum era, la cat timp s-a inchis?
Emilia, tu ai citit mai mult, ce stii despre chestiunea asta?
Mai ajutati-ma, va rog, fetelor, cu ceva informatii, ma ingrozesc la gandul ca e posibil sa nu se inchida!!
Roxana, ca si Adi, Stefanut plange de cand il asez acolo pana il ridic, nu plange doar la durere, insa cand i-a verificat uretra sigur l-a durut, si cred ca si la scoaterea sondei l-a deranjat. Am mai scris parca, nu ne-a dat pregnyl nici inainte nici acum.
Gratiela, mamica strumfilor Maria
si Stefan
filofteia spune:
Gratiela, din pacate problemele pot apare in primele 6 luni. Foarte rar chiar si dupa un an.
Important este sa faca pipi si prin gaura mai din varf, cea nou construita.Daca nu face inseamna ca asta s-a acoperit. Daca face si daca nu se inchide de la sine fistula, urmatoarea operatie este foarte usoara.
Eu cand l-am operat pe Adi nu-mi era teama de fistula, pentru ca a doua operatie este simpla ci de ingustarea uretrei sau chiar astuparea ei. Pana la urma este un corp strain, chiar daca se foloseste aceeasi piele. La unii se vindeca intr-un fel, la altii altfel, la altii cicatricea se strange mai mult sau mai putin. Dupa cum am povestit, cumnatul meu (medic ortoped) cand a vazut cicatricea a spus ca sigur se va strange... iata ca nu s-a intamplat.
Din pacate nimeni nu poate spune 100% ca fistulele se vor inchide.
In ceea ce priveste consultul dr. Basca, din pacate asa este la Spital. Este extrem de aglomerat si toti ar vrea sa fie primii rezolvati. Astfel de situatii nu poti evita decat daca te duci la Diagnosis.
roxana c. spune:
Gratiela, imi pare rau ca treceti prin astea, totusi sper sa fie bine.
Mai fetelor, se poate intampla sa se astupe uretra cea noua dar sa nu-i apara nicio fistula? Intreb si eu, iar in cazul asta, cum va urina?
Emilia, parca spuneai intr-un mesaj ca nu se mai cunoaste cicatricea, sau n-am retinut eu bine?
Si inca ceva: taietura este pe partea de deasupra putei sau dedesubt?
Eu incep serviciul imediat dupa Paste, iar cand ne vom duce ptr operatie imi voi lua concediu.
In cazul vostru, colegii, neamurile, stiu despre problema pe care o are sau a avut-o copilul?
Va pup, sa dea DD sa fie bine Stefanut, iar tie, Gratiela, mult curaj
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
filofteia spune:
Cicatricea se cunoaste putin, pentru ca oadata cu cresterea devine mai intinsa si a fost pe spatele putei.
La mine au stiut si colegii si neamurile. Eu sunt mai deschisa, asa ca nu m-am prea ferit de problema. Pana acum nu am intalnit pe nimeni care sa fi reactionat ciudat. Chiar unii colegi, cereau detalii, cum face pipi si alte de astea. Toti au fost foarte grijulii si dupa ce am venit de la spital, mai ales ca eu imi luasem doar o saptamana de concediu si pana la urma am stat acasa trei. Am vrut dupa spital sa mai stau eu cu el sa vad cum evolueaza si sa nu o las pe bona.
Acum nu stiu daca as povestii despre problema asta si mamicilor din parc, dar rudelor apropiate si colegilor, daca aveti un colectiv bun, eu cred ca este OK. Acum cu rudele la noi a fost mai simplu pentru ca fiind multi medici si-au spus unul altuia, au schimbat pareri, impresii, ne-au ajutat...
Sheannamp spune:
Continuarea acestui subiect aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97461
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!