Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
putzuruca spune:
S-a intamplat exact asa cum m-am asteptat. S-a trezit Deea la 22.30 sa pape si de atunci sta treaza, ca doar si-a facut somnul azi. Mi-e asa de somn...imi pica ochii in gura...dar n-am incotro. Probabil o sa adoarma dupa urmatoarea masa.
Inni, Ileana, Simona...unde sunteti...e prea liniste pe aici...
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
nicolstoy spune:
Roxana..nasoala situatia....Stiu cum e sa pici de somn...
Ai mei baieti dorm,toti 3 ,eu m-am lafait o ora in cada,am mai stat pt ca la 12 tb sa-i dau Nurofenul lui Vladut,acum inghit un iaurtel si fug si eu ca maine o iau de la capat.
Spune-i galuscutei sa faca nani ca e noapte
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
putzuruca spune:
Offf...Nicol, daca ar fi asa de simplu...n-am mai simti bucuria de a fi mamici. Noapte buna.
ALBUM DE FAMILIE
nicolstoy spune:
Hi hi hi,noapte linistita si voua
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
Hazul spune:
Inni, Putzuruca, Roana, multumesc pentru raspunsuri.
Inni, nu sunt ingrijorata numai din cauza mediului steril, ci si din cauza cerceilor pe care-i folosesc astia. Am vazut in pozele voastre ca toate fetitzele au cercelusi rotunzi, si nu din aia ascutzitzi. (nu stiu daca m-am exprimat bine). Adica nu din astia ca si de adulti, care pot sa le faca rana la cap fiind prea lungi si ascutziti in varf.(gen capsa). Aici nu pun decat din aia, si mi-au aratat si mi-au spus ca-mi asum riscul, pentru ca este prea mica si lobul este foarte aproape de ureche comparativ cu un adult.
Putzuruca, Lucas este bine, multumesc de intrebare. O adora pe asta mica si-i spune ba "micutza familiei", ba "caraitoare mica" etc.Vrea tot timpul sa o ia in bratze si pe unde mergem, face anuntzul ca el are o surioara, de parca lumea nu ar vedea ca avem caruciorul cu noi.O sa-mi fac timp intr-una din zilele bune si o sa scriu povestea venirii la noi in familie la amandoi, pentru ca este important pentru mine sa stie ambii mai tarziu cum au venit si ce inseamna pentru noi. In ceea ce priveste colicile, inca nu am transferat-o pe maimutzica in camera ei, si am luat-o cu noi in pat mai ales in noptile in care ai era foarte rau din cauza colicilor. Cand e cu noi in pat doarme mai linistita, poate ai e mai cald si se simte mai in sigurantza...Insa nu as vrea sa o obisnuiesc cu noi si pe urma sa ramana asa...sa ne trezim ca se face mare si noi suntem in 3 in pat. Any suggestions?
Ro-Ana, se pare ca ai acelasi nick name ca si numele fetitzei mele.Eu alesesem Mathea si sotul meu m-a sunat intr-o zi din masina si mi-a spus ca el a ales Roiana. Cum eu sunt din Maramures si uneori la bovine li se spune Joiana,i-am spus ca daca vrea fara i adica Roana e ok, daca nu, renuntzam la el. A acceptat, si uite asa avem Mathea Roana. Chiar mi se pare deosebit, si toata lumea ne intreaba de unde l-am luat. Tu de unde te-ai "inspirat"?
Pupici la toata lumea.
Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000
POZE
Mathea Roana 1 month
gripo spune:
HAZUL, cel mai mult mi-a placut cum doarme ea in brate la tine, desi trebuia sa faca altceva. In ceea ce priveste colicii, banuiesc ca ai incercat cu mana ta pe burtica ei, sticle de apa calda pe langa burtica, feonul, etc. Nu te inspaimanta ca ai luat-o in pat cu tine, nu se invata asa, simte nevoia acum, pentru ca are colici, asa credeam si eu cu fi-miu, ca o sa se invete in pat, dar cand au mai disparut colicii(nu de tot inca), a dormit in patut la el. Asa imi era frica sa-l tin si-n brate, ca o sa se invete asa, dar am citit pe mai toate site-urile, ca e bine sa-i dai copilului ce simte el nevoia, si nu o sa si-o ia in cap. Sunt si ei micuti acum, si simt nevoia de protectie, si apoi, daca nu-i tinem acum in brate, mai tarziu, cand o sa vrem noi, n-or sa mai vrea ei.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
gripo spune:
NEATZA!
Noi azi mergem la vaccin, si am niste emoti...
HAZUL (se pare ca in dimineata asta am ceva cu tine), daca tot vine cineva din tara cu medicamente pentru colici, de ce nu o rogi pe persoana respectiva, sa-ti aduca si niste cercelusi pentru bebeline?
VARSTA RADU ANDREI
Hazul spune:
Gripo, multumesc pentru raspuns. Se pare ca fotografia cu dormitul este favorita tuturor.
Da, am incercat cu caldura de tot felul. Si pe burta la mine, poate ca sunt eu panicata acum si mi se pare sfarsitul lumii. Stiu ca nu este grav si ca este doar o perioada de evolutie, dar asta este, ne consumam de fiecare data cand ei plang, nu? Ca doar de asta suntem mamici de bebici. Iar in ceea ce priveste cerceii, nasa ei care este in Statele Unite mi-a spus ca i-a cumparat deja cercei, si ca sa-i gauresc urechile cu niste cercei medicinali pana vine ea pentru botez. Dar cred ca o sa rog pe tipul asta care vine din Ro. sa-mi aduca niste cercelusi pentru ea ... vad eu. Multumesc oricum pentru sugestie. Tu de cand l-ai transferat pe pitic in patutz la el? Este si in alta camera? Thank you again.
pupici din Canada.
PS> Mult succes la vaccin, si sa il fereasca DD de febra.
Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000
POZE
Mathea Roana 1 month
putzuruca spune:
Buna dimineata de la o mamica zombi,
Deea a adormit la ora 1 si am lasat-o cu tati pana la ora 5. Am dormit deci 4 ore. Ce sa zic...e mai bine decat nimic.
Azi mergem si noi la vaccin. Sper sa nu aiba reactii urate.
Gripo, bafta la vaccin.
ALBUM DE FAMILIE
gripo spune:
HAZUL, eu l-am transferat la el in patut cand nu a mai incaput pe perna,, adica aproximativ de o saptamana si ceva, si a acceptat fara probleme prea mari. Ca sa se simta totusi protejat, l-am infasat sarmaluta, si asa se linisteste, probabil crede ca-l tine cineva in brate, nu stiu, dar doarme foarte bine asa.
PUTZURUCA, bafta si tie, si fii tare! fata frumoasa.
VARSTA RADU ANDREI