Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Marcela, si eu am constatat ca dupa nastere am numarul 38 la pantof - eu care nu ma miscam de la 37 ! Cit despre jucariile cu pricina, sa fii sigura ca o sa platesti o gramada de bani daca ai sa le gasesti aici !!!
Heheee, olandezu' zburator strikes back !!! Andries, o sa fie OK, ai sa vezi, nu te mai ingrijora atit !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

si iooo, de la 37 la 39, a crescut nivelu` de trai
andries, cum is planetele s`tamina viitoare?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Alice, tot n-a venit Thomas?Eu i-am luat din magazin una mica,ptr.ca aveam sina pe care merge, incantat dar nu foarte.

Vrabiutza, de unde iei tu mama jucarii de la playmobil din Ro?Ca tare frumoase sunt,dar nu gasesti aici.
Andrea(amironeanu), tot mai avem probleme cu alergiile; eurespal eu i-am dat de peste 5 ori,dar efectul nu a fost multumitor, mai ales ca Matei cand tuseste, tuseste uscat/iritativ si nu se prea loveste, v-am zis ca acum i-am dat sinecod, a dat rezultate f.f.bune.Cat despre covorasele stil puzzle eu i le-am luat de cand era bebe, si mici cat palma, si mari cu litere, pot sa zic ca nici acum nu-l intereseaza decat cand face garaj la masinutze din ele, dar nu pune literele la loc cu toate ca le stie.

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Cica sagetatorii (printre care si bona mea) stau bine cu sentimentele,isi gasesc linistea langa persoana iubita, iar berbecii ca mine cheltuie prea mult!!

Andries

Mergi la inceput

lool

quote:
Originally posted by Andries

Cica sagetatorii (printre care si bona mea) stau bine cu sentimentele,isi gasesc linistea langa persoana iubita, iar berbecii ca mine cheltuie prea mult!!

Andries

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Azi a avut loc ceremonia de numire a elementului 111 din tabelul periodic (ca ultimele 5...si se pare ca al saselea e pe drum...au fost descoperite la institutul asta unde sunt io acum...).
Si ma luara nemtii si pe mine, desi eu germana nu stiu si inteleg numai prepozitiile ...hehehe
Si pe la jumatatea cuvantarii lu' tanti ministreasa cercetarii a lor ma apuca un rau si o caldura fratioareeee....Eram in randul din spatele presei, cu reflectoarele-n oki!
Imi venea sa ma dezbrac, mi-era ca ma dau astia la RTL cand ma despoi in fatza lu' doamna ministra!:)))))

Ma ridicai si plecai....sa le fie de cap cu elementele lor cu tot!

Andries...:)))...sa stai cu okii pe ei!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Magda si Andreea, eu am vazut la Victor o ameliorare dpdv alergii, de cand am schimbat canapea, mobila, paturi, etc.

Andries

Mergi la inceput

esti de comaa pe ce canal sa ma uit deseara?

quote:
Originally posted by cristalina

Azi a avut loc ceremonia de numire a elementului 111 din tabelul periodic (ca ultimele 5...si se pare ca al saselea e pe drum...au fost descoperite la institutul asta unde sunt io acum...).
Si ma luara nemtii si pe mine, desi eu germana nu stiu si inteleg numai prepozitiile ...hehehe
Si pe la jumatatea cuvantarii lu' tanti ministreasa cercetarii a lor ma apuca un rau si o caldura fratioareeee....Eram in randul din spatele presei, cu reflectoarele-n oki!
Imi venea sa ma dezbrac, mi-era ca ma dau astia la RTL cand ma despoi in fatza lu' doamna ministra!:)))))

Ma ridicai si plecai....sa le fie de cap cu elementele lor cu tot!

Andries...:)))...sa stai cu okii pe ei!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Cristal bravo!!

ps: io va parasesc din motive de sef care vrea ... diverse... asa de inceput de week end!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Marcela, ti-am trimis un PM, ca io alt playmobil nu gasesc !
Magda, Thomas nu a ajuns din motive de mail care nu a mers ... ca mi-au scris se pare aia de la firma de unde l-am comandat sa imi spuna ca nu il mai aveau pe stoc - hehehe - si ca daca vreau sa schimb articolul cu pricina cu altu ! Si asta se intimpla pe 1 noiembrie ... acum am schimbat, sint curioasa daca tooot asa de greu va merge !
Cristalina - !!! Imi si imaginez faza cu dezbracatu ... ai grija de tine si sanatate multa si felicitari pentru "nominalizare" !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput