Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 11
alice2004 spune:
Io va doresc succes la cautat si gasit jucarii !
Ma pregatesc de plecare acasa, ca se facu de ora dupaamiezii !
Un uichend minunat tuturor si cu mult soare !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Playmobile vazui p#acilea, sunt faine pentru copilasii mai rabdatori asa...:))))
Pentru aia mai nervosi...deh, ramane camionul fara o roata si vaca fara picioare....hihihi...Gata pauza, inapoi la treaba!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Sa va fie clar ca torn tooot, azi imi vine un sofer taman ce locuieste in Budapest, asa ca, sa se tina ca frasu`l ia Si crap daca nu aflu preturi chestii trestii si va informez imediat (sper ca pe vinerea viitoare stiu tot) si cu trimiterea lor - daca pretzu`ie de binye - pe meleagurile tarii tot io ma ocup
Daria & Giulia (2004 08 16)
Andries spune:
sa revenimla zodii... eu am auzit ca sagetatorii sunt cam vanatori defelul lor, nu pot sta o clipa locului... daca e asa... vai de mine ce bona mi-am ales, ce-o sa se aleaga de educatia lu'fi-miu... si asa nu ma inteleg eu cu el prea usor
mai dar nu mai am nici un chef de lucru, ma duc sa-mi confirm horoscopul si sa sparg niste bani, deja am spart mega bani azi pe un telefon mobil si o consultatie la doctor...abia acum imi dau seama ce bine le zice horoscopul ala...
Andries
carmenp spune:
andries, ce zice de lei la horoscopu` ala meserias care le zice bine? ca tuma` m-am apucat de facut reteta aia de pui la cuptor....
olivia, hai, zi-mi ce i-ai dat lu` uka? la anemie ma refer
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
kim222 spune:
Carmen m-am grabit cu raspunsul..:))) Solutia se numeste Ferrum Hausmann solutie..o lingurita in timpul mesei. Nu te speria scaunul o sa devina negru! Drum bun!
edit...mey Carmen eu la ora 6 seara ora Ro ..apar la servici...asa ca sper ca nu am raspuns prea tirziu!
kim222 spune:
Adries ce ai mami azi cu sagetatorii! Sint taree de treaba si tare plimbareti.Io mi-s una...nu vezi unde am plecat? La dracu'cu carti!
Mey trebuia cu Roxa tratat....de la concert se ducea la cumparaturi la Budapesta!
Voi ma omoriti cu preturile din Ro!
Lumi jucaria aratata de tine ste f misto avem si noi ...dar se numeste altfel aici...Carticele se cumpara separat. Nu ai plecat la Paris??
Ioana multumesc mult (la fel si Alice)...dar zau ca nu pot sa primesc oferta, nu -mi permit sa va deranjez!
Cristalinule esti de coma!
Robi ..de sinuzita ce sa zic...o tratez...sa va dcum fac ca dr mi-a dat tratament 9 zile?!....cind minim trebuie 2 saptamini..cred ca-l sun sa-i zic ca mi-a aruncat copilu' la gunoi medicamentele...Si Uka bea lichide dar nu face peste noapte pipi...Inseama ca Matei inca nu este pregatit...dar peste zi cum stati cu actiunea olita?
Andrea ma bucur ca nepotul este bine!
Nora, cum mai stati cu diaperul? Asa a inceput si la Uka....prima data ...prin trezirea cu pampersul uscat! ASa ca apuca-te serios de training!
Marcela ceva de genul asta se gasesc si aici ..sub titulatura..Little people..Noi avem doar parcul de distractii...
Tocmai comandasem din Ro o caruta de medicamente si ingredientele pt reteta de masca de par a Danei..si s-a pierdut!
Ieri i-am pus lui Uka pe..Ghita! I-a placut asa de mult ca a vrut si el batic si ochelari! I-am facut poza sa-l vedeti...baticul a fost paturica cu care doarme si ochelarii...erau din aia de inot subacvatic Si l-am si filmat...poate miine le pun pe net!
mai vin...
edit...ieri dupa ce a terminat iaurtul de dupa amiaza..Uka a spus ..all done...am crezut ca nu aud bine...dar a repetat si dupa terminarea cinei!...americanu' lu' mama !
speel spune:
Buna seara,
In primul rind bun venit micutei,Mitzu,sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.Sa vii sa ne povestesti cum a fost intrevederea cu Tudor!
Cristal,acu eu nu fac vreo reclama,dar daca ai posibilitatea sa-i cumperi piticei hainute de la magazinul asta,eu zic sa nu eziti.Ca pereturi mai mici nu gasesti in toata germania.Si calitatea e super,chiar si dupa multe spalari ramin la fel.Chiar azi am cumparat cite ceva de acolo,eu una nu rezist la blugi super trendy cu 7 euro!!!!!!!RTL zici?direct la stiri m-a uit!
Jucarii v-as trimite eu insa nu m-a bag pentru ca am experiente neplacute in acest sens.pachete eu trimit acasa la Serban,insa cite unul printr-un prieten care i le duce acasa.
De craciun nu stiu ce sa-i cumpar nici eu lui Cado,chiar nu stiu.Insa la faza cu laptop-ul nici eu nu sint de acord cu el la virsta asta.Fiecare virsta are jucariile ei.noi am ramas la faza de pietricele de pe jos!
Olivia,la voi e oricum mai omeneste,la noi e catastrofa cu vorbitul.intr-o propozitie avem patru limbi.Nu am idee cum sa procedez cu el.Intelege absolut tot,indiferent in ce limba vorbim,insa cind vorbeste el le amesteca de tot risul.Si cum vorbeste incontinuuuuuuuu,am senzatia ca e un radio cu posturi intercalate.Ceva de genul :mama mooi,love you zehr mult. eu inteleg,insa altcineva nu.Sper numai ca in viitor sa le diferentieze!insa olandeza e cea mai la indemina,macar pe asta o foloseste cel mai des.Cam 70% din cuvinte sunt in olandeza insa mai strecoara si cite un cuvint din celelalte limbi.Astazi ai spun :Cado zahlen? si el incepe:unu,doi trei.....etc,in romaneste,desi eu l-am intrebat in germana sa numere!.
speel spune:
A,si mai am o mareeee problema:Cado vine noaptea la mine in pat iar eu sunt si asa moarta de oboseala ca sa-l duc inapoi la el in pat.Asa ca ramine si doarme linga mine.Nu plinge,nu urla,pur si simplu vine,trece peste mine si se pune pe perna linga mine si doarme.Cum sa fac oare?Ar trebui sa m-a trezesc sa-l pun inapoi,am incercat,dupa 20 min. era inapoi linga mine.de multe ori nu simt cind vine,vine pe la picioare si se tolaneste pe perna.Nu zice nimic,adica nu m-a deranjeaza insa asta e boala cronica,ca nu vad cum sa-l dezvat de venit noaptea la ma-sa.