Piticodromul de sept-oct 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu cred ca e Tangerine! Imi pare rau ca nu stiu, as fi avut o colega cunoscuta...Oricum, ii doresc o sarcina usoara, un bb super! Ma gandesc ca trebuie sa fie cineva care a nascut natural prima data, nu cred ca sunt multe iresponsabile ca mine.

locca, da ma, ce program, dar e bine ca prindem orele alea de somn de frumusete, pana in 12 noaptea, haha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Bianca, Zina, e 8 lei tablitza.
Antonia, buhuhu back.
Irina Noeliei, de 10 zile e Auchan in Romania, si evident am dat o raita.

In sfirsit apar si la noi chestii mai ieftine; eu cred ca dupa ce intram in UE o sa gasim din ce in ce mai multe produse ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata pe la pranz.

Ioana, si noi vrem sa dam o raita prin Auchan we asta.
Dar eu cred ca tablita e 8 lei, nu masuta cu totul.
Ar fi prea frumos

Dar sa stiti ca tablita din aia gasiti pe la orice magazin de cartier ce se aprovizioneaza din Europa (cel din Colentina, ce credeati).

Ramona nu e cu bb 2, va zic eu sigur.

Fetele, dar voi ce mai gatiti in weekend ?

Kid, da un semn de viata !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata!
Hai sa va zic cine e gravidutza misterioasa. E Natydea. Am vorbit acuma cu ea si i-am cerut permisiunea sa o desconspir. Va saluta pe toate. Momentan nu are net dar spera sa se rezolve curand.
Eu am Auchan-ul langa mine si am dat doua raite pana acum, dar nu am vazut tablita. Diseara ma duc iara. Sper sa o mai gasesc, ca suna interesant. As lua orice numai sa ii atraga atentia Catalinei. Are o droaie de jucarii si nici nu le baga in seama. Orice e telecomada, telefon mobil (dar nu de jucarie) si alte chestii cu care nu are voie, alea o atrag. Ma rog, cred ca nu e singura.
Cris, eu as gati niste pulpe de pui cu cartofi la cuptor si o ciorbita de rasol de manzat. Ambele far condimente, ca sa ii pot da si Catalinei.

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Revin cu o precizare: tablitza de 8 lei e cea din ultimele 3 poze. Masa de plastic din pozele anterioare e 90 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna la feti frumoase cu pitici super frumosi,

am cetit ce ati scris in acest capitol, ca din urma doar acasa (acum sunt la servici )

Ne inscriem si noi in clubul celor cu gitu rosu. Nu mai avem mult si devenim "pieile rosii" cu atata git rosu prin zona.
In rest,bine, cat de cat. Maia maninca si nu maninca. are perioade si perioade. de cind e sotu nici nu mai stiu cum si cind. E asa de aiurea sa nu stiu eu de ea asa cum stiam inainte. Offffff.... ma enerveaza chestia asta.

mai fetelor, fain de voi ca aveti de toate, ma refer la cele din Bucuresti, ca la noi in Moldova, unde se agata harta-n cui orice lucru, mod de gindire sau orice influenta europeana ajunge f f f f greu. ee, poate cu o f f f mica exceptie ar fi ca vor sa ne faca si la noi IULIUS MALL. Dar si ala pina e gata.... trece o vesnicie, si ar trebui sa ne multumim cu bazaru si cu celelalte magazine, cam saracacioase de alt fel. Aaaaa, pentru Ioana, Iulius Mall o sa fie chiar linga bazar. Asa ca o sa fie concurenta nu gluma. sa vedem, ce o fi.

incerc sa tin pasu cu voi, dar mai greu.

va pup si sper sa mai scriu si sa va mai citesc.
pentru toti copii bolnaviori si sa le treaca repede.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Raluca, merci frumos de pont, cred ca pulpe cu piure o sa avem la masa.

Ioana, ce face Miruna ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, acum are sens... oricum, nici 90 lei nu e mult pentru asa o jucarie!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Miflore ,Mihnea e singurul blond din afis (stg sus ,dr jos , cel care sta pe scari , si amindoi apar in fotografia in care Mihnea il tine in brate pe Tudu mic-mic-mic).

Edit :afis

GABI10+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, un indiciu iti dau: Mihaela_e n-a fost la prima intalnire de gravidutze. te-am bagat in ceatza total, asa-i?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput