FIV 90

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Zisacami, gravibinonul se face asa cum este fara o alta dizolvare el fiind lichid dar fff uleios de aceea se face fff incet cu ac normal in fund ptr ca este fff dureros. Mult noroc azi la ET si sa fie cu ochisori de data asta.

Iliuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cami, multa, multa bafta sa ai astazi.
Iliuta, te si pe tine si iti tin pumnii pe maine.

Inteleg ca suntem deja 3 in gasca de ianuarie-februarie 2007. Dar Delia e fericita care face doar ET. Pe cand eu si Oana facem tot tratamentul. Dar nu-i nimic rezultatul sa fie cel bun.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cami iti tin pumnii... sa ne povestesti tot...si sa se lipeasca unul de tine in urmatoarele 3 zile

Lachi, Sheri ieri eram super crizata forumul nu mergea sa-mi i-au datele, cei de la O... imi explicau ca nu sunt firma de curierat.. sper ca e ok

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

pussi ia un sa te destresezi si multumim mult de tot ca ne-ai ajutat. Ca noi doua suntem "la pachet" daca face una ceva trebe sa faca si cealalta.
Cami bafta muuulta de tot azi la ET!!! Ma gandesc la tine si iti tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Picca deocamdata sunt la faza constituirii dosarului pentru atestatul de familie adoptatoare. Am facut rost si de prieteni/vecini pentru caracterizare, dar n-am idee cam cum ar trebui sa sune. Tu cum ai depasit acest moment?
Dana e din ce in ce mai bine!!!! Cu teoria stam bine, acum sa vedem cum stam cu NOROCUL........
Liana astept vesti de la tine din tinuturi straine. Dar daca tu astepti sa vezi rosu ca sa incepi AC-ul, inseamna ca pana la punctie si ET mai e cale lunga. Vei sta la unguri toata perioada?
Cami eu ma pregatesc de FIV de ianuarie-februarie 2007, in gasca cu Moniland si Delia. Eu fac pasul la Giulesti cu Cocei-Marinescu. Ma trage ata spre ei instinctual, desi sunt constienta ca vor fi niste lipsuri de comunicare si nu numai. Dar voi pastra legatura si cu Moisa si sper ca din acest trio sa iasa o poveste cu FINAL FERICIT. M-am tot gandit la tari straine, dar al meu nu poate pleca cu saptamanile din tara, iar fara el nu stau pe acolo. Apoi, am ideea fixa ca vreau sa fac cat mai aproape de casa, de prieteni, de limba si lumea pe care o cunosc si stapanesc, cat de cat. Mai cred ca cele mai mari sanse tin de organismul meu, al sotului, de psihic, iar medicii si clinica fac cam 30-40% din cocteiul unui FIV REUSIT. Asa ca incerc sa vad ce poate organismul meu la Giulesti cu domn Marinescu, pentru inceput.........
Tin pumnisorii pentru ET.........
Delia 7 embrioni la congelator???? Dar ce productie buna ai avut!!!! Chiar, cum a decurs primul FIV?
Iluta sa fie intr-un ceas bun!
Andrada daca iti ies tie, poate ma consiliezi si pe mine.....
Monica auuuuolica si gravibinonon-ul doare? Dar faptul ca ma incordez de durere nu deranjeaza oare embrionasii??? Eu psihic accept ideea durerii de dragul unui scop nobil, dar corpul meu are un puternic impuls de impotrivire..... Ieri, de exemplu, am fost sa-mi scot o masea de minte terminata, care mi-ar fi creat mari probleme in 2007. Injectiile le-am suportat cu bine, extractia a fost floare la ureche, dar nu pot sa-ti spun cat de incordat era fiecare muschi. Tot incerc sa pun in balanta plusurile si minusurile, dar imi da cu virgula...........
Monica eu am dosar la Giulesti facut in august. Ar trebui sa merg sa-i intreb ce mai tre' sa fac pentru ianuarie, dar inca nu simt nevoia sa fac acest pas. Ma simt de parca as fi intr-un avion la inaltimea maxima, cu parasuta in spate, dar nu pot sa ma arunc si bietul avion tot da ture pana ma apuca pe mine chefu' sa fac pasul. Azi m-am trezit, m-am intrebat daca am chef "sa sar", raspunsul a fost "nu prea", fapt pentru care mai dau niste ture in gol......
Ideea e ca vreau sa ma bucur de sarbatori fara nicio grija, iar dupa sarbatori, cum revin in tara, ma gandeam sa ajung la Giulesti hotarata sa SAR...........
Beeeeyyyyy, la pachet cu cele 2 doamne sunt si eu, desi starea mea nu e inca de . Dupa ce doamnele vor ramane de la injectabilul asta dureros, Pussi vezi ca revin la coada de progesteroane, pana atunci mai cuget....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Lachi indiferent ca se face ICSI sau nu , ET tot la 72 de ore se face. Eu nu am avut nevoie de ICSI si de fiecare data mi s-au transferat la 72 de ore.Nu te mai stresa degeaba, sunt cu gandul la tine.
Cami bafta multa pt azi si pt cele 2 sapt care urmeaza.
Iliuta tin pumnii sa fie bine .
Anaist vad ca numai peripetii ai tu cu injectiile, dar pana la urma tot o scoti la capat.
Fetelor am ajuns acasa abia marti seara. Am fost cu sotul meu cateva zile la munte, la Sinaia, Predeal , Brasov si apoi acasa. Asta a fost pt relaxare . Nu am dezertat, nu va ingrijorati . Intr-adevar la intalnirea de vineri a fost super bine si ma bucur ca am putut participa.

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Alexi22 - acum am vazut msj tau. Stimularea se face tot cu injectii ( asa ca pregateste-ti colacelul)...Difereline 0,1 si fiole de Puregon 100UI , tot la doua zile o sa ne ia sange ca sa vada ce dozaj ne da .Eu am facut 22 de fiole data trecuta (1 fiola costa cam 1.600.000 lei daca nu s-a scumpit).O sa facem tot cam in acelasi timp deci trebuie sa ne ridicam moralul reciproc.ne vedem luni.

galuscuta

Mergi la inceput

multumesc mult Cristinici. Asa ma gandeam si eu ca la 72 de ore...cel putin la prof. Ma bucur ca ati fost la munte si v-ati destins putin. Era nevoie...Te pup dulce si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pussy, mercic inca o data, asa sunt unii oameni mai stresati, important este sa ajunga fiolele intregi la mine, sa nu se sparga vre-na pe drum si sa creada curierii ca-I vreo bomba si sa mi-o explodeze….Eu cu Lachi ne vom face in aceeasi perioada aceste progesteroane, vom sta probabil in telefon una cu alta si ne vom vaicari reciproc.
Delia de 21 tinere-suflete, rabda baba la frumos, rabd si eu pt acest scop. Fac injectiile cat ar fi de dureroase.
Mey Aniast, te-a trombonit Cocei ca te-a vazut mai tinerica si mai pustoaica, am citit ieri si de pe sit-urile din Canada, toate dau injectabil! Dar tu n-ai nevoie ca ai destul, sa mai dai si la altii. Voi veni cu oala de sarmale sa-mi dai si mie un pic ! Te cinstesc cu un ananas.
Fiti atente tips-uri sa nu doara progisteronili : se incalzeste in maini sau sub apa calduta fiola, deoarece uleiul cald nu este asa dureros.si se face masaj imediat cu o crema cu lidocaina pt amorteala. Nu ma intrebati ce crema e unde se gaseste si cat coasta, continuarea in numarul urmator.
Se urla si se bodoganeste la discretie (fara teama de vecini, ca doar e « buba »).
Mey care stii, femeile alea de peste ocean ziceau si de injectii cu Pregnyl la fiecare trei zile dupa ET tot pt sustinere. Ei ? Cocei ce mai zice de asta ?
Asa, Onicika, ce zici tu de doctorul ista, N., cu hachitele lui cu tot, el isi vrea pacientele : subtirele la mijloc – dolofane la endoc ! De unde atatea !
Liana, cum merge treaba ? Te injectezi deja ? Ca noi mai mult vorbim si ne codim, barem Oana ca la magazin, sta cand la o coada cand la alta, dupa cum i se pare ca-i mai scurta sau merge mai repede!
Cami, bafta multa sa mearga totul snur. Tu nu ne-ai spus care este pozitia ta vis-a-vis de injectabile ? In ce tabara esti ? Ca noi inca un pic si ne paruim.
In ce priveste estradiolul, spuneti-mi si mie, daca este mititel cum se creste el ? Ca la progesteron m-am convins, cu o injectie in , dar asta ? Tot acolo ? Vai de meu !

Sheritra

Mergi la inceput

Sheri noua la Medsana anul tercut ne-a dat cicloprogynova (doar tabletele albe) pentru aport de estradiol. Altceva nu stiu. Dar tu il ai mic sau te intereseaza pentru cartea pe care o scrii?

Mergi la inceput