Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI,LUANA(VIRGI),RADO,DARIA SI DARIA MARIA pt cele 6 lunitze si ANDRADA pt cele 5 lunitze!
Multumim fetelor pt aprecieri!Ne bucuram ca v-a placut montajul!
Ama mare smecheros Sebytza!Sa sti ca asa facea si Andrei la inceput in premergator,pana s-a prins el ca poate sa se duca unde vrea!Acum ma anunta cand se plictiseste!
Magda un dulcic Nic cel Mic!Pupe mama pe el de pui!
Revin!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...
puiudana2004 spune:
Fetelor pe mine ma doare rau de tot coloana!Am crezut ca imi trece cu ben-ghey,dar e frectie la picior de lemn!Si nu am cum sa ajung la spital,nu are cine sa stea cu Andrei,sotul e plecat din Buc,e vai de capul meu!De cate ori il ridic pe Andrei,se accentueaza durerea!Cu ce sa mai imi dau???Aveti idee?
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...
iulyp spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Iaca m-am gandit ca a mai veni vremea pentru un sondaj nou:
Intrebarea nr. 1:
Care este rutina de seara la voi..mai exact cum adormiti ciresicile nazdravane?
Noi papam pe la 7 si facem baita pe la 7:30 dupa care urmeaza putina joaca si un pic de snack de la mami si apoi nani.
Intrebarea 2:
Mai doarme cineva cu bebe sau ciresele voastre stau cuminti in patucul lor?
Cami &Sofia
poze Sofia
1. Joaca si ori adormim singuri iar cand mami termina treaba ne muta in pat sau ne cerem dreptulla tzatzica si adormim cu ea, ca e prima noastra dragoste deocamdata.
2. Doarme cu noi in pat. Noi avem 2 paturi mari lipite,practic juma de dormitor e pat(si camerele sunt destul de mici). Deci dormim toata gasca la un loc, asta pana o sa ne ajute Dumnezeu sa ne mutam.
iulyp spune:
Am uitat sa spun ca noi facem baita dimineata dupa ce ne ducem surioara la crese, dar nu facem zilnic.
iulyp spune:
quote:
Originally posted by ralucis
neata! noi facem baie pe la 9-9.30 dupa care urmeaza tzitzi, si adoarme asa, cam dupa 40 de minute.ilinca e acum la noi in camera, in patutul ei, nu a dormit niciodata cu noi in pat, doar de vreo 2 ori cand era nou-nascut am luat-o eu cu mine, dar eu am stat super stresata sa nu ma rostogolesc peste ea, asa ca am renuntat de atunci. o vom muta cat de curand i camere ei, adica in maxim o saptamana.
roxana-claudia, noi ne confruntam cu aceeasi problema de vreo sapt, dar la noi nu cred ca e de la dinti, nici gingia nu e umflata si nici alte simptome nu sunt. ca sa o pot linisti am pus-o putin la san, sta 5 minute si adoarme la loc, dar diseara sunt hotarata sa nu ii mai dau san, o sa incerc cu un biberon de ceai.
in ceea ce priveste diversificarea, supa cu care am inceput este cah pt ilinca, nu ii place, nu ii place nici sa pape cu lingurita, am incercat intr-o zi cu biberonul si asa a mancat mai bine. de maine sau de duminica o sa incerc sa ii dau si legumele de la supa blendate, poate o sa ii placa mai mult, dupa care trecem la sucuri.
si apropo de blendat, noi avem un robot tare bun, mare, cu storcator de fructe, de citrice si blender, e suficient, sau sa iau un blender din ala cu tija? ma gandesc ca e mai practic, vasul de blender e
de la robotul meu e mare, cred ca pierd mancarea in el. chiar, astept sugestii de blendere!
Eu folosesc blenderul de la robot. e de 1,5 litri si e ok. Daca o sa facmai mult pireu o sa il pun la frigi sau la congelator, depinde de cantitate.
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by DianaRquote:
Originally posted by ama_kaly
Inca ceva..in afara de Doroti (careia ii multumescsi o pup pt treaba minunata pe care o face cu listuta, stiu ca nu e usor deloc), nu mi-a mai raspuns nimeni referitor la branza de vaci: daca am posibilitatea sa o fac din lapte de vaca direct de la tara, e bine? Sau sa o fac din lapte cumparat??
Dana l-am pus si eu pe Seby de cateva ori in premergator , dar nu l-am lasat decat cateva minute.Oricum nu sta..vine dupa mine si intinde mainile sa-l iau.Sau ma prinde de pantaloni si ma trage, tot sa-l iau.Sau incepe sa planga de cum il vede si intentionez sa-l pun.Oricum, e buna jucaria aia de la el ca e detasabila si i-o dau in pat sa se joace cu ea.
![]()
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
ba, ti-a raspuns cineva, dar nu mai stiu cine si exact acelasi lucru am vrut sa-l spun si eu, laptele de la tara nu e verificat, poate o vaca are tbc la uger si taranul n-o declara sau o tine ascunsa la controale si amesteca laptele cu cel al vacilor sanatoase de la care are certificat de sanatate... Nici nu vreau sa-ti spun ce oribila poate fi tuberculoza digestiva! Si asta ca sa spun numa una din grozaviile pe care le poti gasi in laptele insuficient controlat!
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
Diana pai eu si eram cu raspunsu ista

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
iulyp spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Fetelor pe mine ma doare rau de tot coloana!Am crezut ca imi trece cu ben-ghey,dar e frectie la picior de lemn!Si nu am cum sa ajung la spital,nu are cine sa stea cu Andrei,sotul e plecat din Buc,e vai de capul meu!De cate ori il ridic pe Andrei,se accentueaza durerea!Cu ce sa mai imi dau???Aveti idee?
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Incearca sa faci usoare miscari de gimnastica. Dar nu te forta. Fa exercitii careimplica si coloana gen rasuciri, aplecai, etc. Si eu trec prin aceleasi probleme cu coloana+ o durere cumplita la articulatia inghinala dreapta(daca s-o numi asa) de la care efectiv schiopatez
. Subscriu la ce ai zis de Ben-ghey
iulyp spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Incearca sa faci usoare miscari de gimnastica. Dar nu te forta. Fa exercitii careimplica si coloana gen rasuciri, aplecai, etc. Si eu trec prin aceleasi probleme cu coloana+ o durere cumplita la articulatia inghinala dreapta(daca s-o numi asa) de la care efectiv schiopatez
. Subscriu la ce ai zis de Ben-ghey
iulyp spune:
AM trimis din greseala din nou ultimul mesaj. Scuze.
Vroiam sa va mai spun ca eu am inceput tratament pt. par cu Chel stop de la Hofigal. Acu 2 ani dupa ce am nascut fata a dat rezultate, sper sa functioneze si acum.
Va urez un weekend placut, ca nu mai am nici o sansa sa mai intru pe forum.
iu all.
wapi spune:
Gata, am recuperat de citit.
Raportam si noi la 6 luni (fara cateva zile) : 8.300 kg si 71 cm (noi ori o luam prea repede cu greutatea ori cu lungimea).
Sunt putin suparata ptr ca pediatra de "cartier" imi tot spunea ce bebe minunat am, iar dupa un control la dna doctor Marcu se pare ca sunt si mici probleme : adica avem lipsa de calciu (fontanela mare pentru varsta noastra si talpile de la picioare transpirate), dermatita atopica ( i se iritau din cand in cand obrajorii, dar apoi ii trecea - ne-a recomandat Trixera de la Avent ), si ne-a recomandat sa ne vada si un ortoped ( la glezna are doua dungulite care sunt mai distantate la stangul, picioarele par egale )(programarea de dna doctor Marcu am facut-o pentru ca dna pediatru nu a mai venit la program, iar asistenta nu ne-a asteptat 5 minute cat am intarziat noi -desi mai avea o ora de program-, iar apoi a venit acasa sa-i faca vaccinul ).
Parca mai era cineva cu dermatita atopica - si voiam sa intreb daca i-a dat banana (nu mai tin minte cine).
Tot la capitolul progrese : ne rostogolim de la 5 luni ( in fundulet sta doar sprijinit, dintii se lasa asteptati desi roadem tot ).
Marcu ne-a recomandat cereale ( pe care eu voiam sa le evit din cauza de greutate) si sa introducem cat mai repede branzica - obligatoriu calcica in cazul nostru.
Noi papam pana acum tot : supa din morcov, cartof si dovlecel si piure din mar si para(coapte). Pentru o portie de supa (cam 170 ml) si una de fructe ( cam 150ml) a renuntat la o masa de lapte, acum mai avem doar 3. Dar, de cateva zile dupa ce manca cei 230ml de lapte incepea sa planga ca i se terminase din sticla, prin urmare de ieri ii pun 8 masuri de lapte - ies vreo 260 ml si papam pana la ultima picatura. Sper ca de sambata cand vom introduce cerealele sa revenim la 230ml.
De dormit - doarme cu noi in pat - avem un pat mare si noi suntem de fapt aparatori de pat. Ii facem baie pe la 21.00, pe la 22.00 isi mananca laptele, apoi pana la 23.30 se plimba prin pat, vine cand la mami cand la tati - dat picioare in gura, tras de par, zgariat pe fata etc . 
Si pe mine ma mai durea spatele uneori seara, dar stateam intinsa in pat si se pare ca mi-a trecut.
Va uram o zi frumoasa !
Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Sofia 
Poze mami, tati si Seby