LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
dayssy spune:
Un vanator pleaca intr-un safari impreuna cu sotia si soacra.
Intr-o seara, dupa ce si-au ridicat tabara, soacra se rataceste si vanatorul impreuna cu sotia sa pleaca sa o caute.
Intr-un tufis o gasesc impietrita de groaza in fata unui leu care ragea din toti rarunchii.
Vazand asta, sotia intreaba disperata:
-Si acum ce facem?
-Nimic, raspunde vanatorul, leul s-a bagat singur in treaba asta, lasa-l sa se descurce!!!
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
dayssy spune:
Motto-ul zilei de luni:
Daca cineva rade - razi impreuna cu el!
Daca cineva cantã - canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze
Dragos
Varsta Dragos
madau spune:
quote:
Originally posted by dayssy
Motto-ul zilei de luni:
Daca cineva rade - razi impreuna cu el!
Daca cineva cantã - canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze
Dragos
Varsta Dragos
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Alooo, Doamna cu metro...uite aici un tobogan..care se si strange:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1194
Noroc ca doarme fimea, ca altfel..nu mai pupa Nichita research
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
gooda morning....
ANDA ma pot interesa eu maine la un magazin de pe aici care au tot felul de jucarii "trasnite" daca au si tobogan.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
de azi se dau indemnizatiile............
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
catutza spune:
Anda , la cora au tobogan, dar nu in cora, au in magazinul ala de la intrare, ala cu jucarii frumoase (i-mi scapa acum numele ).Chiar azi am vazut, dar nu stiu pretul ca nu am stiut ca te intereseaza.Daca ajung zilele astea ma uit si-ti spun sigur ce si cum.
La noi nu a venit indemnizatia , cica maine
Cata si Bianca-Maria (2.11.20050
Bianca si noi2
lavi02 spune:
Mi-a tras clapa Nati!
Azi dimineata am incercat sa-i dau laptic Nestle Junior, a luat cu elan si incredere canuta cu cioc (din care bea apa de obicei) si cand a simtit laptele in gura: pfui! la scuipat cat colo!
O sa incerc si Parmalat.
Daca nu, mai am si alte idei: cu miere, cu cereale... dar as prefera sa nu fie cazul.
madau pediatra lui Natilici a zis ca maxim o banana pe zi si nu chiar in fiecare zi.
Ripley asa mananca si Nati painica, bucatele cat un vf de deget. Eu le ung individual cu unt sau br fagaras, tu cum faci, ungi toata felia si o rupi apoi sau ungi bucatelele?
Bic tu pana cand intentionezi sa alaptezi?
melku cerealelele alea Nestle pt copiii mai mari contin f mult zahar. Drita mea nu prea e de acord cu ele nici pt Silvia dar eu ii mai dau, ca si-asa e ea mofturoasa iar de obezitate suntem departe...
alinush bine ai revenit! Uau, vreme de tricou!
Spor la pregatiri de ziua missei!
Noki daca treci copilul in pass tau cand ti-l faci de nou nu te costa nimic in plus. Noi o avem pe Silvia in al meu si pe Nati in al lui Virgil pt ca asa s-a nimerit sa ni le schimbam. Si asa expira in 3 ani, trebuie sa-i faci poza noua la copil.
madutza ce bine ca s-a facut sanatos Orlando!
Eu zic ca din respect/tact pt nasa ar trebui totusi sa o lasi sa-l imbrace cum vrea ea in ziua aia.
Ioana ..... am zis mai sus cu laptele!
Ina scapat pe naiba. Azi naopte la 2: alaptat, pus in pat, sculat, iar pus la san, iar in pat iar trezit, urlat, cedat psihic, trimis tati, vazut tati => urlat, leganat tati juma de ora degeaba, cedat iar psihic si mami si tati, tzitzilit, adormit. Mami mai citit vreo juma de ora.
corap te asteptam!
Revin
Morgano spune:
Lavi, ung felia cu ce trebuie, cu tot cu coaja, apoi tai coaja de pe margini si soldateii normal. Sa ungi individual ... imbatranesti langa ei soldatei.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/