Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah stati asa ... de unde cumparti Playmobil si preturi plsss !!!

Cristal - io ma cocosez de ras imaginandu-mi cum a putut fi cu reflectoare, alea-alea

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, io cautai playmobil pe net si nu am gasit decit niste oferte de vinzare de la niste tovarasi pe okazii.ro in catalogul lor de la lumea copiilor-jocuri si jucarii ... banuiesc ca nu sint noi ! Preturile nu sint mari, intre 10 si 30 RON parca ... dar seturi noi nu stiu pe unde sa gasim in afara de site-urile strainesti !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Cristalinule, ca tot esti pe plaiuri nemtesti, faci un colet cu 200 seturi playmobile si le expediezi incoace ca ne-a inbolnavit vrabiutza cu ele!!!Bafta multa acolo!!!Si mai da-i incolo cu conferintele lor ca ei in wk chiar se odihnesc,nu ca noi!
Andries, noi nu suntem cu praful, noi cu altele, de mancare, de muscaturi, de lapte....
Alice, de ce nu-l iei mama de-acilea pe thomas????Ca pretul poate e chiar la fel.

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Andries, vezi ca sagetatoarele sunt.....aventuriere, cica, asa ca mie una o plecare prin olanda mi-ar surade(si eu sunt...saget.), ca de aventuri nu prea avui parte pana acum,he,he!!!!

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci io vreau sa stiu acum, da` acum , cat sunt de mari chestiile alea din Playmobil, adica vaca, omu`, casa, camionu`, alea-alea, tot tacamu` sa stiu cat sa ma agit sa dau si eu de seturi.
Plsss, daca stie cineva, sa dea detalii !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Magda, mama, dacilisha, di la romanika sint jucarelele thomas ... nu de la nenii de peste granitz !! Acu nu stiu daca m-am uitat eu strimb atunci cind am comandat, dar parca as baga mina in foc pentru faptul ca trenuletzu ala era disponibil ! Aniuei, acu daca mi-l trimit pe cestalalt de il comandai, nu ma supar, ca sotzu meu pasta il alesese primul !
Daria, eu zic ca nu sint prea mari jucarelele, cam de marimea celor de la lego, eu asa le vad, dar poate ne spune Marcela mai multe !
Bei da uei, Marcela, se prea poate sa fi fost in cora, nici eu nu m-am uitat foarte atent la rafturi ori de cite ori am fost - ca eu ma ocup de aprovizionare si baietii stau la standul de jucarii, ca altfel nu ne intelegem cu andrei !!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dario, astea toate sunt in miniatura. adica un omulet din ala e cam cat degetul mic de la mana (de la a mea adicatelea). da' distractia e tocmai asta! ca le poate manipula cum vrea. sa o vezi pe a mea ce da cu aspiratorul ala mic-mic de tot... si dezvolta motricitatea fina si coordonarea (ca nu-i treaba usoara sa pui de ex rufele pe sarma cu carligelele alea de 2 mm).

alice, m-am uitat la seturile alea si cred ca au niste ani buni in spate. nu se mai produc modelele alea de mult. dar pretul e foarte bun.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Banuiam io ... dupa pretul lor ... ca sint "batrinele" !!! Asa ca daca gaseste cineva ceva mai nou de la playmobil sint si eu enteresata !!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

cristalino - felicitari pentru al 111-lea element! si zici ca te vedem la stiri?
nu-i asa ca o asculti pe gama si vii cu o valiza mare de playmobile? eu vreau setul cu exploratorii de la polul nord si pe ala cu piscinuta!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Marcela, pina vine Cristalina cu geanta (apropos, sa ma gindesc ce vreau iooo !!), sa ii spunem Dariei sa arunce un ochi la pretenii unguri, ca Playmobilul are reprezentanta la Budapesta !
Dariaaaaaaaaa, ce zici ???

Alice si Andrei

Mergi la inceput