LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

N-am citit nimic, doar vreau s-o intreb pe Camelia: ti-a luat scaun prietena? Ca am fost acum in Cora si sunt gramezi.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,

Sambata am avut si noi petrecere in familie, i-au rupt nasii turta la pitica, a luat de pe tava: banii (lei si apoi euro), rujul si cartea.

poze aveti aici: TURTA

Iar aici uitati ce face pitica in asteptarea lui bebe : MA PREGATESC

Ieri am facut si noi vaccinul - trimovax , iar peste 1 luna a zis dr sa facem - pentaxim (cica costa 1.020.000).

Gandacel, eu ma bucur ca nu imi mai este asa rau ca la prima sarcina, daca erau la fel nu stiu ca ma faceam cu pitica. Petrecere frumoasa si ai grija de bebei .

Ina, si eu cred ca e tot fata (chiar daca noi vrem baiat), eu nu prea am avut parte in viata de ce mi-am dorit (am avut parte exact pe invers) : am zis in niciun caz 2 fete si 2 fete o sa am. Asta e acum, sanatoase sa fie ele. Pupici lui Rachel si ai grija de samburel.

Madau , eu sunt bine, multam de intrebare. Seara imi este mai rau , dar mai am un pic si scap. Samburelul creste, la fel si burta mea , greu imi este acum cu pitica ca vrea mai mereu in brate si ma cam doare burtica.

Noki, eu o trec pe pitica la mine in pasaport( pasaportul pt ea nu are valabilitate asa mare), saptamana viitoare ne ducem sa depunem actele.

Dordia, frumusel foc somnorosul tau. Petrecere frumoasa.

Sanatate multa la piticii bolnaviori .

Petrecere frumoasa pt cei care isi aniverseaza azi primul anisor.

Mimi 8 + & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74

N-am citit nimic, doar vreau s-o intreb pe Camelia: ti-a luat scaun prietena? Ca am fost acum in Cora si sunt gramezi.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Feli, multumesc ! Da, mi-a luat; azi il astept !
Tot la 4.400.000 lei sunt?

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna, mamici!
Din pacate, imi cer scuze pentru mesajul scurt, insa azi n-am deloc timp de PC. Multumesc inca o data celor care ne-au urat toate cele frumoase si bune! Am multe pregatiri de facut pentru diseara, asa ca voi incerca sa citesc din urma in zilele urmatoare. Si sa raspund in masura posibilitatilor!

Ieri am facut si noi Priorix. Ne asteptam la ceva reactii in urmatoarele zile/saptamani, dupa spusele doctorei. Poate totusi nu va avea nimic.

Azi dimineata am vazut si o bona, mie nu mi-a placut, Bogdan a fost speriat la culme si aproape o ora a plans cu suspine. Asa ca deocamdata nici vorba sa ma intorc la serviciu. In ritmul asta, sa fiu fericita daca apuc sa gasesc una pana ajung sa nasc!

Sanatate tuturor si ne "auzim" cat de curand voi putea sa ma mai eliberez din treaba.

Gandacel 16+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mai incerc un mesaj, ca sa se actualizeze profilul, ca vad ca nu vrea si pace! Deci... daca tot e test, atunci macar sa fie scuze, ca astazi asa se cade! Tuturor fetelor care s-au simtit ofensate de vreunul din mesajele mele trecute, imi cer scze din inima! CU sinceritate. Si, pentru ca as vrea sa cred ca stiu sa invat din greseli, promit ca nu se va mai intampla. Greseli de genul incurcatul sau uitatul numelor, din pacate probabil o sa se mai intample... Dar sper sa fiti si voi mai iertatoare.

Gandacel 17+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Mimi, ai o fata superbissima! Imi place de ea de mor!
Imi plac pozele in care ea se joaca cu papusa si-i da sa pape!

Cami mami & Daria
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dulce foc sarbatoritul Stefan!

Delia, astazi fac 12 saptamani

Mada .

Mimi dumy lasa, ca fetele trag pe la casa parinteasca, sint bune la batraneste si-ti vor aduce ele si baietii, nicio grija! Tare scumpa si dulce pitica ta! Am vazut ca ati pus pe tava si un ceas; ce simbolizeaza?
M-au dat gata pozele in care isi hraneste papusa! Sarcina usoara !

Gandacico spor la treaba si petrecere frumoasa!

Multumiri fetelor care m-au lamurit in legatura cu obiceiul turtei.

Noki, apropo de faptul ca eu si George gandim diferit in ceea ce-o priveste pe Rachel; ea il stie de "prieten", cum il vede ii si sare in brate, il calareste, pe cand eu sint doar....ceva auxiliar, la mine vine doar cand are nevoie.
In preajma mea ii merge sa faca orice si s-a prins de asta, cu taica-su nu, dar pe el il iubeste mai mult si este partenerul ei de joaca, se alearga prin casa, merg de-a busilea, doar ca taica-su este mai , echilibrat decat mine, cu picioarele pe pamint, si cand spune "nu " asa ramine, nu mai revine asupra deciziei, nu tine cu smecheriile pe cand pe mine ma fraiereste, fiinca o las si nu-i pot rezista. Daca ii arat cu degetul ca nu-i voie intr-un anume loc ( are o placere sa dea drumul la radio, cd, televizor ) ea incepe sa bata din palme sau sa-mi arate cu degetelul aratator si in secunda urmatoare ma inmoi si o iau la pupaturi. E figura mare de tot!
Apropo, o fi nesanatos sa-ti pupi copilul atit de des? eu cum o prind, cum o pup, cred ca de cca o mie de ori pe zi ( cand ii dau sa pape, cand o schimb, cand o urc in carut, cand o scot din carut sau scaunel, in timp ce se joaca...singura data cand o "scutesc " de acest tratament este cand doarme, atunci nu o deranjez.Cand ii vad fetisoara nu ma pot abtine.

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ina, asa si io, cum o prind, cum o pup, o zapacesc cu atata dragaleala. Stai linistita, ca acusi nu o sa mai stea la asa ceva, asa ca profita de perioada asta.
Dordia, sa-ti traiasca flacaul ochios, ce bine seamana cu tati al lui - la fel si Andreiu' lui Corap.
Mimi sa-ti traiasca printesa, frumoasa foc, cred ca e prima fetita din gasca noastra pe care o vad jucandu-se cu papusica. Maria mea le cam ignora:)

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ina869

Apropo, o fi nesanatos sa-ti pupi copilul atit de des? eu cum o prind, cum o pup, cred ca de cca o mie de ori pe zi ( cand ii dau sa pape, cand o schimb, cand o urc in carut, cand o scot din carut sau scaunel, in timp ce se joaca...singura data cand o "scutesc " de acest tratament este cand doarme, atunci nu o deranjez.Cand ii vad fetisoara nu ma pot abtine.

... Si eu fac la fel ! (nu chiar in fiecare zi, dar sunt si astfel de zile cand as pupaci-o non-stop!) Ce sa fac daca nu ma pot abtine!
Stai sa ma vezi seara cand adoarme si are fatzuca aia de ingeras ... trag cate-un bocet de numa!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cami si Ioana...a bun, deci m-am linistit atunci, credeam ca sint prea exagerata. Am citit ca este bine sa-ti simta atingerea ( pupat, luat in brate,etc.) fiindca ii da incredere de sine, dar eu fac asta fiindca simt si sint o pupacioasa ( doar cu ea si cu taica-su) de felul meu .

Bicule ai pus poze de la aniversarea pitulicei?
Referitor la prietenele mele, eu stiu ca nu-mi vor raul, sint femei mature, cu experiente, cu copiii mari, prin colegii, universitati, copiii de care ele nu s-au ocupat atita fiindca pe vremea aceea nu era permis ( statul iti cerea sa te intorci la serviciu dupa trei luni de la nastere, unele dintre ele isi dadeau licenta,altele erau in plina facultate, etc. ) si ele mi-au spus deschis " uite, avem si functii de conducere, copiii sint prin scoli renumite si nu a murit nimeni ca i-am dat pe la bone, crese, bunici, etc. fiindca nu aveam timp sa le suflam in fund cum faci tu acum" .
Eh, uite ca eu am timp si profit de asta din plin si chiar daca toti din jurul meu sint impotriva ( mai putin familia mea, ei ma incurajeaza sa-mi petrec 100 % din timp cu ea) eu sint Gigi- contra si le spun " intai copilul si apoi restul!" stiu ca nu este bine, sa nu credeti ca nu am momente de disperare, dar asa simt si nu stiu sa fac altfel. George imi spune "stii, mai avem si noi o viata de trait, nu se invarte totul in jurul ei" el nu este de acord sa umblam in varful picioarelor, sa chemam musafrii si sa le dam papucii cand este ora ei de culcare ( eu una, nu am niciun fel de jena, le-am spus clar, cand copilul meu doarme, trebuie sa fie liniste, sa se vorbeasca in soapta, nu muzica data tare, nu rasete zgomotoase, cine nu intelege sa nu mai vina si gata, dar avem prieteni buni si au inteles ca am gargaunii mei si ma accepta asa ).
Cand ai copil viata ta se schimba, clar, daca nu esti in stare sa accepti si sa intelegi ...too bad.
Ma rog, asta-i parerea mea si mi-o mentin,nu spun ca-i buna dar eu dupa criteriul asta functionez.
Asta-noapte piticania m-a tinut treaza pina la ora doua, a marait intr-una, la trei deja nu mai puteam sa inchid un ochi asa ca m-am trezit, sint deja obosita si astazi nu am un program lejer, dar de abia astept sa se trezeasca s-o smotocesc si s-o pupicesc.

Mergi la inceput