Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Dana ,sarbatoriti fata ca policlinica din Cluj tot acolo o gasiti ,dar ziua fetei e odata pe an !
Si mie cind avea Andrei un an mi-a spus ca are capul cam mare si sa merg sa-i fac un control ca nu cumva sa aiba hidrocefalie !Imi venea sa o omor pe dr ,mai ales ca e ruda cu noi .Am mai vb si cu alta pediatra si mi-a marturisit ca mai bine sufla in iaurt decit sa fie ceva grav cu un copil .Asa ca e boala profesionala ,daca pot sa zic asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Ce dulci sunt pozitzel trimise de tine! Cum il tine fratiorul mai mare in brate si-l pupa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DANETTE - Sunt binevenite analizele ca sa stai linistita, dar daca fata este bine, se joaca, mananca si nu o vezi altfel eu zic sa nu intri in panica si sa privesti situatia mai relaxata.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daca doriti sa ne revedeti o puteti face www.dropshots.com/day.php?userid=122476&cdate=20061121&ctime=153456" target="_blank">aici

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Incep o perioada tare aglomerata la serviciu...daca se poate asa ceva asa ca timp de net...nema!
Poate reusesc macar sa bag un ochi sa va citesc...
Va pe toate, de la A la Z si sanatate la puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY ce atasat este Alex de Adrian. Frumosi foc aici.

MIHA superfilmulet!!!! ce s-au mai distrat baietii, au dansat de n-aveau treaba!!!!!! ROBERT s-a distrat de minune la ziua lui, ca dovada filmuletul cu dansul !!!!

AIME, da, mey, sunt bucuroasa ca ai copil cuminte, si zau, sunt constienta ca le mai are si le pe ale lui, dar copilul care mananca si doarme singurel , pentru mine e cel mai bun, cuminte, si cum vrei tu!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ELIZA... ce frumos si ochios e fii-tu... am vazut pe acolo si un DARIUS de Miche ... Ma bucur ca ati petrecut frumos...

TRY e bine ca a mai crescut Adrian... Bafta la noile analize si sa vii cu vesti bune...

Pupam toti copiii

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Neata mamici si pitici....ne-am facut upgrade cu mesajele din we, luni si marti, ca doar azi am apucat sa mai intru.....

Danette, pana nu vezi concret analizele, nu baga de seama toti doctorii, care mai de care isi dau cu parerea asa, aiurea, ce li se pare. Adevarat ca trebuie sa verifici...dar nu-ti strica bucuria zilei de maine.... de azi Irisuca...

Eveline, servici usor, te adaptezi repede, e adevarat ca eu dupa doar 4 luni aveam impresia ca am lipsit 2 ani.....pupici Iubitei nevorbaretze, lasa ca isi da ea drumul.... Andrei are momentan dialectul lui pe care doar cei ai casei il pricepem...e haios foc cum poceste cuvintele...(goni=gunoi, ghenda=candela, pinta=placinta, ieio=televizor, toti=suzi, si altele.....lea-m notat sa se distreze si elk cand va fi mare...)

Am vazut poze frumoase piticuti draguti de Try, Paxela, Miha: sa va traiasca....

Onitza, noi avem toti caninii si 2 masele pe fiecare gingie, si ce daca daca nu mestecam nika decat la insistente puternice?

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, ai niste baieti grozavi, Adrian e copia fidela a lui tati, nu-i asa? Sa-mi dai si mie reteta de par tzepoz a lui Alex, lui Mihnea n-am reusit sa i-l fac asa desi am incercat, cred ca trebuie un gel mai teapan.

Dana, vorba Dianei, bucura-te de petrecerea lui Iris si nu te mai stresa atat, si lui Mihnea ii ramasesera ganglionii un pic mariti dupa ce a avut porcaria aia in gat la inceputul verii, eu ca o mama nesimtitoare nici n-am mai sondat problema...
Ca sa nu mai vorbesc ca Biancai i-am facut prima data analize la 4 ani jumatate, nu mi s-a parut normal sa o stresez de pomana cu luat sange si alte cele.

Paxela, frumos montajul, e tare placut sa vezi cum au crescut piticii nostri.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Miha, mey, se vede treaba ca fi-tu e profesionist la dat din burice...cu cine seamana?
bravo lui!

try, ce seamana adrian cu tati si alex cu tine...fiecare cu baiatu lui, ca sa nu se supere nimeni......Mie , Alex mi se pare ca e de 4 ani , pe bune! asa de mare pare...adevarat barbatzel...

eu am invitat deja copki si mamici la ziua lú David, cu totzii o sa fim 12 ...acu ma gandesc daca nu o sa fie prea aglomerat intr-un ap de 3 camere?! ha! o sa vaz io, ca acu nu mai pot sa sun invitatzii si sa zic "imi pare rau dar suntem prea multi, nu mai venitzi "

p.s. eliza pestoaica, mey...sa va fie de bine petrecerea ...

dar de miki ce mai stiti?

cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput