Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Am citit din urma,sa va traiasca nepoteii si finutii si nepotelele si finutele!!!!!
Roxana,La multi ani sotului tau,distractie placuta la Budapesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana...si eu care-l compatimeam pe Uka Eu am decis sa-i vorbim cit mai mult in engleza si sa elimin romana....in felul asta o sa invete romana in Ro....In locul tau m-as axa pe limbile cu care nu vine f rar in contact...
Si bine ca te-am prins! Trimit PM cu o rugaminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Astept PM.
Pai in cazul asta ar trebui sa scot romana si engleza.Si astea doua sunt preferatele mele.Of,of,biatul copilas!El insa nu pare deloc afectat de atitea limbi.Seamana cu frate-sau,cu cit mai multe cu atit mai incitant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

n-ai arspuns tirziu ca io miine plec... bon, deci solutia de fier hausman, 1 lg in timpul mesei asta inseamna de 3 ori/zi? si apoi stiu ca lui ion ii dadeam in timpul tratamentului cu fier acid folic si vit c parca dar nu mai stiu cum... si cit timp ii dau? stiu ca se coloreaza kk
edit, madam spiil super titulatura

quote:
Originally posted by kim222

Carmen m-am grabit cu raspunsul..:))) Solutia se numeste Ferrum Hausmann solutie..o lingurita in timpul mesei. Nu te speria scaunul o sa devina negru! Drum bun!

edit...mey Carmen eu la ora 6 seara ora Ro ..apar la servici...asa ca sper ca nu am raspuns prea tirziu!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Eu i-am dat solutia ferica ca nu era chiar anemie...ca si la Ilinca! Nuuu doar o data pe zi..scuze! Eu i-am dat toata sticluta. La fier este mai simplu,nu se poate acccumula in organism...excesul se elimina! Pe cind administrarea de vitamine..este cu dus si intors...
dana trimit PM acusica:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

decii ii dau o lg/zi, in timpul mesei, da/ ok... fara vit c sau acid folic, pina termin sticluta, am inteles bine?

quote:
Originally posted by kim222

Eu i-am dat solutia ferica ca nu era chiar anemie...ca si la Ilinca! Nuuu doar o data pe zi..scuze! Eu i-am dat toata sticluta. La fier este mai simplu,nu se poate acccumula in organism...excesul se elimina! Pe cind administrarea de vitamine..este cu dus si intors...
dana trimit PM acusica:)))

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Yes, lady!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Da da da Cristalule si eu vreau sa vad emisiunea, si are o bulina rosie in colt?

Olivia vreau poze cu fetita ta cu batic si ochelari.

Carmen drum bun si revedere placuta cu Ilinca.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Liliana ..pun poze si filme in we..promit!
Un we placut va doresc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Neatza! Am intrat sa va urez un week-end frumos, cu soare mult!

Mergi la inceput