hipospadias
Raspunsuri - Pagina 26
filofteia spune:
quote:
Noi astazi facem exact un an de la operatia de hs....
Cum a trecut timpul! Imi aduc aminte cat erai de speriata. Trebuie sa te bucuri... este semn a a reusit din prima... doar acea cosmetizare, care va fi mai usoara.
Sama sa-ti traiasca baiatul!
roxana c. spune:
Am vazut pozele, Aly, frumusel foc si Yannis al tau. Vad ca toti copiii cu hs sunt frumosi foc.
Daca am timp maine va pun si eu poze cu iezii mei.
Acum, la un an de la operatie, se mai vede cicatricea? Cand ai scris despre pielea ca o caciula, te-ai exprimat perfect, exact asa este, ca o caciula.
Am gasit undeva pe un site pe care nu-l mai gasesc acum, niste imagini cu diferite forme de hs, iar curbura era destul de accentuata, doar la varf, ca un fel de 1. Asa a fost si la baietii vostri, ptr ca la Calin ori sunt eu chioara ori este prea putin curbata.
Nu stiu ce vroiam sa mai spun, intru maine, acum imi dorm neuronii.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
sama spune:

Multumim foarte mult ptr urari si va pupam
(atat pe mamici
cat si pe copii
)
Acum ca am citit mes Roxanei si ale Alinei, mi-am dat seama ca asa e si la Iannis, doar ca nu m-am putut face eu inteleasa, cu pielea aia adunata deasupra si dedesubt...mai deloc; acum ca i-a mai crescut un pic putulica, i-a mai crescut si pielea aia dedesubt, adica se vede in comparatie cu atunci cand era mai mic.
La inceput ne era frica, parca nu ii mai crestea putulica deloc(ne si uitam toata ziua acolo), dar acum se cunoaste ca a mai crescut.
Oricum speram sa fie bine pana la urma si la anul pe timpul asta sa fiu si eu bucuroasa ca Alina...
Va multumim inca o data tuturor!
Sama
si
Iannis
roxana c. spune:
Va rog, spuneti-mi si mie cum imi pot pune poze pe webshots? Presupun ca trebuie sa ma inscriu pe undeva, dar nu gasesc pe unde.
Roxana,
de
roxana c. spune:
Gratiela, ce-ati facut astazi?
Roxana,
de
strumfi2004 spune:
Ura, am scapat de sondita! Are discomfort mititelul cand urineaza, dar ii trece repede, mai ales ca se alina cu tzitzi :). UFF, sper sa treaca si asta repede, mi-e asa mila de el, prin cate a trecut saracutul! Fetelor cu experienta, cam cat dureza usturimile astea dupa sonda?
I-a dat jos si pansamentul, i-a mai pus 2 fasiute inguste pe care le-am gasit in pampers, s-au umezit. Asa ca nu mai are nimic. Off, si o cicatrice!!! de fapt, rana, e inca deschis la exterior, pe unde a taiat.Alina, Emilia, mai spuneti-mi si mie cum era la baieteii vostri, va rog!
Cum zicea Alina, ma ingrozesc cand ii desfac pampersul sa-l schimb!!
In orice caz, altfel arata destul de bine: fara curbura, preputul cusut circular, orificiul la locul lui, e inca rosu si inflamat, dar o sa treaca, nu?
Mergem iarasi luni in policlinica. Azi ne-a si externat oficial. Aaa, si la plecare Stefanut si profesorul Basca si-au luat la revedere foarte emotionant: Stefu a intins manuta spre el si apoi si-a pus capul pe pieptul lui, parca ii spunea "Va multumesc!", iar prof l-a pupat, si-a pus obrazul pe al lui! Chiar nu ma asteptam la gestul asta! Acum imi pare rau ca nu am indraznit sa fac o poza cu telefonul!
Una peste alta, am mai scapat oarecum de o grija - sonda, insa tot nu zic hop pana nu sar de tot.
Roxana, multumesc de grija! Pentru webshots, da, iti trebuie cont, intra pe pozele mele si undeva sus pe o banda rosie in dreapta scrie "sign up for free", e destul de rapid.
Numai bine!
Gratiela, mamica strumfilor Maria
si Stefan
aly30 spune:
Gratiela, ce ma bucur ca sunteti fericiti!
Si noi am plecat cu fasiutele acelea care nici macar nu au rezistat pana acasa...Yannis nu a avut discomfort la pisu, deci episodul asta nu l-am vazut
Cum iti spuneam l-am adus acasa febril-si asa era de vreo 3 zile, din spital.Am chemat pediatra care l-a consultat si negasind nimic in gat sau la plamani,ne-a recomandat urocultura-caci banuia o infectie urinara.Cand sa-i recoltez pisu 

2 jeturi de pisu.Am innebuniiiiiit caci deja eram ingrozita de fistula, stiam deja ca poate sa apara.Am sunat la dr Andriescu si mi-a spus sa nu disper inca, ele se pot inchide de la sine.M-a mai sfatuit (si pediatra lui la fel) sa pun bandaje cu rivanol-au fost nemaipomenite.Umezeam comprese sterile (2 sau 3) cu rivanol si infasuram putica in ele.Puneam pampersul si bineinteles ca rezistau pana la primul pisu, dar au fost foarte eficiente caci putzica s-a dezumflat mai repede.Faceam asta cam de 4 ori pe zi.
Seara spalam putzica cu apa si sapun si greu m-am lasat convinsa sa-l bag in baiata...cam dupa vreo 2 saptamani.Si acum se vede locul unde a fost taiata putzica, longitudinal...dar na!
roxana c. spune:
Gratiela, hai ca ati trecut si de asta. Am inteles de la fete ca doar in ziua cand ii scoate sonda il va ustura. Tinem pumnii in continuare.
Sa incep cu intrebarile? Mai bine cand ai timp, povesteste tu de cand ati intrat in spital ptr internare si pana ati iesit, si dupa aia mai vin cu intrebari, vrei? Cand ai tu timp, nu este urgent.
Am pus si poze, sunt curioasa daca-mi iese cum am vrut.
Roxana,
de
ruxandra_sb spune:
Roxana
, ti-am admirat pozele. Sa-ti traiasca toate trei comorile.
Vroiam sa-ti mai zic ca te asteptam sa mai arunci un ochi si pe la
si sa ne mai povestesti de Calin, de fete, de tine.. Ce mai face, cum se mai simte Calin? Inteleg ca inca nu a suferit nici o interventie. Tot asa mancau e?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!