Bucurii de sept - oct 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Apropo de cat ceai dam la bebei. Eu am fost la medicul de fam si mi-a spus sa ii dau doar 2-3 picaturi cu ligurita, ca nu e bun sa-i dau cu biberonul si ca daca ii dau bea prea mult. Oricum nu am ascultat-o ca saracul ce se satuta cu 3 picaturi.
Eu ii dau cu biberu\onul si bea cam 100-150 ml pe zi, dar nu dau chiar zilnic.

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

buna seara mamici si bebici!
fica-mea in curand implineste o luna de viata si m-am gandit - tot urmarindu-va - ca e cazul sa "o scot in lume" ...macar in cea virtuala... printre primii prieteni !
asa ca m-am invrednicit si am descarcat primele poze ale Serenei...
(to be continued)
va pup,

Alina & Serena (18.10.06)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare la toata lumea
Dupa inca o noapte alba de la colici a adormit si ea saracutza cu sticla-n gura. O intrebare pentru mamicile care au bebei mai "avansati": CAt tin colicile astea si ce ati folosit ca sa-i ajute? Parca nu se mai termina odata.....
Ramonar, Gripo, Crisnemes, multumim pentru aprecieri
In rest, incercam sa trecem cu bine peste colici, si crestem pe zi ce trece. Facem mutritze, si cand nu ne doare burtica suntem cumintzi.
Felicitari tuturor noilor crestini!!! Sa dea DD sa cresteti mari si sa fitzi sanatosi, ca frumosi sunteti!

Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Buna, mamicutelor
Vreau sa va intreb daca, in cazul in care am luat algocalmin mai am voie sa alaptez? Pe prospect scrie ca nu este voie sa alaptezi 48 de ore, dar stiu ca in maternitate se dadea algocalmin proaspetelor mamicute ce nasteau prin cezariana pentru a le calma durerea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mika_2702/album?.dir=/4894re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

O intrebare pentru fetele din Canada: Unde ati gaurit urechile micutzelor? Aici nu se face la spital, ci la bijuterie, si parca nu am incredere intr-un bijutier, comparativ cu o asistenta intr-un mediu steril...

Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000

POZE

Mathea Roana 1 month

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Alinache, frumoasa printesa ai!!! Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Hazul...mediul steril se creeaza inainte de a i se face gaurica. Adica ii dai cu putin alcool pe lobul urechiusei si gata mediu steril.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Hazul, nu vreau sa te dezamagesc, dar colicile nu vor disparea subit dupa nici un siropel sau ceai. Singurul ajutor este ca mai atenueaza din durerile micutilor. Eu ii dau Deei dimineata Bonnisan, iar la pranz si seara ii dau Gripe Water.
Ma bucur ca ti-ai facut timp sa mai scrii. Ce face Lucas? Cum a primit-o pe surioara lui?

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Hazul, Andrei la 3 luni inca mai are colici.Desi am incercat Sab simplex,Bonnisan,Debridat,Colic baby si Gripe, unele nu au avut deloc efect altele asa si asa.........
Deci rabdare si trece si etapa asta......
Pupici

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Mi-Ka

Buna, mamicutelor
Vreau sa va intreb daca, in cazul in care am luat algocalmin mai am voie sa alaptez? Pe prospect scrie ca nu este voie sa alaptezi 48 de ore, dar stiu ca in maternitate se dadea algocalmin proaspetelor mamicute ce nasteau prin cezariana pentru a le calma durerea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mika_2702/album?.dir=/4894re2

Mi-ka, poti sa alaptezi daca ai luat algocalmin. Mie mi-au dat in spital dupa nastere pentru dureri si nu mi-au spus ca n-as avea voie sa alaptez. Am luat si zilele trecute ca ma durea ingrozitor capul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput