Bucurii de sept - oct 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Scumpik, frumos scumpikul tau...sa fie sanatos si norocos!!!

Dani, ti-am vazut frumusetea. Cea mai mica BUCURIE de pe forum este ffff dulce. Va pupicim.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Dana, bine ai revenit printre noi! Am vazut pozele Emmei, e o scumpica. Un de la Maria pentru mezina "Bucuriilor".

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

OANA, e total cutzu ala din patul bebelinei tale! Nasol cu soacra, dar pana la urma trebuie sa picati voi la intelegere.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by Oanacn

Fetelor, de ieri mi-a venit soacra si deja avem o groaza de conflite. Cel mai tare ma innebuneste cu infofolitul, caciulite, papucei... uffff nu stiu ce o sa ma fac 6 luni. Deja sunt disperata. La un moment dat ma gandeam chiar sa o tin un an, dar nu cred ca rezist, imi plang singura de mila.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Oana si eu iti plang de mila, sincer. Te inteleg perfect, eu ma confrunt cu problema asta ZI DE ZI!
Ba la mine e si mai rau. Daca pateste copilul ceva, se uita soacra-mea la mine sa ma stranga de gat si alta nu. Si alaltaieri cand a facut Maria alergie la fel s-a intamplat. Pana la urma m-am enervat si am tipat la Cristi de fata cu ea ca sa ma lase in pace ca nu-s criminala si n-am facut copil ca sa-mi bat joc.
Doamne, nu-mi doresc nimic mai mult decat sa fim toti 3 sanatosi si sa putem si noi sa LOCUIM ODATA SINGURI, DOAR NOI 3!!!

www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Doamne, ce m-as bucura sa poata veni soacra mea la mine si sa-mi dea o mana de ajutor...Probabil ca eu sunt exceptia care intareste regula.Ma inteleg f. bine cu ea Ba chiar am locuit impreuna dupa ce m-am casatorit(vreme de 6-7 ani) si totul a fost ok.Dar din pacate pana in primavara nici nu poate fi vorba.Tre` sa ma chinui singurica.Dan ma ajuta saracu` da` lucreaza 8.00-18.00 in fiecare zi asa ca...E, nu-i nimic, nu ma plang.Am asteptat prea multi ani sa fiu mamica...Nu am voie sa ma plang.

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Oana si eu iti plang de mila, sincer. Te inteleg perfect, eu ma confrunt cu problema asta ZI DE ZI!
Ba la mine e si mai rau. Daca pateste copilul ceva, se uita soacra-mea la mine sa ma stranga de gat si alta nu.

Exact asa face si la mine, atat de urat se uita cand ii spun nu caciula, nu pantaloni de zic ca ma mananca. Ce naiba aici sunt 24 de grade afara, nu iarna nu zapada.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Hello mamicilor,
In sfarsit a adormit si puiul meu.Azi nu a dormit decat 2 ore in parc si e treaz azi dimineata de la 7. [Pana acum ma plangeam ca doarme prea mult......

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna seara mamici,

Nu pot sa cred ce zi frumoasa am avut. Deea a dormit si a mancat. A stat treaza f putin timp. Cred ca a recuperat si somnul de ieri. Sper insa ca n/o sa am o noapte alba. Azi a batut recordul la somn. A dormit 4 ore legate si a manacat la 5 ore.

Stiu ca s/a mai discutat despre asta dar azi am gasit in Capraru despre adaugarea zaharului in alimentatie. E ok daca indulcim ceaiul cu zahar 5%.

Vroiam sa va mai intreb ce fel de ceai mai dati bebeilor. Inafara de babycalm si babydrink.

ALBUM DE FAMILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Vroiam sa va mai intreb ce fel de ceai mai dati bebeilor. Inafara de babycalm si babydrink.

ALBUM DE FAMILIE

Eu ii dau LARICOL care e tot pt colici si ii place. Eu zic ca l-a ajutat ca nu prea a avut colici si nici nu il indulcesc cu nimic.

Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Eu am incercat sa ii dau ceai de fenicul cu anason, dar nu l-am indulcit deloc si nu prea i-a placut.Bea la inceput cateva guri si apoi se stramba.Avea o mutrisoara draguta cand se stramba, dar cu timpul am renuntat sa ii mai dau.

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput