Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 15
jadi spune:
Am uitat sa va spun ca am un copil tuns ca la inceput de scoala. Batista ii lipseste si il puteam inscrie in clasa I!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
Meme1 spune:
Buna fetelor,
vreau sa dormmmmmmmm!!!!!!!Si nu apuc sa dorm deloc....ca noaptea ma tine treaza bebe mica (cred ca e setata pe ora Americii daca tat'su tot era acolo cand s-a nascut ea) iar ziua ma alearga Andrei de-mi stau fulgii...
Nu va suparati pe mine ca n-am timp sa citesc si sa raspund...
Azi am reusit sa ies si eu din casa pana la magazinul din sat sa comand mancare pt maine...ca m-am hotarat ieri sa ii fac petrecere surpriza sotului...sper sa iasa super maine...desi el saracutul e cam stresat si de obicei cand e asa nu-i prea intra multa lume in voie...dar sper sa se bucure de surpriza.
Asa ca acum am sunat de am anuntat amicii nostri si sper sa vina maine. Nu am inca un plan pt cum o sa se intample totul, dar sper sa imi vina ceva idei..Si mai ales sper sa nu rasufle nimeni surpriza....
Hai va pupic pe toate,
weekend frumos tuturor,
Meme
OrbuGabi spune:
Seara buna am intrat sa va urez un We placut impreuna cu comorile voastre si sa va pup
ca nu am timp vrea soata sa intre pe net
,nu mai am loc de el.
kristinutza spune:
natydea, felicitari si multa sanatate!
meme, mama-eroina
, sa iasa totul bine la petrecerea-surpriza!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
ca sa va demonstrez cat de mare e impactul psihologic al dc asupra mea, va spun ca am vorbit ieri cu cineva de la it de la serviciu ca sa faca un forum al angajatilor
. drept urmare, astazi deja sunt moderator si avem un concurs total underground in desfasurare de miss dintre angajate. nu stiu cat de incantati ar fi sefii daca ar afla... 
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
BiuMil spune:
deci: la Auchan am fost eu azi, ca in w-end nu ma incumet iar sapt viitoare lucrez! nu e chiar rau, liber...parte din problemele de infrastructura sunt rezolvate, inclusiv accesul ...merge! masuta nu mai este!!!!! tablitze in schimb mai sunt! cu toate astea e departe raaaau!
ioana, nu ne-ai mai spus ce ai facut cu contractul...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Carmi spune:
Natydea, felicitari !
Wow, cate gravidute...
Noi, tot cu febra, of, of...
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
mary ilie spune:
NATY, felicitari pentru BB2!

si noi tot la Auchan ne facem cumparaturile![]()
MEME sper sa iasa surpriza, si petrecere frumoasa
LA MULTI ANI sotului tau
multa sanatate lui bebe Fabiano, sa treaca repede febra
Kristinutza, deci asa, te tii de concursuri de miss
participi? ca in cazul asta ne pregatim sa te sustinem
JADI bravo pentru Vladut cel tuns, eu una sunt pentru tunsoare....mie mi-a placut cum l-a schimbat tunsoarea pe andrei, parca asa seamana si el a baietel, ca destul il striga astia ANDREA pe aici![]()
![]()
![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
kristinutza spune:
nu particip 
.

,ce fac