Piticodromul de sept-oct 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

locca, ti-am trimis pm.

innaa, cred ca m-ai confundat cu karmenutza. sau cu altcineva. eu nu dau sfaturi despre augmentine si alte de-astea ca nu prea le stiu.

nicole, bafta la examen! e cumva cel pt barou? si succes si cu celalalt "proiect".

e un scump alex pe capacul de canal .

gabi, f frumos afisul! pai de ce sa-l furi? ca eu as fi avut in locul tau un teanc intreg... direct de la sursa.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

m-am intalnit cu sofia in metrou . e frumoasa ca de obicei si nu mi-a transmis nimic, ca am fost prea ocupata sa vorbesc eu , nu s-o ascult si pe ea...

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

hai ca eu imi mai tot amintesc cate ceva: fi-miu a descoperit cum e sa se ridice pe varfuri si merge asa prin casa de zici ca-i balerina .
cand ii zicem "fii dur" strange tare tare din pumni si ia o fata crispata, e de tot rasul .
zice "sus" si "suzi" intr-o sasaiala de nu se poate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multam Kristinuza. E cel de consultant fiscal. O porcarie.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Kristinutza si Petrut merge de 4 zile pe varfuri, cand merge mai incet se dezechilibreaza si cade. Eu chiar m-am speriat, acum alterneaza cu mersul normal. O fi doar o faza ce fac ei?
Si vorbind de schimbari la copii, Petrut e tot blond. Are 13 luni jumate, oare ramane asa ? De mai multe ori am fost intrebata prin magazine daca e copilul meu Mi-ar place sa ramana blond, dintotdeauna mi-am dorit.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Petrut zice I do, I don't si Hi . Adica el zice ceva si mie asa imi suna
Eram asta vara in parc cu mamicile americane si un baietel ii cere mamei lui "apa, apa". Mama lui mi-a zis ca asa zice el la "juice", eu nu i-am zis ca deja intelesesem, ca baiatul ei vorbeste romana

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Tonia, ca sa vezi...Cge, si mie imi place combinatia asta de nume: sarah-sasha.Locca, Sasha si in acte.Sexul il vom afla pe 10 ianuarie insa eu sunt 100% convinsa ca va fi baietel. RalucaN, bine ai revenit si pupici Bursicutei. Nu in ultimul rand o pupam si pe fericita mamica de ian-feb2007. Na, ca eu stiu cine e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buhuhu la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai deci ma enervati cumplit ca nu stiu cine e a doua mamica de ian-febr 2007. Ma gandeam la fete care nu prea intra, sa fie mihaela_e? Chiar nu stiu...

Eu am inceput sa ma culc cu gainile dar spre deosebire de cocosul de fimiu, eu la ora 7 sunt treaza si halesc. Ma duc sa fac cafeaua sotului, sa mananc si sa incep sa ma pregatesc de servici.
Vine weekendullllllllllllll!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Antonia, ma trec fiori cand vad orele la care postezi si mai si stiu ca esti pe acelasi fus orar cu mine

Kristinutza, multumesc

Si eu ma culc cu gainile si ma si trezesc cu ele si cu fi'miu. Desi azi l-am boscorodit pe sot care la 6 bantuia vesel prin casa. Evident ca matei a dat un ping, a vazut ca ta'su nu doarme si a vrut si el in picioare

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput