Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 11
latrishia spune:
Seara buna
Naspa a fost ieri fara forum, tocmai cand aveam si eu timp.
Am facut ieri vaccinu si azi dimineata ardea fi mea groaznic.I am pus supozitor si i a scazut iar acu pe seara iar a inceput sa arda.Stiu ca poate avea reactii o zi doua dupa vaccin,nu?Si la ala de 6 luni mi a facut febra a doua zi dimineata dar atat, nu si seara.Sunt cam ingrijorata sa nu fi avut vreo viroza care nu s a manifestat.Ufff greu e
Pup si multa sanatate bebeilor
Lori&Luanna
Carmi spune:
Seara buna la fete !
Copil vaccinat vinerea trecuta si febril de ieri, ne-a zis dr. ca poate face febra dupa cateva zile...of,of...da cand i-o trece? Are 38,2 si ma abtin cu greu sa nu-i dau paracetamol. E nervos si marait.
Altfel, pe-aici a venit primavara...
Pup toate fetele,
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Bianca, uite aici poza cu tablita (ultimele poze; nu pot da link direct ca da eroare); 8 lei, Auchan.
Carmi, sper sa va treaca repede febra.
Mary, o fi recuperind si Andrei noptile pierdute cind era mai mic
.
alinam spune:
Seara buna!
hehehe Ioana nu ma sperii eu asa usor, azi nu am intrat delok pentru ca Vladi nu a vrut sa dorma delok pe ziua de azi, a dormit foit juma de ora cat am curatat eu niste cartofi sa ii fak mancare, in rest nik toata ziua si e treaz de dimineata de la 7 si nici acum nu da semne de oboseala, parca vad ca isi scoate singurul somn de zi, ca ala de noapte orikum e compromis, nu mai am sperante de mai bine.
Marlena bine ca mai scrii din cand in cand :) nu te mai vazusem de ceva vreme, am vazut pozele da sa stii, canalizarile numai din zona vostra le stapaniti ca in zona nostra sunt deja "luate".
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
christina-m spune:
Buna seara
La Multi Ani tuturor Mateilor astazi de ziua lor. 
Eu iar n-am mai scris de o bucata de timp, tot ocupata fiind. Matei e plin de energie si toata ziua fuge, canta si danseaza.
Azi a cazut si a dat cu capul de un prag si asa de tare i s-a umflat cat o minge de ping pong
. Apoi sperieturi si telefoane la doctor, dar s-a dezumflat dupa putina gheata, cam intr-o ora. Inca se mai vede, dar nu chiar asa de tare. La vazut si dr si a zis ca e ok.
Am rezolvat si cu Revelionul, mergem la schi in Slovacia (din nou, al treilea an). E super frumos acolo dar anul acesta am vrut in Austria, si din varii motive n-a mai iesit. Asa e cand suntem multi, si noi suntem vreo 16.
Chiar, cu revelionul vostru de pe forum ce se mai aude? V-ati hotarat la ceva?
Va pup pe toate si sper sa mai revin curand.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
miflore spune:
Sanatate multa copiiilor bolnaviori!!! Haideti, nu mai umblati cu d-astea, temperatura pana-n 37 si voiosie cat cuprinde!
Miruna, Ancuta, Fabiano, Luanna, Tudu 

!
ohohohohoho, Ralucutza, lume buna!
Ce mai faci? Ne-ai bagat in ceatza cu gravidutza nr. 2 de ian-feb, dar eu banuiesc cine e!
hihihi! Felicitari gravidutei!!!

Intra si tu mai des!
Gabiarama, am vazut afisul!
Trebuia sa pui sageata spre iezii cucuieti!
Si eu ma intreb ca si Bianca, 8 sau 80? Vreau si eu tablita!![]()
Astazi am primit un pachetoi de la sot din Francia, un pachetoi mare!
S-a intolit Anne dupa ultima moda frantuzeasca! 

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Nicole, bafta multa multa multa!!!
Agri, nu te ingrijora, totul e bine!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
innaa spune:
zano dar cand vine sotul din Francia?
si nu ti-e greu fara el?
Si eu ma gandeam sa mai stau o perioada prin Ro ..ca sigur mi-ar fi mai usor cu Bubu, ajutandu-ma si ai mei, insa mi-ar fi greu sa stau si fara "tati".
eu cred ca Ioana a vrut sa spuna 80...8 lei mi se pare f f putin.
waw este si in Ro Auchan? Nu stiam! Poate o sa gasesc si eu aici masuta respectiva...oricum sambata mergem la inaugurare la toys R us...nu ca as vrea sa cumparam ceva, insa trebuie sa ne facem planuri sa vedem ce ii cerem lui Mos Craciun.
fata mea pentru prima data adormi inainte de ora 21.
Mami si
Buburuza lui mami
nicole74 spune:
Miflore!
Asteptam poze cu Ana cea mai cea si colectia de iarna.
Nicole&Ioana Alexandra
poze