FIV 90
Raspunsuri - Pagina 6
rami 73 spune:
Fetelor, HELP ! M-am conversat cu Lachi adineauri si am cam ajuns la concluzia ca am avut endometrul cam mare azi, la sfarsitul inhibarii (4,5 mm). Voi cat l-ati avut (pe varianta de protocol lung) ca sunt cam in ceata. Ciudat e ca proful nu mi-a zis nimic, insa cred ca nu degeaba mi-a zis sa fac 1 Diphereline / zi in paralel cu tratamentul de stimulare...
Moni, eu mi-am notat cumintica valorile pe care le-ai avut tu la estradiol in perioada stimularii, ca sa am un termen de comparatie... vizavi de ce am intrebat mai sus poti sa-mi spui ceva ??
rami
Sheritra spune:
Rami, fii sigura ca nu am putut acoperi toata plaja posibila in numai cinci ore si mai bine, mai aveam de melitat multe inca, o-ho-ho, mai trebui sa ne vedem de multe ori pana ajungem la zi! Iar « bietii » ospatari se amuzau copios, nu incape vorba, au primit multe lectii de anatomie moca ! Inclusiv au asistat la o manifestatie pe viu (adica pe vazutelea) de colacei ale fiecarei aspirante (nu de colacei) in parte! Ni i-am comparat fiecare cu diferita satisfactie in ochi (eu de departe il aveam cel mai bine crescut).
Hai fetelor ca las gluma, sa mai si muncim, mi-au venit si mie progesteroanele din strainatate cu « FRAGIL » SI « Nu scutura ca se sparge » la loc vizibil. Mi le-a luat Pussy de la Patika (e o farmacie presupun, are si numare de telefon pe punguta ! Trebuie cuiva ?
Pe cutie scrie ca sunt Progesteron Streuli, mai sic adica! Si au niste etichete mov pe ele super cool, pe trend chiar ! Deci fetelor, care ma ajuta, cu ce se asorteaza movul de pe etichete vis-a-vis de injectie ? Merge cu alb ? Am vazut si serinji cu liniute rosiidar ma gandesc ca au un efect prea tare, nu se asorteaza. Daca tot ma doare macar sa fie frumos ambalajul !
Lakiut, pt Cicloprogynova trebuie reteta?
Oana, poate vine Mos Niculae cu trei bete pe spinare daca nu esti cuminte! Vine bebe si naturel, numai rabdare sa avem. Ce-i prostia cu 32 de ani ? Eu cand am implinit 25 am crezut ca-s cea mai batrana fiinta de pe planeta, ca pensia ma asteapta, si acu ma cred f tanara (asa mi-a zis Cocei).
Sheritra
andicu spune:
Iliuta, ma rog si eu pt tine sa fie bun embrionul si sa faci ET-ul! si cu 1 poti reusi!
Ingeras, sunt bine, astept sa mai treaca vreo 2 saptamani sa ma mai relaxez. Tu ce faci? cred ca abia astepti sa-ti primesti cadoul de Craciun!
Andreea
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
pussi spune:
sheri ma bucur ca au ajuns intregi la tine... i-am zis lui nenea cu M... ca-i fragil, eu nu am apucat sa le mai impachetez( iti puneam si fundita MOV) ca nu stiam cu-i sa le trimit???? si bon fiscal nu am primt nici eu...
PUSSI
Andrada.P spune:
Iliuta sa fie bun embrionul tau. Hai, fii optimista ca sa-i transmiti energii pozitive!
Rami in ziua in care mi-a dar tratamentul, dr mi-a spus ca la sfarsitul perioadei de inhibare endometrul trebuie sa fie mai mic de 5 mm. Voi ce stiti?
Sheri parerea mea e ca trebuie sa se asorteze cu
Andrada
betty78 spune:
Duminica incep protocolul pentru Fiv si nu prea am inteles daca dipherelin-ul trebuie facut cam la aceeasi ora?
Cei de la MNL mi-au spus sa vin intre 11 - 12 sa imi faca prima injectie. Pot pe urma, cand o sa am curaj sa mi le fac eu, sa fac injectia in jur de 8 - 9 dimineata sau nu mai e bine sa mut ora??????.
Merci frumos
betty78
crinuta71 spune:
Iliuta iti tin pumnii pe maine. Asa cum spune si Andicu, e de ajuns unul si bun. Si sa vrea si DUmnezeu sa se prinda. Ai incredere si incearca sa fi optimista.
Lachi, fetita curajoasa (eu nu as avea curajul sa-mi fac intramusculare singura), ma gandesc la tine si iti doresc sa reusesti.
Cristinici cum mai esti, ce mai faci?
pentru toate
poze
cristinici spune:
Iliuta tin pumnii sa fie bine , pana la capat. Ce folos daca "e" multi si nu se prind, important e sa fie unul si bun , care sa vrea sa stea acolo.
Lachi , eroina, daca poti si intramuscular, poate imi faci o demonstratie "life" pe coridoare la Giuly, sau la restaurant, la urmatoarea vizita.
Eu sunt bine, " oficial imi merge bine", mi-a venit CM duminica, mi-am repetat sambata trecuta hcg la victor babes si a iesit bineinteles 0 curat, nu mai era nimic dupa virgula, disparuse intre timp. Mai stau acasa cateva zile si de luni merg la serviciu, cu forte proaspete. Cam asa s-a incheiat acest FIV. Va urma
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
cristinici spune:
Betty injectiile tb facute la aceeasi ora, asa sunt instructiunile.
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
Monica-Elena spune:
Cristinici de la mine si de la Mihnea.
De Ceciserban mai stie cineva ceva ce mai face?