Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 10
innaa spune:
Aoleo Jadi...de ce l-ati tuns...adevarul e ca si eu as mai tundeo pe Bubu (Ultima data cand am tuns-o chiar i s-a indesit) insa ma gandesc ccc ca e frig si cum ea nu suporta caciula pe cap...nu ar fi prea bine.
Hai sa va mai spun ca fata mea nu vrea sa ma mai lase sa ii dau sa pape...vrea sa o las singura altfel sta nemancata!
ce e pe ea si pe langa ea dupa...nu va mai povestesc!
azi a papat singura supa cu galuste cu tot(pe care i le-am faramitat eu in bucatele cat aluna).
partea nasoala e ca nu ma lasa sa ii pun nici barbita nici prosopel asa ca toate hainele sunt sacrificate
Mami si
Buburuza lui mami
mary ilie spune:
fetelor....fi-miu doarme de 4 ore!!!
ma tot invart pe langa el, il pipai sa vad daca are febra
...ce-o fi cu el?
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
innaa spune:
azinoapte a dormit bine?
la ce ora se trezi de dimineata?
mai bine l-ai trezi tu ca altfel la noapte in loc sa dormi te joci Cucu-Bau!
Mami si
Buburuza lui mami
gabiarama spune:
Fetelor , "rau" e cu forumul asta,dar si mai rau e fara el .Ieri am fost tare disperata , aveam si eu timp liber mai mult si spre ghinionul meu " nu aveam cu ce il umple"![]()
Tudu al meu e iar cacacios si puuuute de parca i-as fi dat sa manince numai fasole .Dimineata i-am dus la laborator kk sa vedem ce o sa iasa.Am fost si la dr pediatru si are doar putin rosu in git , asa ca nu mi-a recomandat decit vit C si Panadol.Cu ocazia asta am ajuns iar pe la maternitate (dr asta e medic neonatolog acolo), si spre deosebire de Inaa eu am facut ceva de care poate ar trebui sa imi fie rusine .Dar daca va spun despre ce e vorba o sa imi dati dreptate cu siguranta .Pe toate holurile maternitatii sunt afise cu poze de copii ,printre care si iezii mei cucuieti , la loc de cinste .Pe o masuta statea unul dintre afisele astea care cazuse probabil pe jos .Mi-am spus ca e pacat sa il las acolo sa il dea cineva la cos , asa ca l-am luat ,l-am bagat in geanta si gata .O sa fac o poza sa vi-l arat si voua
.Cind am ajuns acasa mi-am adus aminte de superstitia aia conform careia daca furi ceva ii apare un semn copilului pe corp .Acuma eu stau si ma gindesc ce semn ar putea sa ii iasa bbului : o poza cu fratii lui ?
La Mihnea am furat o capsuna inghetata din Metro si are un semn pe spate ![]()
GABI
10+ ,de 3 ori mama
Poze
jadi spune:
Mi-am tuns copilul ca sa vada lumea ca e baietel, asa toata lumea imi spune ce fata frumoasa are. Daca se va vrea rocker mai tarziu sa nu se tunda la majorat pana atunci eu tin sa il tund. Plus ca transpira si se trezeste cu parul ud din somn!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
innaa spune:
Hai Gabi ca asta nu e crima...frumos era daca ii goleam eu contul femeii si ma imbogateam cu cateva mii de leuro
.
sa ne pui si noua poza..eu nu am auzit pana acum de astfel de afise. Sunt poze de cand i-ai nascut sau cum?
Mami si
Buburuza lui mami
innaa spune:
Jadi asta e un motiv si pentru mine...toata lumea imi zice " ce baietel frumos!" 
i-am pus si cercei mai proeminenti si degeaba...asa ca astept sa ii creasca parul.
Mami si
Buburuza lui mami
mary ilie spune:
ufffff, s-a trezit pana la urma, dupa 4 ore jumate!!!!!
vad ca e bine, a mancat, mai ies o tura pe afara cu el, ca acu are energieee
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
BiuMil spune:
merci, irina, pentru raspunsul cu pantalonii...am sa mai caut.
Ioana, ce fel de tablita? imi poti arata? de unde o aveti?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005