Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 23
m_monique spune:
eu merg la culcare ca maine e ultima mea zi de serviciu.
noapte buna!
35 + cu 
Nunta noastra
panaa spune:
MULTUMESC PENTRU URARI!
DIANOCICA: am pos pozele de curand, pt.ca deabea "acum" am cerut user-ul si parola pt.mail-ul comun...... acum ma "recunosti" daca ma vezi, nu?!.....
Toti cunoscutii care m-au sunat azi sa ma felicite de ziua mea au "pus" aceeasi "problema": NU NASC DE ZIUA MEA? As fi vrut eu....dar se pare ca bb-lina...BA...... Acum cum o vrea DD....
Am si eu o intrebare pentru proaspetele mamici de fetite: CUM ATI PROCEDAT CU GAURILE DIN URECHI? LE-ATI FACUT IN SPITAL? Cand? Cine? A pland bebelina? Intreb pt.ca si eu vreau sa-i pun cercelusi bb-linei.....
Mirela
39w3d
Ana
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor...am intrat inainte de a merge la nani sa va spun ca sunt bine!
Am fost la maternitate...la monitorizare si de fapt asculta cu un stetoscop la un aparat bataile inimii si ritmurile cardiace...a zis moasa ca sunt perfecte...am mai prins curaj deoarece mi-a aratat sala de travaliu...saloanele si e foarte curat si cald....m-a si consultat la burtica si se pare ca suntem bine!
Acum daca nu nasc pana luni...marti dimineata ma interneaza pentru inducere...asa ca Bebe Mark va venii pe lume in curand....!
Azi s-au nascut 5 bebei la maternitate....ce bucurie...!
Kokorina..am mai vorbit cu ea...e mai bine...dar tot in spital cu harbujeii....in curand va venii si ea acasa si va va scrie!
Roxana..ma bucur ca ne-ai scris si probabil daca era ceva grav iti spuneau...
Dandusa...ma bucur ca te-ai refacut aproape de tot....si ca bebelina mananca si mai ales ca ai ajutor...conteaza mult...si ca reusesti sa ne scrii....

Danidani.....multumesc...am aflat acum si eu....

m_monique....poate daca nu mai mergi la serviciu vei fi mai aproape de noi...

Si eu am plecat la culcare....
Va urez noapte buna si sa aveti o noapte fara dureri...cam imposibil dar e bine sa visam nu??.....![]()
alexandra
39 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
almo spune:
eu nu am scos-o pe Nicole la plimabare inca din cauza icterului. Nu situ daca e ok sa o scot inca. Am scos-o doar la medic.
Eu incerc sa nu-i dau suzeta. Am auzit ca daca ii dai suzeta iar mai tarziu o scapa din gura noaptea incepe sa planga si tre' sa te trezesti de n ori pe noapte doar sa-i bagi suzeta in gura.
Aici nu se pun cercei in spital. O sa-i pun si eu dar mai astept macar pana la 6 sapt.
POZE : http://picasaweb.google.com/adrian.alb/AnaNicoleAlb?authkey=c2yObK10--DE75vQ7XdLHokCkvc
doradora spune:
eu am intrebat si au spus ca ii fac gaurile in urechi in ultima zi. oricum e circul dupa lume cu gaurile, trebuie tratate cu atentie, spirt si nu mai stiu ce, citisem un articol-cand zic atentie inseamna sa nu pui leucoplast decat la baie, sa nu intre microbi, dar se scoate dupa aia, sa se aeriseasca, atentie la imbracat sa nu se agate cerceii cu hainutele...cica pana la 1 an juma e recomandat. eu vreau cat mai repede, cu cat e mai mare cu atat uita mai greu, asa ca ne intoarcem acasa cu cercelusi. o sa ma interesez atunci ce presupune exact toata treaba.
chris
36+
alexandra
deeaA spune:
Buna mamicilor sunt noua si as vrea sa iau parte si eu la discutiile voastre despre ai nostrii bebei.
biabaus spune:
buna fetelor
se pare ca sunt cam singura care n-are somn;
am si dormit azi somnic de frumusete 2 ore jumate.... asa ca acum n-am cum sa adorm; si in plus de asta, nu stiu sigur (poate ma ajuta cele care sunt deja mamici) dar cred ca am contractii; dureaza cam 40-50 de sec dar intervalele nu stiu exact daca sunt regulate sau nu; la inceput mi s-a parut ca sunt (la 10 min) dar inca sunt cu cronometrul in mana, sa ma lamuresc;
Cred ca sunt contractii, ca altceva; de stricat la stomac...n-aveam cu ce; e o durere de spate f puternica, dar suportabila
Daca plec spre spital va scriu
Bianca
40 si 
poze
aelita spune:
of..va raspunsesem tutror,ca de obicei...si chiar la final,ii scriam lui bulisor cu mancarea prin vecini sa aiba grija,si nu stiu cum in timp ce scriam a disparuut tot..
nu mai pot sa o iau de la cap..
acum cateva ore a murit bunica-mea.ma batea gandul sa iau avionul maine(adica azi,ca e deja dimineata)..dar cred ca nu e prudent..
mi-e mila de bunicul ca ramane singur...
si ca ne-au crescut pe toti si nu suntem acolo.e doar mama,si sora-mea ia avionul peste cateva ore.restul nepotilor sunt departe..
o sa ia mama coroane din partea noastra.
33+
aelita spune:
dimineata am fost la ecografie.abia asteptam,imi era dor de fetita,din august nu o mai vazusem..
NICI NU MI-A ARATAT ECRANUL!! de data asta am fost intr-un cabinet inc are ecranul nu e pus sa il vad si eu,doar daca vrea el sa il intoarca.
am stat 40 de minute peste ora de programare,desi era la prima ora,pt ca medicul a intarziat.si asa se facuse coada,bineinteles,si ca sa ii rezolve pe toti ...nici buna ziua nu zicea.
TREI MINUTE a durat.si a zis doar: " e totul bine"
atunci am intrebat eu cum e pozitionat(asta in timp ce ma ridicam,ca deja el termianse) si a raspuns sec: " cu capul".
si am mai intrebat cu tupeu de greutate,si a zis abia inteles: " 1800"
si apoi,asistenta,probabil ca sa nu mai intreb ,a zis: " o sa trimitem totul la ginecolog"
adica pe 22 am programare la gineco si el imi va citi,daca nu e si ala la fel de scurt la limba..
1800 e cam mititel,ce sa zic...dar asta e.sper si eu ca or fi gresti..desi stiu ca de cand mi-a fost rau zilele alea cu tensiunea,am mancat din joi in paste,o data de doua ori pe zi,foarte putin,si poate si asta a contat..
33+
carla2005 spune:
Fetelor m-am trezit la 5.10 sangerand...sunat medic...cica se deschide col...copil pe drum....asa ca luat bagaj si plecat la Bucuresti...tineti-mi pumnii ca imi tremura picioarele de parca as merge cine stie unde...azi aveam programare la control si cred ca Alexandra noastra zise ca mai bine vine! Va pup intru cand vin de la spital!
carla2005
37+ cu
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!