Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 9
Agri spune:
Buna fetelor,va multumesc ptr. felicitari si urari.am fost azi la Calonfirescu la Medicover(la el am facut morfologica lui Eva si a fost ok).M-a linistit ca nu au cum sa faca rau nici pastilele nici anestezia,dar sunt cam enervata ca nici nu m-a consultat nici eco nu mi-a facut ca e mica bobita mea de mazare (dupa calculele mele si ale lui are 5 sapt si cateva zile),si sa fac mai bine o eco transv. pe 01.dec. ca sa auzim si inimioara, da' eu nu am rabdare 2 saptamani.Asa ca maine m-am programat la un cab. sa imi fac o eco sa stiu eu ca e fixata unde trebuie ca altfel o iau pe musetel.
Va pup si va tin la curent si dupa ce aflu amanunt
dincolo la iulie-august 2007.
De Eva ce sa va mai zic e superba, rasfatata, incapatanata, stie o gramada de cuvinte, dar pe majoritatea le pronunta pe limba ei... si eu mama dusa le inteleg cu greu, dupa 2 sapt. m-am prins ca tita inseamna fetita ,
si tot asa..
Hai va pup sa nu va plictisesc.
Vio si Eva(27.09.05)
mary ilie spune:
RALUCA nu te-am uitat
ma bucur ca esti bine si tu si pitica catalina care vorbeste mayasha
Agri sigur e bine bobita ta de mazare
, sper sa nu
de tot la odisee
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Marlena, Alexandru e un adevarat cuceritor de capace de canalizare
.
Irina Noeliei, mai, ce ocazii ai, si le risipesti
. Foarte frumos ca te-ai dus dupa doamna respectiva
.
Mary
.
Vio, te inteleg foarte bine, cu ecografiile dese; succes la consultatie
.
jadi spune:
Eu sunt nelamurita.... daca Tonnia de care stiam naste in ian-febr, cine e a doua gravida din grupul nostru care naste tot atunci? Sunt in ceata!
Sanatate celor bolnavi!
mic norei noastre Anchi!
Copilul meu e pe calea cea buna, se da pe mancare, nu ii ajunge ceea ce i se da. Azi l-a tuns mama ca venea cofeza in vizita la noi si imi spunea la telefon ca a stat nemiscat la tuns si ca deseara ii pune o basmalutza ceva ca ne mananca tasu de vii pe toti trei!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
cge spune:
Jadi, l-au tuns pe Vladut ? De ceeee?
of-of, bunicile astea !!!
Multumim ptr urari.
M-a sunat sotul si mi-a zis ca Anca il aplauda cand ii dadea
sa manance pilaf facut de mine.
Era tare incantat si va dati seama ca eu sunt si mai si.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Si io am o nelamurire cu privire la identitatea celei de-a 2-a mamici de ian-feb 2007.
Marlena, ti-am vazut feciorul. Simpatic foc. Oare toti baietii sunt fascinati de capacele de sticle si de canale?
Si noi iesim de 2 ori pe zi afara, zilele astea a stat chiar foarte mult, ieri a adunat vreo 6 ore de stat pe-afara.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
RalucaN spune:
Jadi, Jadi tot agera cum te stiam. Nu pot sa te las in ceata.A doua gravida care naste in ian-feb este o mamica frumusica pe care sigur o stii pt. ca a fost la prima intalnire a noastra de la "La mama", o vecina de-a mea de cartier. Dar nu vreau sa o nominalizez pt. ca atunci cand a aflat ca e gravi mi-a spus ca nu anunta inca pe forum pt ca nu anuntase la munca. Probabil ca acum a anuntat deja, pt ca are burtica la vedere, dar nu spun nimica pana nu spune ea. Hai ca te-am bagat in semiceata. Auzi, dar pe mine nu ma saluti? Tot insensibila ai ramas... 
Si eu vreau sa ii tai bretonul lui Bursi, ca ii vine in oki, dar mi-e ca nu o sa stea si o sa dau chix.
Mary
back.
Raluca si
bursicutza mea draga (3.10.2005)
jadi spune:
Minune Blonda, salutarile mele sunt la titulatura meu
deci sunt by default!
Deni &
Vlad 28 sept 2005