hipospadias
Raspunsuri - Pagina 25
sama spune:
Roxana,
Penian anterior-...sincer, iti explic cu cuvintele mele,ce am inteles noi de la dr basca, a zis ca gaurica este aproape de vf, cica ar fi si posterior undeva mai jos;iar de curbura...e vizibila.
Dupa explicatiile Gratielei si la Iannis al meu e cam la fel,tot asa e si la el, gaurica e la cca 2-3mm de vf, doar ce denumirea diagnosticului e alta
???
Singura diferenta, ar fi ca la Iannis preputul este prins dedesubt...
Nu mai inteleg...!!!
Ma rog...sper sa fie ok pana la urma.
Voi cand merge-ti la op?
Gratiela,
Ce sa zic...asa cum i-am spus si Roxanei,la noi pare sa fie cam la fel cum a fost la voi, dar...
stie mai bine.
In rest la fel si eu o sa-mi fac o lista de intrebari ptr tine, am atat de multe incat nu stiu cu care sa incep...
O sa-mi fac ordine in ganduri si...o sa te asaltez![]()
Sama
si
Iannis.
![]()
![]()
sama spune:
Roxana,
Am uitat...nu nu am intrebat-o pe acea mamica ce tip de HP avea baietelul ei. Sincer..ti-am zis, cand ne-am dus prima data eram cam paraleli, habar nu aveam de cate tipuri sunt.
Oricum baietelul avea cam 1an si vreo 2-3 luni cand l-a op prima data si nu iti zic ce fel facea mititelul pe hol...stia ce il asteapta din nou, ii era frica si incepea sa planga numai cat vedea un dr.
Ceea ce m-a surprins e faptul ca...ea venise ptr internare si op...la cateva zile am sunat-o m-a si zis ca nu i-a reusit op nici de data asta si ca v-a reveni mult mai tarziu, cand baiatul v-a fi mai mare.
De unde a stiut ca op nu i-a reusit...??? habar nu am!!!
De atunci nu am mai sunat-o; ne busea si noua moralul, care deja era undeva la multi metri sub pamant 
Sama
si
Iannis

strumfi2004 spune:
Sama, Stefanut avea gaurica CHIAR IN VARF, LA 2 MM MAI JOS DE CENTRU, NU DE VARF, de aceea e alta denumire.
Gratiela, mamica strumfilor Maria
si Stefan
filofteia spune:
Sama sunt cazuri in care se vede din prima ca operatia nu a reusit. De fapt cu cat trece mai mult timp, cu atat sansele de complicatie scad.
La voi este un caz mai usor, asemanator cu Stefan.
In ce priveste sperietura trasa, Adi plangea de la poarta spitalului cand ne duceam acolo, desi tacea imediat dupa ce il consulta.
roxana c. spune:
Sama, la multi ani ptr Iannis!
La noi gaurica este tot cam la 3-4-5 mm de locul unde ar fi trebuit sa fie, sub putica. Este chiar pe mijloc, nu in dreapta, nu in stanga, numai ca mai jos, sper sa ma fi inteles. Pielea aceea este stransa destul de multa in partea de sus iar sub puta e putina, nu stiu cum sa explic, este dar putina de fapt arata ca si cum face parte din putulica, habar n-am cum sa ma fac inteleasa.
S-a trezit , ii dau sa manance si cand il schimb il voi studia iarasi mai in amanunt(parca-s dusa cu capul
)
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
aly30 spune:

La multi ani! pt Iannis
Noi astazi facem exact un an de la operatia de hs....
Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ignor....
Totusi suntem sanatosi, fara fistula si alte complicatii...deci

ne bucuraaaaaaam
aly30 spune:
Roxana,
Si la Yannis al meu pielea era aglomerata dorsal (ca o gluga) iar dedesubt parca nici nu era, exact ca la tine parca facea parte din putzica.Gaurica la fel era cu 4-5 mm sub varf ceea ce echivala cu 1/3 de varf si 2/3 de baza.Deci undeva mai sus de mijlocul putzicii.
Acum gaurica e in varf iar pielea e cusuta chiar pe linia mediana(in continuarea celei ce contureaza testicolele) si inca nu are aspectul circular ci pare ca e adunata asa peste putzica si se uneste acolo pe interior.Oricum ceva mai tre sa coase, v-am mai spus....
strumfi2004 spune:
Aly, da, ai reusit, vazut frumusete de baiat! 
Chiar azi e un an, zici? Bine ca e totul bine, sa fie sanatos toata viata!
Gratiela, mamica strumfilor Maria
si Stefan