LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
anda77 spune:
madau, e scump, mai, topoganul ala de 440 roni. pai la 600 roni am gasit loc de joaca intreg, adik cat juma de camera, cu cuburi, gauri, sfori, trepte si tobogan incorporat.
vreau unul mai ieftin, am gasit chicco tobogan-morcov pe site-uri (nu in magazin) cu vreo 270 roni (nu chicco-tobogan para, ala e mai scump), dar stiu ca sunt 2 firme de plastice din romania care fac tobogane la preturi de nimic, pana in 100 roni bucata, oricum muuult mai ieftine decat astelalte. auzisem ca la metro-0cora etc s-ar gasi mai ieftine, dk nu gasesc, iau chicco-morcov cu comanda ca nu-l au in magazin, dar sa stiu dk ma pot baza de metro-cora s.a.m.d
catutza si joy, daaa, interesati-va, merci, astept raspuns maine si poimanine. dk nu ziceti nimic inseamna ca nu gasiti.
mama di tutti, "insisteaza, insisteaza", stii cum e vorba, cu laptele ala.
Sfinte Sisoe cati sarbatoriti sunt azi! ma duc sa ma apuc de treaba la subiectul de aniversari...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Ela parerea mea despre mirific: a cam luat-o razna de la prea multi pacienti! Eu n-am mai fost la el din iunie si sper sa nu mai ajung, ma descurc f bine cu pediatra mea care e mult mai minutioasa si are mai mult timp, tact si rabdare. Doar ca nu e gasibila ca el, la spital, in fiecare zi.
Pe de alta parte, altii il gasesc infailibil. Eu nu stiu ce sa zic, pareri si pareri, eu una n-am avut suficient de a face cu el ca sa-mi fac o parere proprie. Pt noi a fost OK cand am fost.
Ina 12 saptamani!
lavi02 spune:
Anda pe erachicco morcovul e 246 RON dar zice ca e pt peste 2 ani.http://www.erachicco.ro/products.php?pid=43&pager=3
ripley eu ung bucatelele pe masura ce le mananca, ca sa nu-ti zic ca la painea cu fagaras intai linge fagarasul si apoi mananca painica (daca o mai mananca). Am sa incerc si eu ca tine. Dar noi ii dam si coaja.
anda77 spune:
mama di tutti, n-are treaba maimuta mea cu categoriile de varsta, sa-l vezi cum se arunca pe alea din parc, zici ca s-a nascut in jungla...
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Morgano spune:
Raportez o fata cu kuru in sus la maximum, cred ca mai sparge ceva dintzalau gingia ca-i nervoasa foc, greu ma inteleg cu ea, cere atentie non-stop, daca nu face prostioare in serie....
se plictiseste din 5 in 5 min... daca o intreb "Ce-ai facut?" pe un ton o idee mai ridicat... e un haz pe ea de-i dau lacrimile de ras. Culmea e ca asteapta sa ma uit la ea si atunci face magarezta (am lipit juma de ora cu scotch o carte noua pe care a rupt-o in 2, pe lateral. M-am ambitionat
Tati e plecat, ajunge tarziu, eu am enorm de lucru - ma indoiesc ca dorm la noapte - sunt deja obosita in priza de dimineata, mama e racita bocna... etc.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
anda77 spune:
ina, vezi ca ti-am trimis un mail mega-super important.
ticker: feteleeee, mai sunt 9 zile pana la ziua lu' nora-mea, tzup-tzup-tzup
mami de poet(09.12.2005)
Morgano spune:
Lavi, felicitari cu coaja, noi cu 28 de gingii, 2 dinti jos si 2 colturi abia iesite sus, ne rezumam sa mestecam miez
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
lavi02 spune:
Hai mai Ripley ca nu-s chiar 28 de gingii, sunt numai 16!
Ca dintosii de lapte sunt total general 20.
Las' ca se rezolva toate...
lavi02 spune:
Acu vazui tricicleta pe erachicco 208 RON. Parca merita tinand cont ca alea din piata sunt pe la 150. Nu?
anda77 spune:
fetelee, va anunt de pe acum: dk peste 9 zile deschide altcineva decat mine subiect de LMA pt nora-mea, fac sange p-aicisha!
mama di tutti, etee, vezi de ce iti zic asa: ca esti desteapta! in naivitatea mea, io credeam ca asteptam 32 de dinti, adik ca i se umple gura de dinti:)) deci aia de lapte sunt numai 20...hm...inseamna ca lipsesc niste maselute...
mami de poet(09.12.2005)