hipospadias

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Roxana ti-am trimis un pm...

Asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ne ducem in seara asta.

Stiti ca va spusesem ca am alergie la ziua de marti, asa ca pe-o parte ma bucur ca n-am mai fost ieri.

Nu stiu daca-i voi putea pune atatea intrebari, dar sper sa nu fie aglomeratie, fiind seara.

Intru in seara asta sa va spun ce si cum.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_a spune:

Buna fetelor !
Roxana mult succes in seara asta.Iti tin pumnii!

Da Corina pe 30 avem programare la Diagnosis, dar deja nu mai am rabdare.As fi vrut sa mergem mai repede , dar nu am cum din cauza serviciului.

Mai am o intrebare pentru voi . A auzit vre-o una dintre voi de dr . Dan Apostol din Iasi .Parintii mei au inebunit cand au aflat ca plec cu copilul la Bucuresti. Au zis ca o sa-mi fie greu sa merg doar eu cu copilul , ca la Iasi ar putea sa mearga si ei.
S-au interesat la o cunostinta din ministerul sanatatii si le-a zis de dr Apostol , ca ar fi foarte bun.
Acum nu stiu ce sa fac,dar mai am timp sa ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Am venit, asa ca sa incep:
Daca ar fi sa dau o nota dr. Basca intre 1 si 10, i-as da nota 20.
Mi-a placut de dansul ffffff. mult, si ca om, nu numai ca doctor. Si-a cerut scuze de vreo 3 ori ptr ca n-a putut ajunge ieri la clinica, care altul in locul lui, ditamai doctorul, si profesor pe deasupra, ar fi facut asa?
Am stat de vorba cred ca vreo jum. de ora, am intrat sus, la saloane, in camera aia ptr pansamente. I-am spus ca avem niste intrebari si ca sa nu le uit, le am scrise pe hartie, la un moment dat, la sfarsit, m-a intrebat:"hai, spuneti-mi, ce intrebari mai aveti pe hartie?" Cam la jumatate din ele mi-a raspuns pana sa-l intrebam noi.
In primul rand, cu hernia lui Calin, ne-a spus ca trebuie pus leucoplast si l-a pus el, spunandu-ne ca trebuie pus de dr, nu de oricine,si ne-a recomandat pe cineva de aici, probabil fosta eleva.
Cu hs, ne-a zis ca va trebui operat dupa 6 luni, a facut calculul si-a zis ca nu in vara, in sept- oct. Are si hidrocel stang, care se poate retrage sau nu.
haideti ca revin maine cu restul ca tipa Calin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Roxana imi pare bine ca ti-a placut Basca... si mie mi-a placut, dar nu place tuturor, este normal... In plus mie imi este foarte de ajutor cand imi place un doctor... Am stiu din clipa in care am iesti din cabinet ca dumnealui este cel care vreau sa-l opereze pe Adi... si dupa cum stiti am mai fost la 3 doctori inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Roxana, ce bine ca ti-ai luat macar o piatra de pe suflet....
Ma bucur ca exista si in tara asta asa doctori....sa fie sanatosi sa ajute pe toata lumea....
Asa am simtit si eu in legatura cu Dr. Voinescu...un om de nota 20...ca eu la Basca nu am ajuns, eu stiu? asa a fost sa fie....

E foarte important sa simti ca acela e doctorul=OMUL care iti va opera copilul.

Alexa, poate stie Dana din Iasi ceva de dr asta.....sau Alina, ca ea a fost acolo...dar sa te gandesti bine.....

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Roxana, te rog spune-mi si mie cu cat timp inaintete-a programat? cat costa consultatia? unde il va opera? imi poti da si mie nr de tel?
de ce a zis ca nu in vara?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Deci sa continui:
A ramas ca operatia sa fie facuta in sept sau oct., deci atunci va avea 10-11 luni. Acum ma gandesc : n-o fii prea devreme, stiu ca Emi spunea ca anestezia nu-i buna ptr copii asa mici, dar pe alta parte ma gandesc ca stie ce face, si ca fiind asa mic va uita repede.Voi ce spuneti?

Mi-a spus sa mai venim la el in martie sau aprilie, iar dupa aceea in iunie.Ne-a dat nr de tel al lui, si cand il gasim la spital(luni dupa amiaza). Altul putea spune sa il cautam la clinica.(apropo, Emi, i-am dat cat ai spus tu)

In concluzie, am fost foarte incantati de el.

V-am spus ca am urcat sus, la saloane, acolo l-a vazut, si ca o parere despre spital: in afara ca era o caldura de curgeau apele pe mine, spitalul mi s-a parut cam saracacios, dar curatel.

Dariana, la clinica m-am programat vineri pe la pranz ptr marti dupa amiaza. Consultatia costa 120 ron. De operat, il va opera la spital.
Cred ca nu in vara ptr ca ori s-a gandit ca-s calduri mari, ori probabil isi ia concediu si el, nu stiu sa-ti spun. Vrei nr de la clinica sau al lui?

Corina, asa este, conteaza mult sa fie si OM, pe langa faptul ca-i doctor, iar la noi multi doctori au cam uitat.

Alexa, am o cunostinta care a terminat medicina in Iasi, mai pe seara o voi suna ca am treaba si eu cu ea, si o intreb si de dr. Apostol, daca stie ceva.

Acum ma gandesc la altele: cum voi face cu mancarea ptr el cat timp voi fi in spital, voi putea sa-i pun pampers atunci, cu sonda aia, si altele. Of, asa teama imi este, dar totusi sa treaca mai repede si sa ramana doar amintire. L-am intrebat si daca mai poate interveni ceva dupa operatie, dupa ce va spune ca-i totul ok, peste ani, si mi-a spus ca o data ce va spune ca-i totul bine, va fi ca orice copil normal , nu mai poate interveni nimic.(ma gandeam la pubertate si dupa aia)
Cam asta este, daca mai imi aduc aminte ceva intru iar.

Voi ce stiti de hidrocel? Corina, Andrei parca a avut?

Mergi la inceput

Am citit acum pe hartia care mi-a dat-o: este hs penian, dar am vazut ca-s 2 feluri de hs penian: proximal si ....nu mai stiu cum, dar pe biletul ala scrie doar penian.

Emi, are acelasi nr de tel pe care-l stiai si tu, acum m-am uitat.

Si ma intrebam de ce mi-a zis sa il mai vada in primavara si in iunie, iar dupa ce-am citit ce-a scris, m-am prins: ptr hernie si mai ales ptr hidrocel, unde scrie ca trebuie tinut sub observatie.

Nu stiu daca se vede, dar mi-a ridicat moralul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Roxana, si darius are hidrocel din nastere, e posibil sa se retraga de la sine, dar mai stiu si ca hipospadias sau fimoza se insotzeste adesea de hidrocel. Hai ca sun si eu sa ma programez, am gasit pe net nr de la clinica, poate vom fi colege de salon, cine stie!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput