Piticodromul de sept-oct 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna fetelor,va multumesc ptr. felicitari si urari.am fost azi la Calonfirescu la Medicover(la el am facut morfologica lui Eva si a fost ok).M-a linistit ca nu au cum sa faca rau nici pastilele nici anestezia,dar sunt cam enervata ca nici nu m-a consultat nici eco nu mi-a facut ca e mica bobita mea de mazare (dupa calculele mele si ale lui are 5 sapt si cateva zile),si sa fac mai bine o eco transv. pe 01.dec. ca sa auzim si inimioara, da' eu nu am rabdare 2 saptamani.Asa ca maine m-am programat la un cab. sa imi fac o eco sa stiu eu ca e fixata unde trebuie ca altfel o iau pe musetel.
Va pup si va tin la curent si dupa ce aflu amanunt dincolo la iulie-august 2007.
De Eva ce sa va mai zic e superba, rasfatata, incapatanata, stie o gramada de cuvinte, dar pe majoritatea le pronunta pe limba ei... si eu mama dusa le inteleg cu greu, dupa 2 sapt. m-am prins ca tita inseamna fetita , si tot asa..
Hai va pup sa nu va plictisesc.

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

RALUCA nu te-am uitat ma bucur ca esti bine si tu si pitica catalina care vorbeste mayasha
Agri sigur e bine bobita ta de mazare, sper sa nu de tot la odisee

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marlena, Alexandru e un adevarat cuceritor de capace de canalizare.
Irina Noeliei, mai, ce ocazii ai, si le risipesti. Foarte frumos ca te-ai dus dupa doamna respectiva.
Mary .
Vio, te inteleg foarte bine, cu ecografiile dese; succes la consultatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu sunt nelamurita.... daca Tonnia de care stiam naste in ian-febr, cine e a doua gravida din grupul nostru care naste tot atunci? Sunt in ceata!

Sanatate celor bolnavi! mic norei noastre Anchi!

Copilul meu e pe calea cea buna, se da pe mancare, nu ii ajunge ceea ce i se da. Azi l-a tuns mama ca venea cofeza in vizita la noi si imi spunea la telefon ca a stat nemiscat la tuns si ca deseara ii pune o basmalutza ceva ca ne mananca tasu de vii pe toti trei!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, l-au tuns pe Vladut ? De ceeee?
of-of, bunicile astea !!!
Multumim ptr urari.

M-a sunat sotul si mi-a zis ca Anca il aplauda cand ii dadea
sa manance pilaf facut de mine.
Era tare incantat si va dati seama ca eu sunt si mai si.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Si io am o nelamurire cu privire la identitatea celei de-a 2-a mamici de ian-feb 2007.

Marlena, ti-am vazut feciorul. Simpatic foc. Oare toti baietii sunt fascinati de capacele de sticle si de canale?
Si noi iesim de 2 ori pe zi afara, zilele astea a stat chiar foarte mult, ieri a adunat vreo 6 ore de stat pe-afara.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult!
Sa dea Domnul sa se prinda!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Jadi, Jadi tot agera cum te stiam. Nu pot sa te las in ceata.A doua gravida care naste in ian-feb este o mamica frumusica pe care sigur o stii pt. ca a fost la prima intalnire a noastra de la "La mama", o vecina de-a mea de cartier. Dar nu vreau sa o nominalizez pt. ca atunci cand a aflat ca e gravi mi-a spus ca nu anunta inca pe forum pt ca nu anuntase la munca. Probabil ca acum a anuntat deja, pt ca are burtica la vedere, dar nu spun nimica pana nu spune ea. Hai ca te-am bagat in semiceata. Auzi, dar pe mine nu ma saluti? Tot insensibila ai ramas...
Si eu vreau sa ii tai bretonul lui Bursi, ca ii vine in oki, dar mi-e ca nu o sa stea si o sa dau chix.
Mary back.

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Minune Blonda, salutarile mele sunt la titulatura meu deci sunt by default!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

cool!

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)

Mergi la inceput