Aniversatii de nov-dec 04 (134)
Raspunsuri - Pagina 23
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
Noi am mai trecut cu bine de inca o zi de lucru, se pare ca am copil cuminte, papa, doarme si merge la plimbare cu Dada, ma asteapta cuminte...sper sa-l tina ca nu avem incotro...ne facem noi mari.
Sa nu-i fie de deochi!

Miha

onitza spune:
'Neata frumoaselor!!!
M-am trezit in urlete si plansete si sunt cheauna rau!
...cred ca ii da vreo masea ca sta cu degetele in gurita si se maseaza la locul unde doare!
ma doare sufletul de el! si azi-noapte a avut trezire si e cam agitat, un pic de tuse dimineata, i-am pus ser in nas, o lasam mai moale cu spreiurile nazale deocamdata si l-am trimis la cresa cu tati de mana, ca lui ii e mai usor, e in drumul lui spre sv si il duce cu masina. 
L-am auzit si eu pe fi-miu in wee prima oara spuand: babau! cred ca le zice la cresa ca vine babau daca nu se culca....acasa ii zic mereu ca nu exista babau! 
ADRIANNA, eu ii fac dimineata, nu mereu, dar ii fac, cacao cu lapte, e adevarat ca il bea mai cu placere, laptele, dar mare atentie sa nu le dai seara cacao sau ciocolata ca e jale, agita copilul!!!! cel putin la Paul se vede clar, mi-a mai scapat cand i-am dat napolitane cu cioco si devenea foarte agitat, adormea foarte greu! pupic si eu cred ca dimineata le poti da linistita! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
AIME daca as stii ca al doilea va fi cuminte ca fi-tu, acum il chem pe Mihai de la sv si ne punem pe treaba!!!!!!
Bravo Vladut, sa fii cumintel in continuare ca sa stea mami linistita la serviciu si sa se bucure de tine in continuare!!!!!

ANDREAP, da cum de s-a intors bona veche? ma bucur mult pentru Maria! e clar ca s-a atasat de ea, daca era fericita ca s-a intors!

PAXELA frumos filmuletul, au fost poze pe care nu le stiam cu Silviu , mi-a facut placere sa il vad, nu mi s-a parut foarte lung, asta poate pentru ca nu m-am plictisit!!! cum s-ar putea intampla asa ceva (sa ma plictisesc) cand m-a tinut ocupata comoara ta???? expresiile fetei lui sunt de nedescris, un dulce, scump, amintiri foarte frumoase! felicitar pentru rabdarea de a sorta pozele!

CICILICA m-ai omorat cu pozele de la Parada lui MOs Craciun!!! m-am bucrat de fiecare in parte ca un copilmic, deh nu degheaba sunt nascuta pe 1 iunie, nu?????hihihi...Alexa e o minune de fetita, numai un zambet, iar cand e serioasa parca nu o recunosc, dar are un farmec aparte sio cand e serioasa, parca te astpti oricand sa izbuncneasca in ras iar!!! mai povesteste-ne ce reactii are fata de Ada! eu sunt curioasa!!!! ![]()
Onitza si
OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
TRY ce mai face Adrian? papa la san incontinuare nu? cum mai face kkuta? 
Onitza si
OCTOMBRIE 2006
Eliza5 spune:
Dragele mele Cristina, Onitza, Adriana, Dana, Andreea, Roxana, Miha, Try, Aime, va multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru urari :-)
Aime, ma bucur mult ca Vladut nu are probleme cu acomodatul.. Tu cum te simti acum ca ai inceput lucrul?
Of, cand o sa avem si noi o parada asa frumoasa?? Vise taica, vise..
ad_rianna spune:
mey eu sunt "sarita" rau!!!
imi fac problema de cacao si ei mananca la ciocolata....nu le dau eu cat ar vrea.
si azi dimineata cand i-am dus la cresa ghiciti cu ce-i astepta: CU CACAO CU LAPTE
. asa ca azi o sa le iau nesquiq sa vedem daca papa.
cici ce frumoasa parada! mai ca mi-a venit sa plang. la voi eja incep sarbatorile si e asa de frumos, in cluj stii care e atractia de Sarbatori? luminile din piata Mihai Viteazul
...e frumos dar ... atat de putin
try cum mai e adrian?
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
try spune:
Avem poze noi cu alexutzu si Adrian. Pe la petreceri nu apuc sa-i fac poze lui Adrian ca doarme si-l cam tin separat de restul lumii, asa ca pe acasa ce apuc sa-i fac poze numai ca ma invrednicesc mai greu. Insa aseara asa frumos il tine alex in brate si-l pupa si-l alinta ca tati n-a mai rezistat si le-a facut poze.
Adrian are acum vreo 53 cm, ma miram de ce nu vad grasimica punandu-se pe el si ma gandeam ca poate nu a luat bine in greutate in ultimele 2 sapt. Acum vreo 3 sapt. avea 49 cm. Vedem maine ce greutate a luat in ultimele 2 sapt. Mergem iar la hematologie. Banuiesc ca ii vom face iar transfuzie sau daca nu maine probabil o vom amana cu cateva zile, ramane de vazut ce indicatori are. Mie mi-e foarte greu sa observ modificarile caci sunt foarte incete de la o zi la alta, iar el evolueaza in fiecare sapt.. Diferentele le observ doar cand ii face transfuzia: dupa transfuzie e o diferenta observabila de energie in comportamentul lui.
In rest kkuta tot moale si tot maro-galben-verde face, Onitza ![]()
![]()
. Atat timp cat inca mai papa de la mine, asa va face kk. Are dureri de burtica, nu in fiecare zi, dar uneori nu-l mai slabesc. Azi noapte spre exemplu m-am chinuit 3 ore sa-l culc in patut, de la 9 la 12 noaptea, dupa care am cedat nervos si l-am luat cu mine-n pat. Tot avea gaze la burtica si se trezea usor. Se pare ca prematurii sunt predispusi si la gazute si la vomitat mai des si mai mult (caci si cu asta ne luptam). Trebuie doar sa am rabdare sa treaca timpul si sa se faca mai maricel ca sa scapam de gaze si regurgitari.
La multi ani tuturor piticutilor care au implinit 2 anisori.
Paxela, emotionant filmuletul. Vedeti voi cum de fapt. copilasii nostri au pastrat aceleasi trasaturi. Acum imediat poti identifica bebelusii din pozele de cand erau mici.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Try 

asa e de frumos Adrian, m-am uitat de 100 de ori la pozitze si sunt asa de dragalasi fratiorii amandoi, manca-ia-ar mama lor de baietei. Tare mi-au placut pozele si ii doresc la Adrian sa creasca mare si sanatos..pai deja e baiat mare la 53cm.
Nu-mi dau seama cu cine seamana Adrian....putin cu taticul lui????hmmmm...si tu arati bine....cred ca avem aceeasi culoare la par, putin portocaliu, ha ha ..sau nu vad eu bine din poze...pupici si aveti grija de voi. Mai merge Alex la gradi????
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
danette spune:
Fetelor, sunt foarte intoarsa pe dos de cand a fost pediatra la noi, azi dupa-amiaza. I-a facut rapel la vacc. AVAMIX (antihep. A) iar in urma controlului de rigoare, mi-a spus ca iarasi i se par mariti ganglionii si amigdalele lui Iris, deci ar cam trebui sa facem din nou toate analizele de sange plus ceva analize mai speciale pentru citomegalovirus... asa ca de atunci stau pe net si tot citesc... m-i se pare ca face exces de zel dr. asta. Nu m-i se pare ca Iris ar avea vreunul din simptomele date de CMV.
Maine incerc sa-i fac programare la Cluj la dr. Miu si deasemena sa facem analizele de sange acolo, ca deja sunt satula de povestea ganglioni.
Analizele de iarna trecuta iesisera bine, atunci i-am facut de sange complet... exudat faringian si nazal, plus analizele de mononucleoza si toxoplasma.. si toate iesisera Ok.
Ce sa zic... mi-a bagat cuiul in cap si acum desi toti incerca sa ma linisteasca, nu pot!... trebuie sa-i fac analizele la Cluj ca altfel nu ma linistesc.
Imi vine s-o strang de gat pe dr... cu cata lejeritate mi-a turnat povestea asta...parca nu mai am nici un chef de sarbatorit joi...
aime spune:
Dana, fii linistita, draga mea. Pai crezi ca un pediatru, oricat de bun ar fi, poate pune diagnostic, asa, numai pe vazute.Fa-i analizele ptr linistea voastra si petreceti linistite joi. Va tin pumnii si sa veniti cu vesti bune. 
Miha
si da, mi-ai spus
. Da stii cum astept sa se faca 4? Sa vin sa-l vad si sa-l simt....Las ca ii trece lui Bobo sindromul "NU"
Onitza, hai mey, esti grozava,ce ne lauzi
, sa-ti dea Domnul cum vrei tu
. Vladut e cuminte, ce sa zic... da sa nu crezi ca nu are si el ghizduci in funduletz ![]()
Is cam fiarta azi, putin obosita, da tot am pus 2 placinte cu branza si stafide la cuptor 
aime si
Vladimir