Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Mai fetelor, noi ieri am avut o zi super..a venit Mos Craciun la noi in oras..adica a fost parada lui Mos Craciun si a fost super.Ada a ramas acasa cu buni si eu cu tati si Alexia ne-am dus la parada. Alexia a fost super fericita la fel si copii care au fost acolo, fost fff multa lume si copii au primit pachetele cu oua mici de cioco, aruncau clovnii cu ele...a fost super si pacat ca nu este si in Romania asa ceva ca ar fi minunat pentru copii si nu numai..si mie mi-a placut la nebunie si am fost foarte fericita sa vad cum se bucura Alexia.
Am dus si caruciorul lui Alexia si cand s-a terminat parada i-am pus acolo in carucior niste dulciuri fara sa vada ea si i-am zis ca i le-a aruncat acolo Mos Craciun si sa vedeti pe ea bucurie...iti salta inima de bucurie cand ii vezi asa....si a fost tare bine sa mai iesim si noi din casa, imi lipseau zilele astea.
La anul vom merge si cu Ada si bucuria o sa fie dubla.
Cine vrea sa vada poze poate sa vada aici Parada Mos Craciun 2006

Cici, ce frumos! cred si eu ca sunt incantati copiii, grozave pozele!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Intr-adevar, frumoasa parada!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Tare mi-ar placea sa fie si la noi asa o parada pt copii.Din pacate nu e cazul.

Dar poate vor organiza cei de la primarie cate ceva prin Cismigiu.Parca in anii trecuti am vazut pe la TV asa ceva.La vremea aia nu prea ma interesa subiectul dar acum as merge si eu cu Radu,mai ales ca firma unde lucrez nu organizeaza nimic.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Frumoasa parada,cred ca a fost tare incantata Alexia!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Fetelor multumim de aprecieri! Stiu ca am un copil frumos ,dar nu este mai frumos decat ceilalti.Toti copiii sunt frumosi si scumpi! Si al meu nici nu e asa cuminte cum am crezut si eu si altii. Cred ca perioada crizei de impotrivire abia incepe! Si a invatat sa spuna NU!! NU la mancare,NU la culcare,NU la baita...Uffff...

Eliza,sa va fie de bine petrecerea!Alex e un scump! Sa stii ca atunci cand ma uitam la poze chiar ma intrebam cum de nu ai trei maini?!

Adriana,eu ii dau lui Robert cacao,de fapt cereale cu cacao dimineata,cu lapte la micul dejun.Dar peste zi mai papa si cate o prajiturica sau ciocolata si n-a patit nimic si nici nu este mai energic decat de obicei sau decat altii de varsta lui.De fapt,lui ii place atat de mult ciocolata ca ar fi in stare sa pape bors cu ciocolata.

Jasmine,fracul e cadoul de la nanu.Deci nu stiu cat costa.Nici macar de unde l-a luat.

Cecilia,super parada! Ufff...pe mine ma apuca melancolia cand ma gandesc ca vin sarbatorile...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eliza, ce bine arati! De cand nu te-am mai vazut! Iar fi-tu traieste pe picior mare si bleu, vad

Robert e maestrul de ceremonii, super ii sta la 4 ace.

Adriana, nu vad de ce nu le-ai da kko, doar sa fie cu masura. Eu am incercat sa-i dau lui alex, dar nu i-a placut, in schimb a facut o obsesie din bobo de 2-3 sapt. incoace.

Cici, ce bine c-ati ajuns la parada. Dupa ce-ai povestit imi pare rau ca n-am ajuns, dar am fost la babyshower-ul nasicii lui alex. In curand o sa nasca... o fetita. A doua dupa 10 ani... asa ca fetelor, niciodata nu-i prea tarziu, dar mai bine mai devreme.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Da, mai fetelor, a fost super parada si Alexia a fost super incantata si bucuroasa ca a primiti "tocolate" si bombonele si in special a primit un ou de cioco cu surpriza, pai ea ar manca toata ziua numai oua de cioco...are si cu cine semana ca si mie imi plac dulciurile de mor, ha ha ...si mai mananca si Alexia kinder cioco cu crema de lapte ca si gemenusii tai Adriana
Miha am uitat sa spun ca am vizionat si eu pozitzele voastre si Robert e un adevarat domnisor care deja da gata fetitzele

Si sa stiti ca si pe mine ma apuca melancolia acuma ca vin Sarbatorile de iarna....eu si plang de obicei de Craciun , de bucurie si mai ales acum ca sunt si fetitele la mijloc o sa fac o balta sub brad

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Wow...ce mult imi lipsiti, doar faptul ca am avut azi destula treaba si timpul a trecut usor, m-a tinut departe de calculator. si apoi de cand cu monitorizarea asta...
Da acu am recuperat, am vazut si poze de la parada lui Mos Craciun, poze de la botez si poze cu Alex de Eliza .
Noi am mai trecut cu bine de inca o zi de lucru , se pare ca am copil cuminte, papa, doarme si merge la plimbare cu Dada, ma asteapta cuminte...sper sa-l tina ca nu avem incotro...ne facem noi mari.
Eveline, scumpa, nu te ingrijora, va fi mai usor decat crezi ...zise persoana mea, care de acu sa zicem ca am facut botezul

Pus pozele lui Danutz de Daniela_sb in montaj

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=189b1c34d092fac30cae4a&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

filmuletul cu minunea lui mamii,am reusit sa il termin, dar nu stiu cine va avea rabdare sa il vizioneze caci e destul de lung

Alexa22+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani!
David Andrei, Robert, Alexis si Roli, sa cresteti mari si sanatosi, sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viatza

moamaaaa...ce de poze am vazut...tare frumushei copilashii, care de care mai elegant si mai frumushel si mai mandru
ruxi nu sta delok la pozat...ea vrea doar sa vada pozele si ies toate miscate

va pup pe toate si pe copilashi, numai bine si multa sanatate puiutilor bolnaviori

monica

Mergi la inceput