Umidificator camera bebe sau aparat salin?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DRIANA spune:

Am cumparat si noi un aparat Salin pentru camera fetitei mele, dar nu stiu cat timp sa-l folosesc. Voi cate ore il lasati sa functioneze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu il lasam in functiune peste noapte.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Azi mi-a venit si mie acasa aparatul salin. Pe instructiuni si pe site scrie ca trebuie folosit in prima luna cel putin 8 ore pe zi, de preferabil noaptea. Si dupa aceea cred ca la fel. Deocamdata sta in priza de cateva ore si sotul meu zice ca se simte ca e altfel aerul. Face un zgomot, dar abia il percepi. Si mai scrie ca nu trebuie folosit in camere cu aburi (cum e bucataria), deci nici nu merge o data cu umidificatorul, pe langa faptul ca au functii diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

In instructiuni spune sa-l folosesti mai tot timpul si cel putin 8 ore noaptea.
La inceput noi l-am avut pe maxim (vedeti ca se poate regla vizeza ventilatorului) si Adi incepuse sa tuseasca de la el.
Asa ca atunci am renuntat la el, l-am dat la minim si l-am pus in functiune la prima viroza. Trei nopti a mers tot timpul si nu am mai avut probleme cu respiratia, nu a mai tusit si nici nu a fost nevoie sa-i pun picaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Si noi suntem multumiti de apartul salin. Baiatul mai mare a avut la inceputul anului, bronsita, laringita etc.Am fost cu el la salina la Tg. Ocna(inca tusea rau) si ne-am intors sanatosi. Am cumparat aparatul si intr-adevar am vazut efectul. De atunci Baiatul nu s-a mai imbolnavit. Acum am fetita bolnavioara(are 10 luni). Are secretii care nu-i mai trec si o tuse (rara)cu expectoratie. I-am pus aparatul doar de 2 saptamani si i-l las toata noaptea la 9 V(parca). Si concomitent apa de mare humex. Inca mai are secretii(le are de cand s-a nascut)si nu i-au trecut cu toate siropurule si picaturile posibile pentru varsta ei.Are polipi, dar nici nu vreau sa-i scot ca oricum se regenereaza.Oricum la anul obigatoriu mergem la salina.
Sanatate la bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Va multumesc mult pt. raspunsuri. Azi il comandam si noi.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Am laut aparatul salin ieri si a mers toata noaptea in camera lui Bogdan. A dormit bine, dar ca sa vad efectul trebuie sa mai astept un timp.

Edit: vroiam sa va intreb ceva: oare ar trebui sa tin usa inchisa la camera ? Ca eu cum va spuneam sufar de o usoara claustrofobie si nu prea suport usile inchise

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cit costa aparatul asta salin?

Mergi la inceput

Depinde pe care il iei. 89 RON cel pt. o camera de 35-40 mc si 215 RON cel pt. o camera de 150 mc. Si te mai costa rezerva de 29 RON sau 54 RON, o data la 3-4 luni. Initial aparatul are rezerva, deci nu tb sa-l cumperi.
Detalii gasesti pe www.salin.ro

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

KArina si eu am comandat aparatul; au zis ca il primesc acasa maine sau luni; asa ca putem sa schimbam impresii...dar pe mine tot ma tenteaza sa cumpar si un umidificator;
Am si acceptul sotului ca as vrea sa cumpar unul mai bun, dar nu stiu de care; M-ar fi tentat mult cel de la "vapolux', am gasit pe un site frantuzesc dar la noi nu gasesc nimic;
Mai spuneti fetelor de ce modele sunteti multumite;
Thank'a again!!!!!!!
Alina

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput