Piticodromul de sept-oct 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, imi pare rau ca nu ai gasit masuta; daca mai trecem si vedem, te anunt imediat. Am cerut contract, a zis ca da, o sa primim, dar nu am primit nimic inca.
Carmi, of, zimbaretzul sa-i treaca febra.
Meme, la multi ani sotului si petrecere frumoasa miine!
Gabriela din Galati, weekend placut si voua!

Azi copilul meu a venit acasa cu o mushcatura oribila pe mina, e vinata rau si se vad toti dintii "criminalului"; iar educatoarea nici macar nu ne-a spus ca a fost mushcata. Miine la sedinta sper sa faca scandal sotzul (eu nu vreau sa ma duc, ca sa-l las sa se enerveze linistit). Deja ma uit dupa alte gradinite, dar nu prea sint grupe pentru copii asa mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Spuneti-mi si mie daca pot lua ceva pentru dureri de masele pe timpul sarcinii .Nu mai poooooooot ! Toata noaptea nu am dormit !E o masea de minte care si-a gasit chiar acum sa isi faca de cap .Dar anestezie am voie ?

GABI10+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Gabi, ai voie anestezie de pe la 12 saptamani (ai putea chiar si acum, dar e mai sigur sa mai astepti; am intrebat si eu dr. pt ca am aceleasi probleme). Pt durere, teoretic se poate algocalmin.

Alina 7+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Multumesc, Anya

GABI10+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Da, deci buna dimineata!
Ca sa nu ramanem in afara trendului general, dupa o diaree glorioasa sambata trecuta, de miercuri Ilinca are muci, febra si tuseste. Febra se invarte in jurul lui 39 Celsius si nu vrea sa scada cu nimicutza. Pediatra mi-a zis ca n-are ce sa-i faca, ca-i epidemie de viroza si cam toti cupchii sunt asa, s-o tratam cu bai, lichide si antitermice.
No, mai sa-mi smulg parul din cap de disperare. M-am saturat sa avem luna de luna cate un episod din asta. Cand n-avem de doo ori pe luna!
Aseara, plangand (eu!!!!!) in fata sotzului, i-am spus ca gata cresa si daca nu sta el cu Ilinca acasa de acum, divortez, imi dau demisia si plec cu fata la mama! Banuiesc ca singurul lucru care l-a dezorientat teribil au fost lacrimile mele [ca de-alea n-a prea vazut nici in timpul "Marii Crize" (a.k.a depresiei)].
Comportamentul de acum dovedeste ca mi-am revenit cu pasarelele si piticii; au iesit toti la numaratoare dupa marea criza

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Boon, acu sa trecem la lucruri mai placute: ma uimiti cu adierea asta de ingravideala care pluteste in grupul nostru. Stau sa ma intreb daca n-ar fi momentul sa ingrop frustrarile mele de mama denaturata (care nu pune fata pe olitza, inca; nu-i citeste in fiecare seara o poveste etc etc) printr-o noua sarcina? Dar pentru asta ar trebui sa facem nu-i asa? No bine, atunci cred ca poate sa mai astepte!

Am reusit sa mai citesc cate ceva din capitolul asta si sunt suprinsa de cate stiu sa faca piticotzii nostri. Plus ca sunt foarte fotogenici.

Noroc ca mai posteaza cate un raspuns mamici - pasari rare asa ca mine. Dar eu ma simt tot defazata ca nu mai particip la ritmul cotidian. Dar zau ca nu mai stiu cum sa-mi impart ziua...

Le admir pe Gabiarama si pe Meme care fac fata cu brio deja la doi piticoti sau mai asteapta si un al treilea.

Jadi, acu ca tot l-ai tuns pe Vlad si-l trimiti la scoala, te-ai gandit sa faci repede altul sa nu te plictisesti?

Mergi la inceput

Ioana, oi fi fost eu fana a socializarii cupilului prin cresa dar in situatia voastra de "sponsori" ai "fundatiei" si cu muscaturi salbatice, m-as apuca sa caut alta solutie.
De fapt si eu caut solutie la cresa actuala unde platesc luna de luna, fie ca merge Ilinca, fie ca-i bolnava acasa. Sper s-o mut din ianuarie la una care sa accepte sa scada din plata lunara zilele in care nu frecventeaza cresa.
Pana la urma strangeti randurile si faceti gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

SALUTARE DE LA MARE!!
fetelor nu am avut timp sa citesc tot din urma.am citit despre vladut a lui jadi si vreu sa-i urez multa sanatate!
ege urmeaza tratamentul cu ketorex pt aftele si gingiile inflamate.are guritza plina de bube si parca antibioticul nu mai are nici un efect.azi i-am vazut sange pe dinti.de 4-5 zile nu mananca mai nimic.nici tzitzi nu vrea,probabil ca e durerea prea mare.
sunt disperata!nu stiu ce sa-i mai fac.noaptea se trezeste si plange de durere.nu vrea nimic.cred ca in ritmul asta o sa se intarce singura!ca tratament ne-a mai dat nevralgin 10 pic/3 */zi,p[aracetamol supozitoare(pt ca a facut febra mare),hexoral spray,corsodyl.
saracutza a slabit,e palida.nu stiu ce sa-i dau d mancare.suc nu vrea,mancare nu.mai mananca babana.
va rog daca a mai trecut cineva prin asa ceva sau a mai auzit,sa-mi ziceti simie,ca zau ca nu mai stiu ce sa fac.
diagnosticul a fost:herpangina(un dr),si celalat dr(angina acuta)
dzeu stie,dar nu-i mai trece o data.abia i se mai vad dintii de gingiile alea super imflamate
anya,tu ce parere ai?

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata la pranz!
Ege, eu am patit cam asa ceva cu Victor, pe vremea cand avea si el cam un an. La noi a fost o chestie facuta din cauza de antibiotic (prea mult). Stiu ca atunci ne-a dat dr o solutie care se prepara in farmacie si era cu un fel de anestezic. Il puneam pe tifon steril si il dadeam in gura cu ea, ca sa nu-l mai doara. In paralel, ii dadeam niste saruri de la farmacie, Gesol, parca. Sa-i faca sete si sa bea. Ca nu manca si nu bea nimic, febra mare, doar ma uitam la el sa vad ca mai respira. Cu asta ne-am rezolvat atunci. Au dat rezultate bune.
Sanatate multa pentru toti puiutii bolnaviori!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumim ege noi ne-am revenit din boli. Si Vladut a avut herpangina si am dat cu tantum verde. am inteles ca la boala asta e mai nasol daca se sparg basicutele. Acum la ultima boala ne-au trecut angina si nu stiu daca exista vreo legatura intre cele 2. Alina ne poate lamuri.

Sanatate multa!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput