LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata mai pe la prinz...!

Urez inca o data LA MULTI ANI copilasilor frumosi care azi implinesc un anisor,...sa le dea Dumnezeu numai fericire si sanatate multa!
Eu is pe fuguta ca fac papa la baiat ,azi avem ,,la cazan'' o mincarica de legume (baza dovlecei) cu orez si carnita de pui tocata cu patrunjel ,sa vedem ce iese si daca-i place teroristului ...
Declaram si noi inca o noapte ,,nebuna'' cu multeeee treziri si maraieli ,lucrul bun e ca stiu cauza ,dintosul cu numaru' 5 il supara ,sper sa iasa cat mai repede ,va pup si revin mai tirziu!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata am sculat frumusete de baiat la ora 11.00 si acuma se joaca in tzarc.

Iata cum am trezit frumusetze de baiat de ziua lui la ora 11.00 am!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Am vazut si eu in sfarsit pozele cu frumuselele Ana ( a carei mamica a excelat in pregatirea bunatatilor, jos palaria! ) si Miruna ( mi-a placut cum sta ea in picioare singurica) si cu frumuselul Stefan ( ce bine il prinde rosul ) Tare dulci!

Madau si tu linistita.

Lavi ai scapat de masa de noapte a Nataliei? Succes cu intarcatul, stiu ca senzatia este ca se rupe ceva din tine.

Meems si eu o mai las sa planga, dar si plansul asta are diferite forme si cateodata ma baga in ceata ca nu stiu ce are.

Noki si Madau, credeam ca numai fica-mea are o problema cu lustruirea pantofilor cu limba…m-am linistit acum!

Feli, habar nu am unde pot gasi asemenea palariuta, o sa fac cercetari.

Angi, de unde cumperi lapte de capra, de la Zehrs? M-as incumeta si eu sa incerc, sa vad daca-i place. Eu ii dau lapte de vaca o data pe zi, in rest, numai formula.

Programul nostru este cam asa;
7:30-8 trezirea, cereale ( care-i plac mult de tot) + lapte praf
cateodata , intre mese, 180 ml. suc de portocale, nu intotdeauna.
12 pranzul ( legume + pui sau alte combinatii + 120 ml lapte de vaca, doar cand are chef)
12:30-16, 17 somn la greu ( cateodata nu are chef )
17 ora de iaurturi sau cascaval mozzarella , etc. ( Ripley, am incercat toate combinatiile cu borcanase de fructe, nu le vrea nici pe-alea,nu vrea fructe, …maninca ORICE dar sa nu-i dau fructe)
19.:30 baitza, lapte praf
20 somnic ( adoarme in jur de 20:30-21 ca se mai joaca in patutz)
Catedata nopti albe la greu pentru amindoua.
Incerc s-o scot macar o ora pe-afara, cand am o zi mai buna, de doua ori, dimineata si dupa-amiaza, ca-i place tare mult. Vreau sa-i fac program de mers afara de cel putin doua ore cand vine soacra-mea, indiferent de vreme.

Angi si Anda, felicitari pentru progresele baietilor vostri!

Bicule zici ca se cam tragea de ureche??? Cam asa face si Rachel de vreo cateva zile...sa fie semn de otita?

Ioana, unde ai pus poza cu noua tunsoare ?
Incearca sa-i dai Mariei mai multa apa, ajuta la constipatie.

Io cica m-am trezit de la trei dimineta sa fac treba…si bantui pe dc,a trebuit sa recuperez pagini din scutecul trecut.

Va las ca am o tona de lucru ( si chef...nu ma intrebati !)

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai Diana, e o scumpete Stefanelul ! O dulceata de baiat cuminte ! Tot sa faci copii ca el !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Dordia ,sa-ti traiasca ,tare scumpic e cind se trezeste ,ce morocanos e!!La multi ani!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mortal Stefanelul puturosel de ora 11 la trezire

Inutza, in cate sapt esti acum? Sau ce DPN ai? si voua.Cu fructele se va rezolva in timp, dc bea atata suc de portocale e arhi-suficient.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tocmai am aterizat si eu acasa..am fost la niste intalniri cu niste clienti ciufuti rau..la 1 tre sa fiu la manichiura, asa ca o sa fiu extrem de scurta.

Madutza ma bucur tare mult ca e bine gineri-miu, vad ca aseara a cam facut mofturi la somnic, da' io zic ca poti sa-l ierti daca e sanatos

Noki deci sa inteleg ca nici azi nu vine CIC-ul???? Ce prostie..pana acum veneau si pe 10-11 ale lunii, acum nimic.

Ela si noi tot pe Milu 2 suntem, i-am luat cand a facut 8 luni Milu 3, dar nu prea ia placut. Adica daca ii dadeam numai 3 nu-l bea, daca-i puneam si 2-3 masuri de Milu 2 era ok. Nu stiu nici eu cum vom face, chiar ma gandeam la asta zilele trecute. Pe o parte as ramane la Milumil 3 ca nu are cereale chiar asa multe (fimea bea fara probleme cu tetina normala de la bibe), pe de alta parte insa, as trece-o la lapte junior si aici cam am o singura varianta si anume Parmalat - numai ca e 40.000 lei /450 ml, asta inseamna o zi.

Danida cum e la Auchan, ca as vrea si eu sa merg diseara?? Adica e aglomerat rau?
Unde ati stat la munte? eu vreau sa mergem un we la Sinaia si inca nu ne-am decis asupra cazarii.

Dordia fenomenal Stefanelul somnoros

Noki again...vreau si eu cantecelele pe mail, pleaseee, fimea e fan

Corap sa-ti traiasca Ardeaisul, mama da pare de 2 ani, zau!
Ia-ti mai repede cablu la laptop si mai scrie-ne despre voi, despre samburik..chiar ai aflat ce e???

Ca tot veni vb de gravidoase..Gandacel si Mimy ce mai afceti fetelor????

Gata ca s-a trezit inamica, fug sa-i dau papa si am plecat la unghii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ina multumim ptr aprecieri...in curand o sa facem "clubul lustruitoarelor de pantofi"...se mai inscrie cineva???
Pupici Rachelinei si lui bb in burtica, ai grija de voi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Helooo !!!
nu prea am citit nimic din urma ...
referitor la lapte noi vrem sa trecem pe Dorne sau Mili UHT cu 3,5 % grasime si apoi pe lapte de vacuta.Pediatra imi tot zice sa trec la lapte normal da eu inca mai aman... Noi papam topfer 3 si vad ca papa cate 250 ml la o masa, adica 500 ml pe zi. Da i-am dat si mili cateva lingurite odata si i-a placut. Mai vedem . Oricum noi papam o cutie de lapte praf pe saptamana...ceea ce ne cam usuca la buzunare... Da asta e ...bine ca papa... Sa fie ea sanatoasa.
Dordia mama ....ma omoara ochii lui stefanel...
ripley astept retetele

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

hai sa va povestesc ceva de 'mirificul" cum ii ziceti voi,prietena mea il trateaza pe bb din mai la el si pana acum are 3 internari si de la enterocolita afacut bronsiolita,bronsita si ultima data i-a zis ca are astm alergic,schimbat mama toate pernele si paturile in casa si degeaba cat face aerosoli ek,cum intrerupe tuseste de se ineaca,sambata s-a dus peste el si i-a zis ca il hartuieste,si a facut prietena mea scandal si atunci i-a facut idr si radiografie dar nu a vrut sa se uite la ele,ca sa se duca azi,insa dr radiolog i-a zis ca are pneumonie,pt ca este o pata pe plam drept inferior,azi s-a dus la el
si el cica nu e pneumonie e bronsita recurenta,pai frtae bronsita de atatea lunis i el ii da aerosoli si antibiotic si nu ii trece,eu ma indoiesc de acest diagnostic

si acum faza tare:vine o mamica cu bb mic
si asta o da afara ca el are atatea cazuri ca numai primeste decat cu recomnadare,ei spuneti voi,ce dr e asta,
eu raman la parerea mea pe care o aveam despre el

MADUTZA- felicitari pt bb insanatosit

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput