Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
CamiM spune:
Buna dimineata livada draga!!
Am vazut si foarte admirat poze si montaje.. superbe: Ama super simpatic Seby, ce baiat mare s-a facut el!!
Camelia si Dana super faine montajele voastre!!
Maggy mama de Nic cel mic si nazdravan ce dragut e el in baita!! Chiar ma intrebam cum arata baita de poveste!!
A .. si domn' director.. e.. de fara cuvinte Miki
!!
La multi ani ciresicilor care aniverseaza azi prima jumatate de anisor: Luana Claudia, Rado Gabriel, Daria si Daria Maria!!!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Iaca m-am gandit ca a mai veni vremea pentru un sondaj nou:
Intrebarea nr. 1:
Care este rutina de seara la voi..mai exact cum adormiti ciresicile nazdravane?
Noi papam pe la 7 si facem baita pe la 7:30 dupa care urmeaza putina joaca si un pic de snack de la mami si apoi nani.
Intrebarea 2:
Mai doarme cineva cu bebe sau ciresele voastre stau cuminti in patucul lor?

Cami &
Sofia
poze Sofia
magghyc spune:
Carmina,
Cami,
Da, ala e ligheanul in care face Nic baie. Mie imi e foarte util cand sunt singura acasa, pentru ca nu necesita sa il tin permament in bratze, dupa cum ati vazut...pot sa ii fac si poze 
Azi vine intr-un final si barbatimiu...Nu l-am mai vazut de luni!
Pupam livada,
Cami, avem aceeasi rutina de seara, daoar cu o ora mai tarziu, Nic doarme pe la 8 jumate-9. Este invatat si cu noi si singur in patul lui, deocamdata nu avem probleme din cauza asta...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Roxana Claudia spune:
CamiM - puiul meu Catalin doarme singur in patut. Asa l-am obisnuit desi tentatia de a-l lua cu mine in pat a fost foarte mare, mai ales in primele luni cand alaptam des. Acum avem baby monitor si doarme si singur in camera. Baita noi o facem pe la 20.30 - 21.00 apoi papa si adoarme in timp ce papa.
Ama - mare si voinic Seby...si zici ca fetita ii zugea de zor degetelul??
Inteleg ca e prima cucerire...ar trebui sa se puna si asta la progrese ![]()
Shoricutza - ce bine o fi de Ana ta ca e asa impasibila cu dintisorii. La noi e nenorocire mare!!
Carmina - puteti sa aruncati cu pietre in mine dar eu i-am dat lui Catalin si mazare, mai bine zis meniu cu mazare de la Nestle..L-a tolerat bine.
Sa va povestesc si eu oful meu: al meu copil cuminte se trezeste noaptea urland, de vreo sapatamana. Si se trezeste din juma in juma de ora.
Ieri am sunat pediatra si mi-a zis ca-i cresc dintii si sa ma inarmez cu muuuulta rabdare. Mi-a zis sa-i dau Nurofen inainte de nani si daca doarme bine e clara treaba. Aseara am incercat si in noaptea asta chiar a dormit f bine saracul pui.
La capitolul greutate suntem campioni: 8800 g si 70 cm. 
Papam orice ne da mami mai putin piure de caise. Mentionez ca eu ii dau numai borcanele. Doar masa de fructe o prepar in casa; am incercat sa fac si o supa dar se stramba si se scutura de mori....O sa mai incerc dar deocamdata ii dau ce-i place.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Iaca m-am gandit ca a mai veni vremea pentru un sondaj nou:
Intrebarea nr. 1:
Care este rutina de seara la voi..mai exact cum adormiti ciresicile nazdravane?
Noi papam pe la 7 si facem baita pe la 7:30 dupa care urmeaza putina joaca si un pic de snack de la mami si apoi nani.
Intrebarea 2:
Mai doarme cineva cu bebe sau ciresele voastre stau cuminti in patucul lor?
Cami &Sofia
poze Sofia
1. noi papam intre 21-22 (dupa baita) si de obicei pe cand e gata sticluta, e gata si bb(adormit).
2. De la 3 luni si Andrei (ca si Fineas) doarme singur in camera lui. Am hotarat 3 luni pt ca dupa parerea mea nu este nici prea devreme dar nici prea tarziu pentru a face mutarea.Pana la 3 luni a dormit cu noi in camera dar in patutul lui.Cu Fini a fost mai greu pt mine ca el se trezea de 4-5 ori pe noapte si faceam naveta la el in camera.Andrei nu se mai trezeste deloc de la 1.5 luni.La inceput ma trezeam eu si-l verificam ca nu-mi venea sa cred ca doarme toata noaptea!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
oana.iat spune:
Multumim de primire! Acum, referitor la unde doarme puiutza.....in pat cu mami si cu tati. Din ziua in care am luat-o in pat cu noi, adica de cand avea vreo 3.5 luni a dormit toata noaptea, adica de pe la 10-11 pana dimineata la 7.30-8. Stiu ca ar trebui sa doarma in patutzul ei, dar cand o vedem ca ne tine pe amandoi cu cate o manutza de pijamale, nu ne lasa inima.
DOROTI, te rugam frumos sa ne treci si pe noi in listuta, cand ai tu timp, ca am vazut cat esti de ocupata cu serviciul.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
ralucis spune:
neata! noi facem baie pe la 9-9.30 dupa care urmeaza tzitzi, si adoarme asa, cam dupa 40 de minute.ilinca e acum la noi in camera, in patutul ei, nu a dormit niciodata cu noi in pat, doar de vreo 2 ori cand era nou-nascut am luat-o eu cu mine, dar eu am stat super stresata sa nu ma rostogolesc peste ea, asa ca am renuntat de atunci. o vom muta cat de curand i camere ei, adica in maxim o saptamana.
roxana-claudia, noi ne confruntam cu aceeasi problema de vreo sapt, dar la noi nu cred ca e de la dinti, nici gingia nu e umflata si nici alte simptome nu sunt. ca sa o pot linisti am pus-o putin la san, sta 5 minute si adoarme la loc, dar diseara sunt hotarata sa nu ii mai dau san, o sa incerc cu un biberon de ceai.
in ceea ce priveste diversificarea, supa cu care am inceput este cah pt ilinca, nu ii place, nu ii place nici sa pape cu lingurita, am incercat intr-o zi cu biberonul si asa a mancat mai bine. de maine sau de duminica o sa incerc sa ii dau si legumele de la supa blendate, poate o sa ii placa mai mult, dupa care trecem la sucuri.
si apropo de blendat, noi avem un robot tare bun, mare, cu storcator de fructe, de citrice si blender, e suficient, sau sa iau un blender din ala cu tija? ma gandesc ca e mai practic, vasul de blender e
de la robotul meu e mare, cred ca pierd mancarea in el. chiar, astept sugestii de blendere
!
oana.iat spune:
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de azi; Luana - fetita lui Virgi, Rado Gabriel - baietelul Mihaelei F., Daria - fetita lui Catxo, Daria Maria - fetita lui Gabi 25, Andrada - fetita Stelutei.
Sa fie sanatosi toti si norocosi, ca de frumosi nu se pune problema !
Cate un
pt fiecare.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by ralucis
neata! noi facem baie pe la 9-9.30 dupa care urmeaza tzitzi, si adoarme asa, cam dupa 40 de minute.ilinca e acum la noi in camera, in patutul ei, nu a dormit niciodata cu noi in pat, doar de vreo 2 ori cand era nou-nascut am luat-o eu cu mine, dar eu am stat super stresata sa nu ma rostogolesc peste ea, asa ca am renuntat de atunci. o vom muta cat de curand i camere ei, adica in maxim o saptamana.
roxana-claudia, noi ne confruntam cu aceeasi problema de vreo sapt, dar la noi nu cred ca e de la dinti, nici gingia nu e umflata si nici alte simptome nu sunt. ca sa o pot linisti am pus-o putin la san, sta 5 minute si adoarme la loc, dar diseara sunt hotarata sa nu ii mai dau san, o sa incerc cu un biberon de ceai.
in ceea ce priveste diversificarea, supa cu care am inceput este cah pt ilinca, nu ii place, nu ii place nici sa pape cu lingurita, am incercat intr-o zi cu biberonul si asa a mancat mai bine. de maine sau de duminica o sa incerc sa ii dau si legumele de la supa blendate, poate o sa ii placa mai mult, dupa care trecem la sucuri.
si apropo de blendat, noi avem un robot tare bun, mare, cu storcator de fructe, de citrice si blender, e suficient, sau sa iau un blender din ala cu tija? ma gandesc ca e mai practic, vasul de blender e
de la robotul meu e mare, cred ca pierd mancarea in el. chiar, astept sugestii de blendere!
Ralucis si eu am luat un blender din ala cu tija (ieftin, vreo 500.000 rol) pt ca in vasul mare intr-adevar trebuie sa pui o cantitate mare de legume ca sa ai ce invarti de ele. Eu pun intr-un pahar de plastic dur,mai inalt, ceva mai larg decat cele obisnuite, cantitatea de legume pe care o doresc si se fac ff repede, iese o pasta cam de consistenta mustarului.Am incercat si in vasul mare, dar nici pe departe nu iese pireul asa fin.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
DianaR spune:
Cami, la noi acuma nu stiu ce s-a intamplat dar Timeea se culca tarziu pe la 11-11.30. Ii fac baita pe la 9-9.30 si dupaia dai si mai suge, mai vorbeste, mai se fataie... Pana la urma adoarme singurica in patut dar sunt si seri cand sunt nevoita s-o adorm in brate ca niccum nu vrea sa doarma... Ea doarme singurica in patul ei, dar doarmim toti in aceeasi camera (si Vladut).
Mihaela, dulce directorasul tau! Succes azi cu cerealele!
Ralucis, nu dispera, diversificarea-i treaba grea...
Invata ei sa pape cu lingurita mai devreme sau mai tarziu...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)