FIV 90
Raspunsuri - Pagina 4
Sheritra spune:
Lachi, nu stiu daca-mi trebuie, la analizele din vara la z21 iesise mai micut, asa ca m-am gandit ca n-ar strica... Mai bine sa prisoseasca. Sau mai bine sa-i duc dorul decat grija.
Vrei si tu? Iti dau si tie o bucatica de la mine, tot facem la indigo.
Sheritra
andicu spune:
Cami, ma gandesc la tine! multa bafta azi, sa ai embrioni frumosi si zdraveni si sa ramana 9 luni la tine in burtica!
Iliuta, tin pumnii strans! Sa dea Domnul sa reusesti, ca tare te-ai mai chinuit sa ajungi aici!
Delia, ma rog pt tine sa reusesti si sa-i faci o surioara lui Rudy! asta, in cazul in care o sa fiu eu "soacra-mare" !
Lachi,Shery,Galuscuta,Andrada, Aniast, KITTA, si restul fetelor, multa bafta!
Andreea
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
kla78 spune:
ZISACAMI tin pumnii sa ai cat mai multi embrioni de calitate si peste 2 sapt sa vii cu vestea cea MARE!
PICCAFLOR chiar ma gandeam ce e cu tine de nu mai zici nimic,succes in continuare.
ILIUTA o sa ma gandesc la tine maine si o sa fiu alaturi de tine cu gandul si sufletul,multa bafta iubita si peste 2 sapt sa vii si tu impreuna cu ZISACAMI cu vesti bune!iar dupa inca o sapt voi veni eu deh eu cel putin asa sper.apoi le tragem pe toate fivoasele dupa noi la odisee!
am sunat si eu dr si l-am intrebat de progesteronul injectabil si se pare ca aici au o alta parere....doar daca as fii gravida in 2-3 luni de sarcina si as avea iminenta de avort mi-ar da....e diferit fata de cum se fac trat in RO....si chiar si progesteronul ovule aici se da doar pt primele 15 zile dupa et ....iar dina 16 zi nu se mai ia nimic....eu una as lua injectabil pe cont propriu sa nu-i spun dr ca se "enerveaza"...oare are ceva?imi pot face vreun rau?
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
M Oana spune:
Da, da, da, Doamna Scriitoare, ma mut de la o coada la alta, ca sa ajung mai repede la inseminarea naturala cu Doamne Doamne, precum Fecioara Maria............ Al meu a zis ca recunoaste copilul, NO PROBLEM..........
De fapt, nu, daca ma tot mut pe la cozi, stii cu ce gand imi indulcesc asteptarea: ce-ar fi sa-mi bata Doamne Doamne la usa cu un bebe cu o sanatate garantata vreo 90 de ani si cu 7 stele in frunte, curtat de toate ursitoarele pamantului..............
Sa nu-mi spuneti ca delirez, mai copilaresc si eu, ca mai am cateva luni pana fac 32 de ani si atunci mi se va taia brusc pofta de visat, pardon, delirat..........
Andicule cum te mai simti? Si ia zi, ma eroino, dor injectiile astea???????
Kla sa inteleg ca deja lupta noastra a devenit o lupta la nivel mondial: americanii se lupta cu europenii pe problema progesteroanelor injectabile.
Eu nu-s cu cine sa votez si nici cobai n-as vrea sa ajung in lupta asta...... Daca m-as putea teleporta in viitor, atunci poate as afla niste raspunsuri, dar cum respir in vremurile astea, voi apela la ALBA/NEAGRA, poate ma voi numera printre cazurile fericite...........
rami 73 spune:
Salutare gagicute vesele !
Eu vin de la Giulesti, cica e totul ok, Mr. M mi-a dat startul la impunsaturile in . Sunt putin uimita de schema de stimulare, in sensul ca nu mi-a dat 3 menogon/zi asa cum ma asteptam, ci 2 GonalF + 1 menogon/zi (influentat fiind de propunerea pe care mi-o facuse Moisa pe un biletel). Eu mi-am facut datoria sa-i amintesc ca nu el mi-a dat acea indicatie, dar a zis sa merg pe ea ca e buna. Evident ca e mult mai scumpa dar...asta e, macar de-ar da rezultate. Am intrebat-o pe Moisa care e diferenta intre menogon si gonal si mi-a zis ca sunt cam la fel de puternice, dar gonalul cica ar fi mai bun (cel putin pt. profilul meu hormonal), mie imi era teama sa nu cumva sa fie prea puternic si sa ma aleg cu alte alea...
Apropo, Gonal-ul se face subcutanat, nu intramuscular, tot in burtica. Deci numai la menogon trebuie sa pun la bataie. Oricum, m-am tot gandit eu si m-am sfatuit pana la urma sa apelez la o demoazela asistenta pe care o cunosc si sa vina 'neaei la mine in fiecare seara la 20 trecute fix.
In legatura cu preturile, GonalF este 72 RON, iar menogonul 35 RON, cel putin la Giulesti (poate modifici tu, Dana). Eu mi-am luat menogonul de la farmacie cu 33 RON (cu reducere pe card).
Mirela, e foarte bine daca ti-ai facut vaccinul contra rubeolei, acum ai imunitate deci poti sta linistita. Dupa cum ti-am mai zis, si eu l-am facut anul trecut. Asociata mea are baietelul la gradinita, asa ca...macar am scapat de o boala (de fapt de trei : rubeola, pojar si oreion). Mai ramane varicela...brrr Eu culmea, n-am facut nici o boala din astea in copilarie ! Deci era musai sa ma vaccinez !
Fetelor, am vazut ca tot vorbirati de estradiol; l-am facut si eu in z.12 de inhibare si a iesit 23,5, cica e bun, zice Mr.M, probabil ca in z.14 era si mai mic, la sfarsitul inhibarii (am inteles ca trebuie sa fie cat mai aproape de 0). Eu oricum nu aveam cine stie ce estradiol nici inainte...
Dragutelor care v-ati intalnit vineri, rusinica pentru ce subiecte ati abordat in fata bietilor chelneri, cred ca saracii nu stiau pe unde sa se mai ascunda. Imi si imaginez ce coate isi dadeau si ce priviri isi aruncau, si cred ca nu v-ati limitat numai la...tunsori, banuiesc ca ati aruncat toata "artileria grea" in joc...
rami
nicole74 spune:
Buna!
Cami, ma bucur mult ca faci FIV. Ma rog pentru voi sa fie cu noroc. Multa bafta si iti tin pumnii stransi azi. Unde faci?
Multa bafta si celor care fac si felicitari celor care au reusit. Felicitari Andicu, pe tine te stiu de cand faceam eu FIV. Ma bucur din suflet ca ai reusit.
Am fost si eu la Sabyc pentru ET insa din pacate nu mai prind decembrie. Am sa fac in ianuarie. De luna urmatoare incep tratamentul.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
M Oana spune:
OOOO RAMI, sper sa nu mai dispari atatea zile, ca fara experientele tale n-o scoatem la capat cu studiile de ultima generatie.......
Cat despre artileria de la intalnire, am mai pastrat ceva si pentru urmatoarele sedinte , la care te invitam inca de pe acum.
Deci ai primit Gonal F. Vezi ca am pus un link la inceputul capitolului despre cum se fac aceste injectii, cu filmulet cu tot. Faci la aceeasi ora, ambele injectii?
Cat ii dai asistentei? Eu am facut rost de o studenta la medicina care sta la 2 blocuri distanta si as pregati deja pusculita pentru ea.......
Cardul e cumva la HelpNet?
Cu Moisa mai vorbesti?
Promit ca data viitoare doar sa te felicit, pana atunci rezista artileriei mele, pleaseeee.....
andicu spune:
Oana, sunt bine, multumesc. Injectiile nu dor cand le faci, ci te doare locul la cateva ore dupa, si apoi te tot doare vreo 2 zile, dar cu timpul ajungi sa uiti...eu am terminat cu injectiile , am ramas la Utrogestan. Altfel, astept cuminte sa treaca timpul, sa-l mai vad pe bebe la eco, ca mi-e dor de el! si apoi, o sa ma mai linistesc un pic...pana una-alta, nu ma plang, ca n-am cine stie ce manifestari de gravideala, si asta e bine, zic eu! atata vreme cat simptomele sunt inca acolo, si testele ies inca pozitive ( ca am mai facut unul ieri, asa , de siguranta! ), sunt optimista.
Nicole, multumesc ! inteleg ca vrei si tu sa mai faci un fratior sau o surioara pt Ioana Alexandra ? multa bafta si sa dea DD sa reusesti !
Rami, bafta multa cu tratamentul!
Andreea
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
M Oana spune:
Acusica cu estradiolul asta intrai in ceata total....
Sa recapitulez putintel teoriile: in una din teorii, analiza se face in ziua 5 de la inhibare si apoi din 2 in 2 zile, iar el tre' sa creasca, in functie de cat a crescut, putandu-se stabili si cati foliculi maturi ai (adica teoria, aceea din analiza de sange, cu practica, ce spune ecograful, tre' sa aiba un numitor comun).
Daca nu creste, se poate lua ciclo.... cum a zis Lachi si atunci ajuti cresterea.
Dar in ultima teorie, a lui Rami, proaspat intoarsa de la "tatal record de FIV-osi", alias Marinescu, cica la finele inhibarii tre' sa fie egal cu ZERO estradiolul asta.
Eu acum plec sa completez actele pentru adoptie, pana ma intorc poate gasesc un punct comun intre teorii, ca sa-mi notez in carnetulul de bal CONCLUZIUNEA......
Nicole cand am debutat eu la "oligospermie" tu aveai deja statuie acolo. Sunt onorata sa fim partenere.....