Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
mikiion spune:
magghycasa credeam si eu. Dar nu intelegeam niste mesaje in care mamici spuneau ca nu au inceput diversificarea insa precizau ca le dau suc de mere , morcovi....
Imi tineti pumnii? Maine dimineata incercam prima lingurita de cereale!!!!!! Sper sa nu o dam pe fereastra....
, sau pe parchet mai bine zis.
Hai sa-l vedeti pe domn` director: www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">aici si www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061104" target="_blank">aici
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
ralucis spune:
intru pe fuga, mi-e taaare somn si pna acum am reusit doar sa recuperez si eu ce-ati scris, dar vreau sa-i spun lui mikiion ca si ilinca a avut un punct alb in dreptul caninului stanga jos, de credeam ca e dinte, dar dr ne-a zis ca e un depozit de grasime, ar fi laptele tau gras, si va disparea. la noi s-a dus cam dupa 3 saptamani
maine va mai bombardez si eu cu diversificarea asta, nu va suparati, ca vad ca teoria pe care am zis si eu ca am bagat-o la cap nu prea se potriveste cu practica de acasa.
carminabulina spune:
Buna seara!!!
Ieri am incercat toata ziua forumul, dar se stie ca nu a mers...si ieri am avut timp liber de stat. Acum am intrat am citit si am tinut sa multumesc mamicilor pentru felicitari si sa ma bag si eu in niste discutii dar pic de somn.
Deci: Multumim ca ne-ati felicitat si va pupam si va daruim un tort
virtual.
LA anul in mai o sa ne felicitam in ordinea in care am plecat la nascut ![]()
In legatura cu fasolea verde si cu mazarea eu stiu taman invers, ca mai intai mazarea si pe urma fasolea verde, mai pe la 8-9 luni.
CAt priveste felul de imbracat al copilului eu una m-am saturat si m-am si plictisit de subiect. Fiecare il imbraca cum crede de cuviinta, insa aceiasi intrebare ca a Magdei o am si eu. Ba mai mult, la 2 ziua e o temperatura pe la 4 alta, mai scazuta in care la care poate eu ii mai dau copilului o bluza, insa celelalte mamici nu mai dau nimik ca nu au ce. Si atunci acel copil este imbracat la fel si la 20 de grade si la 15....
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
shoricutza spune:
Mikiion bafta multa, iti tinem pumnii.
Ama scump foc Sebi.
Sa stii ca si Ana mea este pasare de noapte. Tot pe la 1-2 se culca si o trezesc io cu greu la 9.45 ca sa pape prima masa la ora 10. Si sincer fac eforturi disperate de mult timp sa o fac sa se culce mai devreme si sa devina mai matinala ... am incercat tot felul de smecherii si degeaba, face ea ce face si tot acolo ajunge
. Daca incerc s-o trezesc mai devreme (si am incercat de nenumarate ori) pot s-o pun si in cap ca nici macar nu deschide un ochi ca sa constate ce i se intampla. Asa ca o iau din pat, vorbesc cu ea, o schimb si-o pun la loc in pat ca n-am ce face .... ea doarme.
shoricutza spune:
Carminuto te salut si te pup ... na ca mi s-a facut dor de noptile cand eram gravide si stateam pe aici, ca de, aveam atata timp la dispozitie ....
Felicitari pt decizia cu bb2. M-ai naucit cu vestea asta! Felicitari ptr curaj si spor la treaba!
Si noua ne iese un dintisor de 3 zile iar Ana se pare ca n-are nici-o treaba cu chestia asta. Sunt fericita ca nu o deranjeaza si sper sa fie la fel la toti dintisorii.
Stam si noi cat de cat in funduletz dar nu f mult ca picam in nas iar azi ne-am rostogolit in sfarsit ptr prima data de pe spate pe burtica!
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Carmina cica mazarea e mai ok dupa 8 luni
PS. Io as prefera un tort real
Liana, mamica Anei- 26 mai 2006
Pai cu placere ti-as oferi unul real, dar cand o sa-l fac, deocamdata tot cu unul virtual ne-am delectat si noi.
Cat priveste decizia cu bb2 tin sa fac o precizare: il doresc dar imi este teama. Nu sunt atat de curoajoasa sa stiti. Ma simt nu stiu cum cand vad ca ma felicitati pentru curajul care mie imi lipseste cu desavarsire, dar ma tot amagesc ca pana raman iar gravida mai e timp
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
magghyc spune:
Carminutzo,
Sunt convinsa ca o sa fii cea mai frumoasa burticoasa din lume.
Asa ca "dont wori bi haapii!!"
Am pus poze cu Nic mancand pere, cereale si dupa aia bucurandu-se de o relaxanta (pentru el) baie...si da, pata rosie care i se vede pe burtica in poza de la baie e hemangiomul...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/album?.dir=f596re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Carminutzo,
Sunt convinsa ca o sa fii cea mai frumoasa burticoasa din lume.
Asa ca "dont wori bi haapii!!"
Am pus poze cu Nic mancand pere, cereale si dupa aia bucurandu-se de o relaxanta (pentru el) baie...si da, pata rosie care i se vede pe burtica in poza de la baie e hemangiomul...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/album?.dir=f596re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Nu m-am putut abtine sa nu rad in hohote...parca imi aminteste de cineva
...DAr la faza cu ceralele fi-tu e tare rau...pupi mami pe el de nedumerit Ala-i ligheanul cu pricina, despre care povestisi deunazi pe aici?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
carminabulina spune:
A, si 'geaba burticoasa frumoasa dar dusa cu sorcova de-acasa
.
Am facut si eu un montaj dar nu-l pun pana nu-l vad pe cel al Danei...Pe al Cameliei l-am vazut si...EMOTIONANT...si fundalul sonor e foarte inspirat
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

- 26 mai 2006