Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Azi avem multi sarbatoriti... La multi ani cireselor: Luana, Rado, Daria si Daria Maria cu ocazia primei jumatati de anisor! Sa ne traiti!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Sa va povestesc si eu oful meu: al meu copil cuminte se trezeste noaptea urland, de vreo sapatamana. Si se trezeste din juma in juma de ora. Ieri am sunat pediatra si mi-a zis ca-i cresc dintii si sa ma inarmez cu muuuulta rabdare. Mi-a zis sa-i dau Nurofen inainte de nani si daca doarme bine e clara treaba. Aseara am incercat si in noaptea asta chiar a dormit f bine saracul pui.

Paul a avut si el vreo 3-4 nopti asa - cate 4-5 treziri in plans, desi el de obicei cand se trezeste se joaca si dupa aia are un stil de gangurit cu care ma cheama.
Dinti nu ne-au iesit, nelinistea a trecut de la sine - tare as vrea sa stiu ce la suparat.
Sincer, eu cred ca-i vorba de imaturitatea organismului - uneori mai au si ei probleme la care nu le fac fata prea bine si plang

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ralucis, blenderul de la robot il foloseam la piureurile cu carne si legume, al meu nu-i vasul asa mare, e de 1,5 l si ii faceam piureul pe 2 zile asa ca nu se pierdea in vas. Fructele merg mai bine cu blenderul vertical cu tija, aveam unul de la Braun si mai ales cele mai putin zemoase se fac bine asa. Restul gen pere, banana, piersici merg bine cu robotul. Problema e ca cel cu tija e al parintilor, si n-am mai vrut sa dau bani pe altul, il imprumutam de la ei cand mergeam pe undeva ca-i mai practic.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Ce sunte scot bebelusii vostrii? Ca al meu de vreo- 2 sapt vorbeste ca un klingonian. Pe gat cu multe hhhhh.Ceva de genul Hi!!! Dar si alte sunete. Parca vorbeste cu jucariile. Prima data am crezut ca a ragusit dar apoi am vazut ca poate sa tipe, si inca f. bineé Dar asta nu ma impiedica sa ma gandesc daca nu are ceva la coardele vocale.Am sa incerc sa-l filmez ca sa va dau ex.

Eu zic sa facem gasca, asa face si Paul uneori, ne distram de numai, prima data cand l-am auzit am zis ca parca ar fi fost la stadion si ar fi urlat un meci intreg!
Insa dupa ce s-a plictisit de sunetul respectiv a inceput, desigur, cu altele - de vreo saptamana face ca masina si mai si strange pumnii cu manutele intinse de zici ca-i la volanul unui tractor nervos

Admiram toate ciresicile - poze, filmulete si alte "dovezi" - sunt prea dragutze toate sa le nominalizam, asa ca pentru mamici si bebei.

La progrese, reusim sa ne taram destul de bine si de ieri se joaca cu placere "cucu-bau" - adica se ascunde dupa paturica si o lasa brusc jos si iar sus - asta daca tati e cu el si ii spune "cucu-bau"

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Oana.iat sa nu te miri de ce apar mesajele tale mai tarziu.Primele 10 (cred) sunt moderate si apoi ai liber la scris. Asa ca scrie cu spor sa treci de cele 10 buclucase.
Dar, daca ma gandesc mai bine, cred ca treaba asta o stiai deja ca doar ne urmaresti din umbra de 1 an.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by oana.iat

Buna, fetelor! Ma numesc Oana si am si eu o ciresica pe nume Alexandra, nascuta pe 12 iunie. Sunt din Iasi, am nascut la Maternitatea Elena Doamna, prin cezariana. Ciresica a avut la nastere 3.300 si 53 de cm, iar la 5 luni avea 7.400 kg si 68 de cm. Va citesc de 1 an de zile, din timpul odiseei si sper ca nu e tarziu sa ma altur voua la discutii. Noi nu am inceput inca diversificarea serioasa, ciresica papa doar lapte de la mami si putin suc de fructe. Am vazut ca e grea incercare diversificarea asta......
Incerc sa pun niste poze zilele viitoare, sper sa ma pricep.....asta ca sa ne cunoasteti si pe noi, ca noi va stim pe toate cireselele si pe mamicile lor...

/

Bine ai venit la cirese Oana.Chiar azi iti fac odoru cireasa sa fiti cu actele in regula.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

dianaR, cameliaT, gata, iau si eu blender, bine, mi-ar fi placut sa il iau pe cel de la braun, caruai ii facreclama si la tv, dar cred ca e tare scump, o sa ma orientez spre unul pana intr-un milion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Ralucis al meu arata cam asa : http://www.elanko.ro/models.php?model_id=3279&_t=Mixer%20vertical%20Vortex%20Twister
pt ce are de facut este ok.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Ildi felicitari pt. primul dintisor al lui bb.

a_daniela felicitari pt. statul in fundulet.

Oana bine ai venit in livada cu cireasa Alexandra. E nascuta in aceeasi zi cu Andreiutzul meu.

Mikiion klingonian zici?Stai linistita ca nu are copilul nimic, asa face si al meu si asa facea si Nicoleta intr-un timp si acu vorbeste cat se poate de normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Am si eu o intrebare... Atunci cand ii dai suc de fructe nu se cheama diversificare? Sau doar cand ii dai cereale si piure si alte chestii , atunci il diversifici?
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Eu zic ca se numeste diversificare.

Mergi la inceput