Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 12
kristinutza spune:
locca, ti-am trimis pm.
innaa, cred ca m-ai confundat cu karmenutza. sau cu altcineva. eu nu dau sfaturi despre augmentine si alte de-astea ca nu prea le stiu.
nicole, bafta la examen! e cumva cel pt barou? si succes si cu celalalt "proiect".
e un scump alex pe capacul de canal
.
gabi, f frumos afisul!
pai de ce sa-l furi? ca eu as fi avut in locul tau un teanc intreg... direct de la sursa. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
m-am intalnit cu sofia in metrou
. e frumoasa ca de obicei si nu mi-a transmis nimic, ca am fost prea ocupata sa vorbesc eu
, nu s-o ascult si pe ea...
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
hai ca eu imi mai tot amintesc cate ceva: fi-miu a descoperit cum e sa se ridice pe varfuri si merge asa prin casa de zici ca-i balerina
.
cand ii zicem "fii dur" strange tare tare din pumni si ia o fata crispata, e de tot rasul
.
zice "sus" si "suzi" intr-o sasaiala de nu se poate
.
nicole74 spune:
Multam Kristinuza. E cel de consultant fiscal. O porcarie.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
diana_n spune:
Kristinutza si Petrut merge de 4 zile pe varfuri, cand merge mai incet se dezechilibreaza si cade. Eu chiar m-am speriat, acum alterneaza cu mersul normal. O fi doar o faza ce fac ei?
Si vorbind de schimbari la copii, Petrut e tot blond. Are 13 luni jumate, oare ramane asa ? De mai multe ori am fost intrebata prin magazine daca e copilul meu
Mi-ar place sa ramana blond, dintotdeauna mi-am dorit.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diana_n spune:
Petrut zice I do, I don't si Hi . Adica el zice ceva si mie asa imi suna ![]()
Eram asta vara in parc cu mamicile americane si un baietel ii cere mamei lui "apa, apa". Mama lui mi-a zis ca asa zice el la "juice", eu nu i-am zis ca deja intelesesem, ca baiatul ei vorbeste romana 
Diana si Petrut (3 oct 2005)
valen spune:
Tonia, ca sa vezi...Cge, si mie imi place combinatia asta de nume: sarah-sasha.Locca, Sasha si in acte.Sexul il vom afla pe 10 ianuarie insa eu sunt 100% convinsa ca va fi baietel. RalucaN, bine ai revenit si pupici Bursicutei. Nu in ultimul rand o pupam si pe fericita mamica de ian-feb2007. Na, ca eu stiu cine e.
jadi spune:
Mai deci ma enervati cumplit ca nu stiu cine e a doua mamica de ian-febr 2007. Ma gandeam la fete care nu prea intra, sa fie mihaela_e? Chiar nu stiu...
Eu am inceput sa ma culc cu gainile dar spre deosebire de cocosul de fimiu, eu la ora 7 sunt treaza si halesc. Ma duc sa fac cafeaua sotului, sa mananc si sa incep sa ma pregatesc de servici.
Vine weekendullllllllllllll!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
locca spune:
Neata
Antonia, ma trec fiori cand vad orele la care postezi si mai si stiu ca esti pe acelasi fus orar cu mine ![]()
Kristinutza, multumesc 
Si eu ma culc cu gainile si ma si trezesc cu ele si cu fi'miu. Desi azi l-am boscorodit pe sot care la 6 bantuia vesel prin casa. Evident ca matei a dat un ping, a vazut ca ta'su nu doarme si a vrut si el in picioare
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)