LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
Nastea23 spune:
Buna, multumesc tuturor de raspunsuri si de ajutor.
Multa sanatate copilashilor si voua.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
LA MULTI ANI
---IULIA MARIA
---STEFAN CRISTIAN
---ANDREEA
---BOGDAN NICOLAE
---ANDREI-PETRU
---RAZVAN GEORGE
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Ina869 spune:
quote:
Nastea, poti te rog sa-mi traduci si mie fraza asta? pricep doar cateva cuvinte (amicul care te intelege si ceva despre viitor care aduc a italiana) dar nu pot face o legatura finala intre ele.
of, asta-i culmea!!!!!!!!!!!! vecina-meu s-a trezit sa taie ceva prin curte cu o masina de taiat care face un zgomot infernal si mi-a trezit fata!!! pa-pa ! s-a dus pauza de dc.
zxdfvfh hg hj jh jh g - asta-i mesaj de la Rachelutza pentru poetul scump ! xzs xxxxxxxxbvgbvc vxxxxxxxxJNJHHJUtfzx care in traducere bebeliceasca inseamna "mi-e dor de tine!"
Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)
madau spune:
Of, am terminat si eu de urat la "teroristi", (multi sunteti dom'le), acum ma duc sa hranesc maimutzica, ca tipa de zici ca n-a vazut mancare de 3 ani
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
n-am urat nimic la niciun sarbatorit pana acum, cred ca la noapte le urez ca sunt cu muuuulta treaba. n-am citit decat pagina asta:))
raspuns pentru rachelina: h,asdjkgfaeukbcn (mi-a dictat fiu-meu la telefon) ceea ce in limba lor inseamna: "si mie, amore mio, mai ai putina rabdare sa scap de pampersii astia si sa primesc niste bani de buzunar ca vin!"
mey, intrasem sa va intreb ceva: la metro si cora si sellgros, de-astea au tobogane pt. bebe, de-alea din plastic de gradina? acum, in sezonul asta? a vazut cineva ceva? io fac cumparaturi la carrefour si n-am vazut nimic. va rog, stiti?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
ina, inseamna: un prieten e cel care iti intelege trecutul, iti...(aici nu stiu, doar banuiesc ce inseamna)...viitorul si te accepta asa cum esti.
cine imi zice ceva de metro si cora...hai ca sunt ca dispecerele alea de pe taxi: cora, repet, cora, cine ma ajuta, haide, 254, esti liber?
mey, nu fiti rele si spuneti-mi dk sunt tobogane la metro si cora, ca dk sunt inseamna ca sunt mai ieftine decat pe site-uri de cumparaturi online bebe. stiu ca stiti si nu-mi spuneti
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Anda..receptionat 254, in 10-12 min.., la Cora nu au tobogane, au doar niste casute dar si alea uratele...ce vrei si tu daca s-a dus sezonul..
Na, daca n-ai vb si tu cu Nichi sa se nasca vara, ce sa-ti fac? Acu' ia-i sanie. Am vazut eu unele misto in Carrefour
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by anda77raspuns pentru rachelina: h,asdjkgfaeukbcn (mi-a dictat fiu-meu la telefon) ceea ce in limba lor inseamna: "si mie, amore mio, mai ai putina rabdare sa scap de pampersii astia si sa primesc niste bani de buzunar ca vin!"
Ina869 spune:
Multumesc cuscra pentru raspuns!
Am fugit s-o debarc la bona pe pitica, apoi la dentist si banca.
o zi buna si petrecere frumoasa!
anda77 spune:
254, stiam eu ca esti in zona
acum metro, cine ma ajuta cu metro, client important, haideti!
madau, to-bo-gan vrem, nu sanie. sanie poate primeste de craciun. ta-su cica sa nu comand de pe site ca sunt tobogane de te impiedici de ele...dk nu gasesc nimic in prima saptamana din decembrie si nici timp de comandat nu mai e...nu-mi foloseste la nimic sa-i spun: ti-am zis io!
mami de poet(09.12.2005)