Umidificator camera bebe sau aparat salin?
Raspunsuri - Pagina 2

x_alinutza spune:
Noi avem tot Chicco, cu aer rece, insa l-am folosit numai cand baietii au avut laringita. In rest n-am avut nevoie!

Ramona J spune:
Karina, noua ne-a fost recomandat umidificatorul cu aer rece pe cind fiul meu de sapte ani era bebe. Mai tirziu a avut probleme respiratorii si intotdeauna m-am gindit ca poate a fost o legatura...
Il curatam bine, dar la un moment dat parca tot avea un miros. Pe chestia asta le schimbam din cind in cind. Sint unele cu UV, poate alea or fi mai bune, nu stiu.
E clar ca iarna trebuie sa faci un pic de umezeala in camera si daca nu ai solutii asta e, folosesti umidificator. Dar cu cit mai putin cu atit mai bine.
Acolo e totusi apa statuta, se poate face mucegai sau mai stiu eu ce, care apoi e impins in aer. Ar trebui curatat cu clor din cind in cind, ca ala distruge mucegaiul.
The best thing you can do for your children is to love your wife.

mylene spune:
Noua ne-au recomandat la cresa sa punem uscatorul de rufe in camera lui bebe, cind e aerul prea uscat sau cind bebe e racit.

Flaflo spune:
Eu am trecut la metoda veche si pun un prosop umed in fiecare seara pe calorifer!
Minunea mea!
Flavia si Bianca

Karina spune:
Ramona, multumesc, am sa tin cont de ceea ce mi-ai spus, daca-mi voi lua un astfel de aparat. Intre timp mi-a atras atentia un alt aparat, cel salin
Sa cumpar umidificator sau aparat salin ?!
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

LindaZ spune:
Azi mi-am comandat si eu un aparat salin pentru fetita mea de 2 ani si 5 luni careia tot ii curge nasul si tuseste noaptea, fara sa aiba nici un diagnostic serios. Iar cu siropele, karvol si vitamine vad ca nu ii trece si o tine asa de 2 luni aproape, cu pauze insa. Asa ca nasa ei care e farmacista ne-a recomandat aparatul salin de pe www.salin.ro pe care ea il foloseste cu succes de vre-o 2 ani pentru baietelul ei. Astept sa imi vina saptamana viitoare si sa vad rezultatele. Intre timp strang informatii si despre umidificator, ca vad ca cu prosopele ude pe calorifer si uleiuri in lampa de aromatizare nu fac mare lucru.

filofteia spune:
Noi ne-am luat in vara de la Praid un salin si trebuie sa recunosc ca este eficient.
Mi se pare un pic cam zgomotos, dar l-am folosit numai in periodele cu viroze si am constatat ca Adi nu ma tuseste noaptea. Oricum aerul in camera se simte "mai curat".

Inex spune:
Si noi avem Salin cam de 1 an si il folosim in fiecare noapte.Eu stiu ca este eficient(crescand imunitatea)numai daca este folosit min.8 ore pe zi.La inceput si noua ni s-a parut un pic zgomotos dar acum parca nici nu il mai auzim.Oricum eu nu am observat rezultate spectaculoase folosindu-l.
Inex ,de 2 x mamica

Flaflo spune:
Eu am cumparat acum trei zile un umidificator de la firma Medisanawww.medisana.de/de/products/therapyathome/medibreezeplus.html.html#" target="_blank">(aici). Bianca a ramas cu o tuse urita dupa bonsiolita de acum o luna, asa ca m-am gindit sa incerc...
A fost peste asteptari, de atunci nu a mai tusit, in plus de asta aparatul nu e deloc zgomotos, e destul de mic si are o lumina albastra foarte linistitoare.
Minunea mea!
Flavia si Bianca

Ramona J spune:
Aparatul salin mai degraba usuca aerul, dar il si purifica. Are alt rol decit umidificatorul.
Am folosit si noi o vreme, nu stiu cit o fi fost de util. De daunat n-a daunat, asa ca poti sa-l incerci.
The best thing you can do for your children is to love your wife.